Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canlarım benim inşallah ya allah hepimizin gönlüne göre versin ..en azından soru işaretleri kalktı aklımdan ..

tabiiki olabilir tatlım sonuçta sıfır çıkmadıki sonucun... ama çok kaptırma kendini diye söyledim sonra ister istemez üzülüyo insan.sen iş falan yapma yorma kendini nolur nolmaz...yani iki sonucada göre davran ok??
inşş hayırlısıysa eğer bebişin vardır..

rahim filmi çektirdiysen rahat geçtiyse bundanda korma diyolar ama bilmedgim bişey olunca korkuyorum işte

senin rahat geçmişti dimi rahim filmin??korkma tatlım biz neler atlattık şampiyonluğa az kaldı

aileler biliyomu tedaviye başladığını???

senin rahat geçmişti dimi rahim filmin??korkma tatlım biz neler atlattık şampiyonluğa az kaldı

aileler biliyomu tedaviye başladığını???

tek kendi ailem biliyor eşim ailesi bilmiyor söylemekte istemiyorum sonuç çıkınca ögrensinler istiyorum inşallah alırız güzel sonuçlarımızı

tek kendi ailem biliyor eşim ailesi bilmiyor söylemekte istemiyorum sonuç çıkınca ögrensinler istiyorum inşallah alırız güzel sonuçlarımızı

bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum..

onaların beklenti içinde olmaları soru sormaları beni dahada çok yıpratıyo .şuanda böyle düşünüyorum ama bakalım..

bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum..

onaların beklenti içinde olmaları soru sormaları beni dahada çok yıpratıyo .şuanda böyle düşünüyorum ama bakalım..

bencede öyle yap çünkü duydularmı sürekli soruyorlar ne oldu diye buda beni yıpratıyor çok kötü geçen annemlerdeyim kadının biri yokmu dedi yok dedim yalnız geçiştriyorum lafı sonra sonra düşünmüyormusun dedi yok düşünmüyorum dedim bana halen düşün düşün yap diyor artık sinirlerim zıpladı sanane dedim odadan çıktım annem ayıp ettin diyor ya 4 yıl olmuş işte olsa görürsün dimi anlayış göster her görmende soruyorsun ses çıkartmıyorum bidahada sormaz işte

ayyy o tip kadınlara ağzının payını vermezsen susmazlar.çok iyi yapmışsın..banada oldu aynısı her gördüğünde soruyo sadece bana değil k.validemede soruyomuş.en sonunda dedimki k.valideme olunca ilk ona haber vericem napıcak bakalım delimidir nedir yaaa.meraklı insanlardan neferet ediyorummmmm

bende diyorum bi bluz yaptıracam arkamda önümde hamileyim yazacak görsünler millette neyse benim çocugum bazıları mesela soruyor yok diyorum hayırlsı olsun olur diyolar başkada ne soru ne bişey yani kimiside laf olsun diye konuşuyor

canım boşverin böyle insanlar hepimizin başında... bizim bi komşu da aynı sizin gibi sürekli soruyodu en sonunda sorduğunda dedimk.. aaaa duymadınmı oldu da doğdu bile yani senin de hiç bişeyden haberin yok kadını görmeniz lazımdı ağzı bi karış açıldı sinek kaççaktı nerdeyse

bluz iyi fifkir tatlımmm

ya öyle sorsalar amenna bişe demiyorum anlayamıyolar,belki bizde böyle bişe yaşamasaydık anlamazdık..gerçi ben yinede üstüme vazife olamyan şeyleri sormam.insan haddini duracağı yeri iyi bilmeli..

sende iyi yapmışsın tatlım o ağzının açık kaldığı sırada eminim beyin fırtınası yapıp hatasını anlamıştır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…