hııım iyiymiş daha pahallı olucağını düşünüyordum sağol melodicim.
sustum dimi. ama vakia süresini okuyorum. arada sizede laf yetiştiriyorum
geri kalmıyım diye sizin hızınıza yetişeyim diyeee
kızlar birsenedir namazı bırakmıştım bugün başladım ne olur bana dua edin bu gafletten kurtulmam için.
neva yok bugün doğumgününde heralde kurabiye yapıp gidecekti..bu arada nevacım gelince görürsün ben de 50 adet duamı okudum tume için allah kabul etsin inşallah..
kızlar birsenedir namazı bırakmıştım bugün başladım ne olur bana dua edin bu gafletten kurtulmam için.
oooo 1 sene uzun bi ara olmuş bitanem.. dua ederim tabiiki..rabbim hepimize dosdoğru kılmayı nasip etsin... nefsimizde şeytanda uğraşıyo bizimle ama onları alt edebilirizzzzzz
canım inşallah bırakmazsın..
Allah kabul etsin
oku tatlım oku rabbim kabul etsin.. kaçıncıdasın bugün???
AMİİİİİN evet çok uzun oldu ama ALLAHTA şahit her ezan sesinde vicdanım kavruldu ama nefsime yenildim ama bugün yeter artık dedim inşallah devamı gelir.
duasını okumayaan varsa yarısını bana verebilir... bitiyo adetim...yarın okuyabilirim.
tumecim için çorabda bziim de tuzumuz olsun.. bence nekadar çok kişi okursa okadar iyi olur inşşşşş
okudum bugünkü bitti allah kabul ederse.
9 günümü bitirdim bende şimdi canım. ben her gününkimi okuduğumda bide yasin okuyorum şekerim.
semi söylemişti bide ben onuda okuyacağım. yasınin içinde 6 adet mübin yazan yerler var canım.
her mübine gelindiğinde yasin tekrar baştan okuyosun. yani mübine geliyosun sonra baştan yasini okuyosun. sonra ikincisine geliyosun tekrar baştan okuyosun. öyle öyle devam ediyo.
bende vakiaları bitirdiğin gün yasini o şekilde okumayı düşünüyorum allah nasip ederse inşallah.
sanada söyledim sende yapabilirsin bitanem
kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem
kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?