Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem

minecim ne desem ki bilemedim..
inşallah yükselir canım.
geç döllenme olabilir mi???

ya da bebek mi tutunamıyor acaba..

adet olmazsan iki gün sonra tekrarla canım testi...

kızlar bende çıkıyorum öpüyorum hepinizi ..dua edin benim içinde tüplerde sorun olmasın inşallah..

kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem

canım ya. dr cepten ulaşamazmısın canım benım.
dur bakalım herşeyin hayırlısı. valla dilim bağlandı bi fikir beyan edemiyorum yaa

canım ya. dr cepten ulaşamazmısın canım benım.
dur bakalım herşeyin hayırlısı. valla dilim bağlandı bi fikir beyan edemiyorum yaa

netten araştırdım biraz sonuç 2 olupta yükselen varmış normal de negatif 0 4 arası benimkide tam ortada nebileyim ne düşüneceğimi sasırdım ne diyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin

merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben bugün aşılama oldum. doktorum umutlu konuştu. spermlerin durumu da iyiymiş. arkadaşlar dua edin benim için. inşallah iki hafta sonra buradan hamileyim haberini vermek nasip olur bana.

netten araştırdım biraz sonuç 2 olupta yükselen varmış normal de negatif 0 4 arası benimkide tam ortada nebileyim ne düşüneceğimi sasırdım ne diyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin

inşallah senin sonucun da yüselenler arasında olur canım. Allah hakkında hayırlısını versin. gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah.

merhaba hasret41 ben forma yeni üye oldum insallah tutarda hamil kalırsın.benim sorunum pko senin neyin var

ay inşallah bitanem.inan dualarım seninle.
sen sabah gene bi idrar testi yapsanmı acaba. bi bakalım belki koyulaşmıştır ikinci çizgi canım benim.
evet tatlım hayırlısını versin rabbim. biliyosun geçen ay benimde 19.67 idi sonra birden 6.02 düştü bi dahada bakmadım zaten söküldü kanama
ama senin daha bişeyde yok inşallah geç döllenmiştirde gelmiştir bebişin.
AMİN İNŞALLAH

hoşgeldin tatlım..
aşılaman hayırlı olsun. inşallah bu ay bebeğine kavuşursun bitanem

merhaba hasret41 ben forma yeni üye oldum insallah tutarda hamil kalırsın.benim sorunum pko senin neyin var

hoş geldin canım. inşallah tutar. benim sorunum belli değil canım. doktorlar bir sorun olmadığını söylüyor ama 2 buçuk senedir çocuğumuz olmuyor malesef. sen hangi tedavi aşamalarından geçtin?

hoşgeldin tatlım..
aşılaman hayırlı olsun. inşallah bu ay bebeğine kavuşursun bitanem

teşekkür ederim canım. inşallah kavuşurum. bu sefer daha umutluyum ilk aşılamamda hiç umutlu değildim. inşallah tutar.

mine mine
mine mine
canım naptın,tam feste soracaktım
çıktın,sonuç ne?

Son düzenleme:
minecim ben de netten araştırdım canım.. yükselen var.
yani hemen ümitsizliğe kapılmak yok.
Allahım hakkında hayırlısını eylesin bitanem

hasretcim hayırlı olsun canım...

ilk aşılamandı sanırım..rabbim bebişini gönderir inşallah

benimde bugün aşılama sonrası 8. günüm..

hasret hayırlı olsun canım rabbim ol desin inşallah

teşekkür ederim şulecim. inşallah canım.

hasretcim hayırlı olsun canım...

ilk aşılamandı sanırım..rabbim bebişini gönderir inşallah

benimde bugün aşılama sonrası 8. günüm..

ilk aşılamam değil canım ikinci ama ilki iğneli olmamıştı ve doktorum pek iyi değildi. eşime ilaç falan vermemişti. ilkinde hiç ümitli değildim ama bu sefer biraz ümidim var. inşallah hayal kırıklığına uğramam. doktorum umutlu konuştu inşallah ikimizin aşılaması da tutar canım. senin 6 gün sonra belli olacak değil mi.

Son düzenleme:
hasret tume

RABBİM inşallah ikinizinde yüzünü güldürür
ya varisi çekin bu sürede
ve meryem süresini okuyun

Son düzenleme:

hayırlısı canımmm.
inşallah tutar.
normalde 6 gün sonra belli olacak ama ben adet tarihimi bekleyeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…