ay canım benim geçmiş olsun bitanem.
ama olacağa ne çare kuzum sende olsaydın önüne geçebilirmiydin bazı şeylerin.
kendini kötü hissetmede suçlamada. yazık kız eşinede keşke evlenmeseydim deme bitanem adamada yazık kız. allah başımızdan eksik etmesn anne babamızı ama kendine de eziyet etme bence.
o da seni mutlu görünce eminim diyodur kızımın mürvetini gördüm çok şükür diye.
böyle düşündüğünü bilse babacığında üzülür tatlım
selam kızlar nerdesiniz ya azıyorum cevap yok suleci ordamısın
sağol masalım haklısın ama içim kavruluyor bunları duyunca
uyuyormuş babam anneme uyandır bi sesini duyiyim dedim konuştum rahatladım biraz
düşünemedim kocişi üziceğimi haklısın çok seviyorum babamıda kocişide.
tumecim sağol canım ALLAH razı olsun
Öyle tabi haklısın
biliyorum tatlım. ikisininde yeri ayrı ve değerli...
ama elden ne gelir bitanem. bak sesinide duymuşsun çok şükür iyiymiş.
rahatlamışsındır biraz dimi bitanem
sulecim ordamısın ben haziranda inşallah istanbula gelicem ama hala klacak iyi bir yer bulamadım şişli civarında oteller çok para istiyor pnsiyon bulurmuyum dersin
cevap vermiyosun artık hayırdır
sesini duydum hıçkıra hıçkıra ağladım rahatladım biraz masalcım şükürler olsun şimdi iyi ya.
geçmiş olsun canımmmmmmmm..allah şifa versin.
kızlar ben çıkıyorum..
iyi geceler herkezeeeee
Canımsın sen benimm nasıl rahatsız olurum allah senin evladını aldı benimkini yolladı ama ben inanıyorumki gelecek inşallah yavrun en hayırlı zamanda herzaman yanındayım her ihtiyacında kader arkadaşım yoldaşım benim iyiki tanımışım sen canım
slmmmmmmmmmm ben geldim
iyi geceler hepinize :79::79:nasılsınız
geçmiş çooook uzun okumayı gözüm almadı
varmı bana özet geçmek isteyen.minenin sonucunu falan merak ettim
semi bence kıskanıyosun sen ama nevayı ama bu durum bana yarıyor.
ah ah beni birtek sen anlamadın şulecim
ama neyse yinede umutluyum ben senden
kızlar bugün bir miskinlik bir uyuşukluk var ki üstümde sormayın....
hiç bir iş falan da yapmadım...
öyle tv izliyorum.. biraz da karnım ağrıyor(
ohh ne güzel.ben sabah bir kalktım akşam ezanında oturdum.çok yoruldum.tam biraz dinlenicem zırrr telefon hoooppp misafir ve daha yeni oturuyorum
ama yarın uyuşukluk yapmaya hak kazandım
oh maşallah tumecim amma kuvetliymişin sen
ay şaka bi yanada allah yardımcın olsun tatlım, zor senin için. çok şükür bende yok.
ilk gittiğimde çoook korkmuş ve utanmıştım ama artık alıştım. baksana Türkiyenin her yerine gidip gösterebilecek pozisyondayım
annaaaaa masal elden gidiyo tutun kızlar
kızlar birsenedir namazı bırakmıştım bugün başladım ne olur bana dua edin bu gafletten kurtulmam için.
yeniden başlamana sevindim canım.sürekli olur işallah.bu konuda dua et bol bol
ve bilgilerini taze tut
buradan yazabileceğm bu kadar
neva yok bugün doğumgününde heralde kurabiye yapıp gidecekti..bu arada nevacım gelince görürsün ben de 50 adet duamı okudum tume için allah kabul etsin inşallah..
bende okudum çoktan ama unuttum söylemeyi.rabbim kabul etsin.tumenin bebişi gelsin işallah
merhaba arkadaşlar nasılsınız. ben bugün aşılama oldum. doktorum umutlu konuştu. spermlerin durumu da iyiymiş. arkadaşlar dua edin benim için. inşallah iki hafta sonra buradan hamileyim haberini vermek nasip olur bana.
hayırlı olsun canım.hiç haberim yoktu.atladım sanırım.
güzel haberini bekliyoruz.rabbim nasip etsin semiii nevaaa görünmedi bu kızlar bugün yaaa:44:
hadi seminin kocişi evde işe gitmeden giremez nete bide annesi vaaarr
ama nevaya ne oldu acaba. dün akşam gidicem gidicem diyodu temelli gittimi kiiiii:44::44::44:
neva nerdeki:26::26:
hımmmm birşey söylemişmiydi bugün için
dur bakalım yarında gelmezse ararım:102::102:
canım semi bir ara girdi ama bir şey yazmadan çıktı..
Ama neva hiç görünmedi.. Bende merak ettim şimdi:26::26::26::26:
evet canım ya tam biraz oturayım dediydim.misafir haberi geldi
girmemle çıkmam bir oldu
ah kızlar ya annemle konuştum canım burnuma geldi babam şeker hastası insülin boyutunda aynı zamanda tansiyonu var bide diyalize giriyor kısmi felç geçirdi evlenmeden önce hayatımın 8 senesini tamamen annem ve babama odaklamıştım 3 yıldır her akşam aradığımda babamın şekerinin düşmemiş ve şuurunu kaybetmemiş olması için dua ediyorum nekedar dikkat etsekte hiç beklenmedik bi anda oluyor ve tesadüfen farkediliyor.
dün sabahta diyalize giderken geç kalmış biraz ve servisi kaçırmış annemde arabanın gittiğini görünce uyumuş babamında şekeri düşmüş merdivenlerde kalmış sabah 7,de allahtan komşunun eşi işe giderken farketmiş ve yukarı çıkarmış.
eşime keşke evlenmeseydim onların yanında kalsaydım diyordum oda takdirin önüne geçemessin diyor haklı ama nebiliyim işte.
dua etmekten başka şansım kalmadı.
kendini suçlu hissetme elinden geleni yapmışsın ve yapıyorsundurda eminim.
o düşünce yanlış canım ama üzüntünden kaynaklanıyordur.rabbim sağlık versin.
kızlar ben çıkıyorum. biraz kocişle ilgileneyimm.
dün küsmüştük bugün barıştık
canım kan testi yaptırdım sonuç varla yok arası canım adet olmadım hala haftaya pazartesiye kadar bekliycem kendi dr gitmek için inş yükselir dua atmekten baska bişey yok rabbim hayırlısı neyse onu versin
amin canım.arada kalmak çok zor.işallah değerin yükselir
ama olmazsada ne yapalım denemeye devam canım
sağlık olsun hayırlısı olsun diyecz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?