Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hııım iyiymiş daha pahallı olucağını düşünüyordum sağol melodicim.

rica ederim canım ne demek yahu :)amin inşallah birdaha hiçbirimiz yaşamayız canım.burdan bebişlerimizi doğum hikayelerimizi paylaşmak nasip olsun ..

neva yok bugün doğumgününde heralde kurabiye yapıp gidecekti..bu arada nevacım gelince görürsün ben de 50 adet duamı okudum tume için allah kabul etsin inşallah..

kızlar birsenedir namazı bırakmıştım bugün başladım ne olur bana dua edin bu gafletten kurtulmam için.

oooo 1 sene uzun bi ara olmuş bitanem.. dua ederim tabiiki..rabbim hepimize dosdoğru kılmayı nasip etsin... nefsimizde şeytanda uğraşıyo bizimle ama onları alt edebilirizzzzzz

duasını okumayaan varsa yarısını bana verebilir... bitiyo adetim...yarın okuyabilirim.
tumecim için çorabda bziim de tuzumuz olsun.. bence nekadar çok kişi okursa okadar iyi olur inşşşşş

Son düzenleme:
oooo 1 sene uzun bi ara olmuş bitanem.. dua ederim tabiiki..rabbim hepimize dosdoğru kılmayı nasip etsin... nefsimizde şeytanda uğraşıyo bizimle ama onları alt edebilirizzzzzz

AMİİİİİN evet çok uzun oldu ama ALLAHTA şahit her ezan sesinde vicdanım kavruldu ama nefsime yenildim ama bugün yeter artık dedim inşallah devamı gelir.

oku tatlım oku rabbim kabul etsin.. kaçıncıdasın bugün???

okudum bugünkü bitti allah kabul ederse.
9 günümü bitirdim bende şimdi canım. ben her gününkimi okuduğumda bide yasin okuyorum şekerim.
semi söylemişti bide ben onuda okuyacağım. yasınin içinde 6 adet mübin yazan yerler var canım.
her mübine gelindiğinde yasin tekrar baştan okuyosun. yani mübine geliyosun sonra baştan yasini okuyosun. sonra ikincisine geliyosun tekrar baştan okuyosun. öyle öyle devam ediyo.
bende vakiaları bitirdiğin gün yasini o şekilde okumayı düşünüyorum allah nasip ederse inşallah.
sanada söyledim sende yapabilirsin bitanem

duasını okumayaan varsa yarısını bana verebilir... bitiyo adetim...yarın okuyabilirim.
tumecim için çorabda bziim de tuzumuz olsun.. bence nekadar çok kişi okursa okadar iyi olur inşşşşş

canlarım çoook sağolun... rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı

yasin bende okumaya çalışıyorum onu genellikle akşamları okuyorum..

tamam okuruz onuda 1 saatimizi bile almaz inşşş tatlımmm

kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem

kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem

cnm dr unu ara sor dicem ama dr un yok.hastaneyi arayıp sorsan dr unun olmadığını sölersin..ayy bilemedimki ne desem???inşşş yükselir...

geç döllenme olabilir mi acaba tatlım ya..değilsede üzülme bu yol çok çetrefilli ama sabır lazım bize yola devam edicez minecim durmak yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…