Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar canım acayip baklava, fıstık sarma, kadayıf, şöbiyet gibi bir tatlı istiyor..
aslında bunların hepsini istiyor..
ama bu kötü haber, canım tatlı istiyorsa kırmızı kart gelecek demektir

semiii nevaaa görünmedi bu kızlar bugün yaaa:44:

hadi seminin kocişi evde işe gitmeden giremez nete bide annesi vaaarr

ama nevaya ne oldu acaba. dün akşam gidicem gidicem diyodu temelli gittimi kiiiii:44::44::44:

semiii nevaaa görünmedi bu kızlar bugün yaaa:44:

Hadi seminin kocişi evde işe gitmeden giremez nete bide annesi vaaarr

Ama nevaya ne oldu acaba. Dün akşam gidicem gidicem diyodu temelli gittimi kiiiii:44::44::44:
canım semi bir ara girdi ama bir şey yazmadan çıktı..
Ama neva hiç görünmedi.. Bende merak ettim şimdi:26::26::26::26:

ah kızlar ya annemle konuştum canım burnuma geldi babam şeker hastası insülin boyutunda aynı zamanda tansiyonu var bide diyalize giriyor kısmi felç geçirdi evlenmeden önce hayatımın 8 senesini tamamen annem ve babama odaklamıştım 3 yıldır her akşam aradığımda babamın şekerinin düşmemiş ve şuurunu kaybetmemiş olması için dua ediyorum nekedar dikkat etsekte hiç beklenmedik bi anda oluyor ve tesadüfen farkediliyor.
dün sabahta diyalize giderken geç kalmış biraz ve servisi kaçırmış annemde arabanın gittiğini görünce uyumuş babamında şekeri düşmüş merdivenlerde kalmış sabah 7,de allahtan komşunun eşi işe giderken farketmiş ve yukarı çıkarmış.
eşime keşke evlenmeseydim onların yanında kalsaydım diyordum oda takdirin önüne geçemessin diyor haklı ama nebiliyim işte.
dua etmekten başka şansım kalmadı.

ay canım benim geçmiş olsun bitanem.
ama olacağa ne çare kuzum sende olsaydın önüne geçebilirmiydin bazı şeylerin.
kendini kötü hissetmede suçlamada. yazık kız eşinede keşke evlenmeseydim deme bitanem adamada yazık kız. allah başımızdan eksik etmesn anne babamızı ama kendine de eziyet etme bence.
o da seni mutlu görünce eminim diyodur kızımın mürvetini gördüm çok şükür diye.
böyle düşündüğünü bilse babacığında üzülür tatlım

tumeciiiimm yarın iş varmı bitanem

var canım olmaz mı.. bir de program değişmiş. sekreterimiz aradı, yarın sabah erkenden dersim varmı (

canım geçmiş olsun. Allah korumuş valla.
ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz.
sen olsanda yaşanırdı emin ol canım...
o yüzden kendini suçlu hissetme canım..eşin çok doğru söylüyorum

kızlar ben çıkıyorum. biraz kocişle ilgileneyimm.
dün küsmüştük bugün barıştık

hııııımm kolay gelsin şekerim.
işin zor tabiiiii. bütün birgün boyunca ayakta laf anlatmakla geçiriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…