Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay kızlar öğle yemeğine eve geldim.. sabah da yazmıştım kimse gelmemiş daha

kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim....valla ne iiyiim ne kötüyüm açıkçası ..hsg çektirdim nihayet anestezili daha yeni kendime geldim ...sonuçlar canımı sıkan cinsten ama sol tüp açık sağ kapalı çıktı ..tek tüplede hamile kalabilirsin dedi doktor ama bilmiyorum gerçi allahıma şükrediyorum yine de ama üzüntülüyüm işte

ay yemeğimi de yedim hala gelen giden yok
kuzucum ben geldim ama sen başka yerlerde geziyosun... gördünmü bilmiyorum ama uğrayıp döndüm buraya

hoşgeldin cnm geçmiş olsun..üzülme tatlım benim ablamında tek tüpü kapalı ama bebişi 1,5yaşında

geçmiş olsun canım.. Allahım gönlüne göre versin canım..

tek tüp bile hamile kalmaya yeterli.. ikisi tıkalı olanlar da var...

bak ne güzel doktorun da umutsuz değil

şeyy

kimse olmayınca burda öyle bir göz atmıştım ben

minecim nasılsın canım...

gelen giden yok değil mi kırmızılardan??

ay yemeğimi de yedim hala gelen giden yok

tamam kuzucum görmedin dimi beni orda hiç?? yazacaktım ama son sayfada değilsindir diye yazmadım..

[

[
tamam kuzucum görmedin dimi beni orda hiç?? yazacaktım ama son sayfada değilsindir diye yazmadım..

senin geldiğini görmedim canım..
konu başlığı beni ilgilendiriyordu ondan dalmışım oraya:)))
sen neler yapıyorsun???

evde misin bugün

[

[

senin geldiğini görmedim canım..
konu başlığı beni ilgilendiriyordu ondan dalmışım oraya:)))
sen neler yapıyorsun???

evde misin bugün

evet cnm bugün evdeyim ve temzilik yapmam lazım.. .
rahimde sorunmu var cnm neydi o ???

evet cnm bugün evdeyim ve temzilik yapmam lazım.. .
rahimde sorunmu var cnm neydi o ???

kolay gelsin canım sana..
endoluymuş ve hamile kalmış.. ben de endoluyum.
o yüzden okudum..

neyse ben şimdi çıkıyorum.. akşama görüşürüz febecim

minecim görüşürüz canım

kolay gelsin canım sana..
endoluymuş ve hamile kalmış.. ben de endoluyum.
o yüzden okudum..

neyse ben şimdi çıkıyorum.. akşama görüşürüz febecim

minecim görüşürüz canım

görüşürüz bitanem sanada kolay gelsin..

minecim kendinide iki sonucada hazırla lütfen...

ben kendimi olumsuza hazırladım canım dört gün geçmişti olsaydı çıkardı kesin baska bişeye bağlı gecikme bu

slm kızlar vallaha sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bittirdim adetim bitmişti bugün banyomu yaptım geldim nasılsın bakim

ya belkide ama bişe sölemek çok zor... tatlım keşke dr un burda olsaydıda kesin sonucu söyleyebilseydi sana.

ama baska topiklere bakınca insan umutlanıyo bi kadın adeti on gün geçmiş test negatif çıkmış sonra umutsuzluğa kapılmış adet olmayınca adeti 28 gün gecince bi daha yapmış o zaman çıkmış dr da geç döllenme demiş ya bende öyle olmuş olabilirmi

slm kızlar vallaha sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bittirdim adetim bitmişti bugün banyomu yaptım geldim nasılsın bakim

hoşgeldin bitanem.. ohh bende şimdi kendime yeşil çay yaptım kendime içip evi silip toz alıcam..benimde bugün bitti adetim.. bu sefer uzun sürdü nedense..

inşallah canım ya inşallah allah bana da bebğimi gönderirir ve hepimize tabiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…