hasret tume
RABBİM inşallah ikinizinde yüzünü güldürür
ya varisi çekin bu sürede
ve meryem süresini okuyun
hasret tume
RABBİM inşallah ikinizinde yüzünü güldürür
ya varisi çekin bu sürede
ve meryem süresini okuyun
canım semi bir ara girdi ama bir şey yazmadan çıktı..semiii nevaaa görünmedi bu kızlar bugün yaaa:44:
Hadi seminin kocişi evde işe gitmeden giremez nete bide annesi vaaarr
Ama nevaya ne oldu acaba. Dün akşam gidicem gidicem diyodu temelli gittimi kiiiii:44::44::44:
canım semi bir ara girdi ama bir şey yazmadan çıktı..
Ama neva hiç görünmedi.. Bende merak ettim şimdi:26::26::26::26:
ah kızlar ya annemle konuştum canım burnuma geldi babam şeker hastası insülin boyutunda aynı zamanda tansiyonu var bide diyalize giriyor kısmi felç geçirdi evlenmeden önce hayatımın 8 senesini tamamen annem ve babama odaklamıştım 3 yıldır her akşam aradığımda babamın şekerinin düşmemiş ve şuurunu kaybetmemiş olması için dua ediyorum nekedar dikkat etsekte hiç beklenmedik bi anda oluyor ve tesadüfen farkediliyor.
dün sabahta diyalize giderken geç kalmış biraz ve servisi kaçırmış annemde arabanın gittiğini görünce uyumuş babamında şekeri düşmüş merdivenlerde kalmış sabah 7,de allahtan komşunun eşi işe giderken farketmiş ve yukarı çıkarmış.
eşime keşke evlenmeseydim onların yanında kalsaydım diyordum oda takdirin önüne geçemessin diyor haklı ama nebiliyim işte.
dua etmekten başka şansım kalmadı.
tumeciiiimm yarın iş varmı bitanem
ah kızlar ya annemle konuştum canım burnuma geldi babam şeker hastası insülin boyutunda aynı zamanda tansiyonu var bide diyalize giriyor kısmi felç geçirdi evlenmeden önce hayatımın 8 senesini tamamen annem ve babama odaklamıştım 3 yıldır her akşam aradığımda babamın şekerinin düşmemiş ve şuurunu kaybetmemiş olması için dua ediyorum nekedar dikkat etsekte hiç beklenmedik bi anda oluyor ve tesadüfen farkediliyor.
dün sabahta diyalize giderken geç kalmış biraz ve servisi kaçırmış annemde arabanın gittiğini görünce uyumuş babamında şekeri düşmüş merdivenlerde kalmış sabah 7,de allahtan komşunun eşi işe giderken farketmiş ve yukarı çıkarmış.
eşime keşke evlenmeseydim onların yanında kalsaydım diyordum oda takdirin önüne geçemessin diyor haklı ama nebiliyim işte.
dua etmekten başka şansım kalmadı.
inşallah canım sağol.
var canım olmaz mı.. bir de program değişmiş. sekreterimiz aradı, yarın sabah erkenden dersim varmı(
canım geçmiş olsun. Allah korumuş valla.
ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.
sen olsanda yaşanırdı emin ol canım...
o yüzden kendini suçlu hissetme canım..eşin çok doğru söylüyorum
selam canım bu akşam cok kimse yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?