kuzucum ben geldim ama sen başka yerlerde geziyosun... gördünmü bilmiyorum ama uğrayıp döndüm burayaay yemeğimi de yedim hala gelen giden yok
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim....valla ne iiyiim ne kötüyüm açıkçası ..hsg çektirdim nihayet anestezili daha yeni kendime geldim ...sonuçlar canımı sıkan cinsten ama sol tüp açık sağ kapalı çıktı ..tek tüplede hamile kalabilirsin dedi doktor ama bilmiyorum gerçi allahıma şükrediyorum yine de ama üzüntülüyüm işte
kızlarrrrrrrrrrrrrr ben geldim....valla ne iiyiim ne kötüyüm açıkçası ..hsg çektirdim nihayet anestezili daha yeni kendime geldim ...sonuçlar canımı sıkan cinsten ama sol tüp açık sağ kapalı çıktı ..tek tüplede hamile kalabilirsin dedi doktor ama bilmiyorum gerçi allahıma şükrediyorum yine de ama üzüntülüyüm işte
kuzucum ben geldim ama sen başka yerlerde geziyosun... gördünmü bilmiyorum ama uğrayıp döndüm buraya
hoşgeldin cnm geçmiş olsun..üzülme tatlım benim ablamında tek tüpü kapalı ama bebişi 1,5yaşında
ay yemeğimi de yedim hala gelen giden yok
geçmiş olsun canım.. Allahım gönlüne göre versin canım..
tek tüp bile hamile kalmaya yeterli.. ikisi tıkalı olanlar da var...
bak ne güzel doktorun da umutsuz değil
şeyy
kimse olmayınca burda öyle bir göz atmıştım ben
tamam kuzucum görmedin dimi beni orda hiç?? yazacaktım ama son sayfada değilsindir diye yazmadım..
[
[
senin geldiğini görmedim canım..
konu başlığı beni ilgilendiriyordu ondan dalmışım oraya:)))
sen neler yapıyorsun???
evde misin bugün
yok canım ne gelen var ne giden kırmızının k si bile yok
yok canım ne gelen var ne giden kırmızının k si bile yok
evet cnm bugün evdeyim ve temzilik yapmam lazım.. .
rahimde sorunmu var cnm neydi o ???
kolay gelsin canım sana..
endoluymuş ve hamile kalmış.. ben de endoluyum.
o yüzden okudum..
neyse ben şimdi çıkıyorum.. akşama görüşürüz febecim
minecim görüşürüz canım
minecim kendinide iki sonucada hazırla lütfen...
ben kendimi olumsuza hazırladım canım dört gün geçmişti olsaydı çıkardı kesin baska bişeye bağlı gecikme bu
ya belkide ama bişe sölemek çok zor... tatlım keşke dr un burda olsaydıda kesin sonucu söyleyebilseydi sana.
slm kızlar vallaha sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bittirdim adetim bitmişti bugün banyomu yaptım geldim nasılsın bakim
kuzucum ben geldim ama sen başka yerlerde geziyosun... gördünmü bilmiyorum ama uğrayıp döndüm buraya
hoşgeldin cnm geçmiş olsun..üzülme tatlım benim ablamında tek tüpü kapalı ama bebişi 1,5yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?