Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evi silip toz aldım..bide grip oluyorum galiba başım boğazım ağrıyoooo

sen napıyosun tatlım???

kolay gelsin bende yemek yapacagım ne yapayım diye düşünüyorum geçmiş olsun canım aman dikkat et önlemlerini al iyice kötü olmadan

kolay gelsin bende yemek yapacagım ne yapayım diye düşünüyorum geçmiş olsun canım aman dikkat et önlemlerini al iyice kötü olmadan

ne yapsam bilmiyorumki ilaç içmek istemiyorum ama evet ilerlemeden çaresine bakmalıyım...

tatlım sen hergünmü yemek yapıyosun?? benim yaptığım bitmediği için 2gün aynı yemeği yiyoruz valla çokta iyi oluyo hergün aynı sıkıntı zor yani.bende çok zor karar verenlerdenim..

bu arada neva bugün de görünmemiş:26::26::26::26::26::26::26::26:

olumlu yönünden bakmaya çalış canım.en azından bir tanesi açık.benimde öyle.
rabbim beterinden korusun
[

[

senin geldiğini görmedim canım..
konu başlığı beni ilgilendiriyordu ondan dalmışım oraya:)))
sen neler yapıyorsun???

evde misin bugün

hımmm evet bende görüyorum tumeyi arada.
geçen takip ettim gizli gizli:82::82:flormar ürünlerinin topiğinde buldum

bluz güzel fikirmiş canım
banada dün komşum değilde KOMŞUMUN ANASINIFINA giden kızı
senin çocuğun yokmu neden çocuğun yokdedi.
anneside olacak onunda hem olsunda senin gibi yaramazlarlamı uğraşsın dedi
sağolsun.

evet neva bugünde yok
netinde problem mi var acaba:26::26:
gece gelir belki
neyse bende çıkayım şimdi gece gelirim görüşürüz kızlar

nevaaaaaaaaa nerdesin seni merak ediyoruz tatlımmmmmmmmm.........

merhaba arkadaşlar.ara ara topiğe girip okuyorum ama geçmiş okadar uzun ki fazla da internette durmamam gerekiyor.mine.yi merak ediyordum.sanırım 4 çıkmış sonucu.bakalım belki dediğiniz gibi geç döllenme olmuştur.tume.cim galiba sen de pazartesi öğreneceksin.herhangi bir ilaç kullanıyormusun?jel veya hap.onlar adet olmayı engelliyor.adet olamanı bekleme bence.zamanı gelişnce direkt baktır sonucuna.ben senden ümitliyim.sperm tahlil sonucunuz baya iyi çünkü.masal.cım sen de tüp bebeğin hangi aşamasındasın?başladınızmı?yada ne zaman başlayacaksınız?buarada benim çok zor geçiyor.bütün gün bulantım var.öğürmekten bir hal oldum.allah.ıma şükür bugün daha iyiyim.cumartesi kalp atışını duymaya gidicez.o gün 7.haftamız bitecek inşallah,8 e giricez allahımın izniyle:))herkesi çok öpüyorum.tume için okunan duayı kaçırdım ama her akşam hepiniz ve hepimiz için dua ediyorum bolbol.öpüyorum herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…