kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem
kızlar geldim sonuç negatif galiba 2 çıktı sonuç ama hala adet olmadım geçen ayda yaptırmıştım o.10 çıkmıştı yükselirmi acaba offff ya kafayı yiycem
canım ya. dr cepten ulaşamazmısın canım benım.
dur bakalım herşeyin hayırlısı. valla dilim bağlandı bi fikir beyan edemiyorum yaa
netten araştırdım biraz sonuç 2 olupta yükselen varmış normal de negatif 0 4 arası benimkide tam ortada nebileyim ne düşüneceğimi sasırdım ne diyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin
merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben bugün aşılama oldum. doktorum umutlu konuştu. spermlerin durumu da iyiymiş. arkadaşlar dua edin benim için. inşallah iki hafta sonra buradan hamileyim haberini vermek nasip olur bana.
netten araştırdım biraz sonuç 2 olupta yükselen varmış normal de negatif 0 4 arası benimkide tam ortada nebileyim ne düşüneceğimi sasırdım ne diyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin
merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben bugün aşılama oldum. doktorum umutlu konuştu. spermlerin durumu da iyiymiş. arkadaşlar dua edin benim için. inşallah iki hafta sonra buradan hamileyim haberini vermek nasip olur bana.
merhaba hasret41 ben forma yeni üye oldum insallah tutarda hamil kalırsın.benim sorunum pko senin neyin var
hoşgeldin tatlım..
aşılaman hayırlı olsun. inşallah bu ay bebeğine kavuşursun bitanem
minecim ben de netten araştırdım canım.. yükselen var.netten araştırdım biraz sonuç 2 olupta yükselen varmış normal de negatif 0 4 arası benimkide tam ortada nebileyim ne düşüneceğimi sasırdım ne diyeyim rabbim hayırlısı neyse onu versin
hasret hayırlı olsun canım rabbim ol desin inşallah
hasretcim hayırlı olsun canım...
ilk aşılamandı sanırım..rabbim bebişini gönderir inşallah
benimde bugün aşılama sonrası 8. günüm..
ilk aşılamam değil canım ikinci ama ilki iğneli olmamıştı ve doktorum pek iyi değildi. eşime ilaç falan vermemişti. ilkinde hiç ümitli değildim ama bu sefer biraz ümidim var. inşallah hayal kırıklığına uğramam. doktorum umutlu konuştuinşallah ikimizin aşılaması da tutar canım. senin 6 gün sonra belli olacak değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?