geçmiş olsun canım.. Allahım gönlüne göre versin canım..
tek tüp bile hamile kalmaya yeterli.. ikisi tıkalı olanlar da var...
bak ne güzel doktorun da umutsuz değil
şeyy
kimse olmayınca burda öyle bir göz atmıştım ben
ama baska topiklere bakınca insan umutlanıyo bi kadın adeti on gün geçmiş test negatif çıkmış sonra umutsuzluğa kapılmış adet olmayınca adeti 28 gün gecince bi daha yapmış o zaman çıkmış dr da geç döllenme demiş ya bende öyle olmuş olabilirmi
inşallah canım ya inşallah allah bana da bebğimi gönderirir ve hepimize tabiii...
bana 4 nisana gel dediler onlar ayarladı aklıma geldikçe çok korkuyorum:18::18::18::18:
korkma tatlım nasıl bişe olduğunu bilmiyorum ama acılı bişeyse anesteziyle yaparlardı..
rahim filmi çektirdiysen rahat geçtiyse bundanda korma diyolar ama bilmedgim bişey olunca korkuyorum işte
senin rahat geçmişti dimi rahim filmin??korkma tatlım biz neler atlattık şampiyonluğa az kaldı
aileler biliyomu tedaviye başladığını???
tek kendi ailem biliyor eşim ailesi bilmiyor söylemekte istemiyorum sonuç çıkınca ögrensinler istiyorum inşallah alırız güzel sonuçlarımızı
bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum..
onaların beklenti içinde olmaları soru sormaları beni dahada çok yıpratıyo .şuanda böyle düşünüyorum ama bakalım..
bencede öyle yap çünkü duydularmı sürekli soruyorlar ne oldu diye buda beni yıpratıyor çok kötü geçen annemlerdeyim kadının biri yokmu dedi yok dedim yalnız geçiştriyorum lafı sonra sonra düşünmüyormusun dedi yok düşünmüyorum dedim bana halen düşün düşün yap diyor artık sinirlerim zıpladı sanane dedim odadan çıktım annem ayıp ettin diyor ya 4 yıl olmuş işte olsa görürsün dimi anlayış göster her görmende soruyorsun ses çıkartmıyorum bidahada sormaz işte
ayyy o tip kadınlara ağzının payını vermezsen susmazlar.çok iyi yapmışsın..banada oldu aynısı her gördüğünde soruyo sadece bana değil k.validemede soruyomuş.en sonunda dedimki k.valideme olunca ilk ona haber vericem napıcak bakalım delimidir nedir yaaa.meraklı insanlardan neferet ediyorummmmm
canım boşverin böyle insanlar hepimizin başında... bizim bi komşu da aynı sizin gibi sürekli soruyodu en sonunda sorduğunda dedimk.. aaaa duymadınmı oldu da doğdu bile yani senin de hiç bişeyden haberin yok kadını görmeniz lazımdı ağzı bi karış açıldı sinek kaççaktı nerdeyseayyy o tip kadınlara ağzının payını vermezsen susmazlar.çok iyi yapmışsın..banada oldu aynısı her gördüğünde soruyo sadece bana değil k.validemede soruyomuş.en sonunda dedimki k.valideme olunca ilk ona haber vericem napıcak bakalım delimidir nedir yaaa.meraklı insanlardan neferet ediyorummmmm
bende diyorum bi bluz yaptıracam arkamda önümde hamileyim yazacak görsünler millette neyse benim çocugum bazıları mesela soruyor yok diyorum hayırlsı olsun olur diyolar başkada ne soru ne bişey yani kimiside laf olsun diye konuşuyor
canım boşverin böyle insanlar hepimizin başında... bizim bi komşu da aynı sizin gibi sürekli soruyodu en sonunda sorduğunda dedimk.. aaaa duymadınmı oldu da doğdu bile yani senin de hiç bişeyden haberin yok kadını görmeniz lazımdı ağzı bi karış açıldı sinek kaççaktı nerdeyse
HERKESE İYİ GÜNLER NASILSIN ŞEKERLİKLER ?
hoşgeldinnnnn tatlım şeklerlik değilde şeker olmak dahamı iyi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?