Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin ececim. seni özlemiştik.
bulantılarına rağmen iyi olmanıza sevindim. inşallah pıt pıtlarıda duyarsın bitanem Allahın izniyle.
ben adet olmayı bekliyorum 5-8 güne kadar adet olurum heralde. inşallah sonrada tüp bebek için başlanacak. rabbim bu emeklerimizi inşallah boşa çıkarmaz inşallah bebeğim daha fazla bekletmeden gelir...bu arada orkide tüp bebek için başladı. sulu ultrason çekilecek 4 nisanda hayırlısıyla.
orkıde benden önce başladı. inşallah güzel sonuçlanacak
biliyorum pek durmaman lazım ama arada bizede hem senden hem bebişimizden haberdar et tatlım merak ediyoruz. bebişini bizim için okşa bitanem senide çooook öpüyoruuum

maaşallah ALLAH cc muhabbetinizi arttırsın kızlar nasılsınız
akşam namazındansonra uyudum,kalktım,içim bi kıpır kıpır kendimi çok mutlu hissettim
bu ay farklı bişey var içimde,herzamankinden daha çok umut,kalbimin üstünde böyle minik bişey hoplayıp duruyor,ben aşılama olduğum zamanbile bu kadar ümitli değildim,çok dua edin kader arkadaşlarım,ümitlerim suya düşmesinler,kendimi çook acayip hissediyorum

hayırlısı bitanem rabbim umudunu boşa çıkarmaz inşallah.
kalbinden ne geçiyosa rabbim kabul etsin inşallah

canım inşallah çok güzel şeyler olur...ne güzel mutlu ol mutlu kal..

hayırlısı bitanem rabbim umudunu boşa çıkarmaz inşallah.
kalbinden ne geçiyosa rabbim kabul etsin inşallah

aminnnnn hepimizin inşallah,
inşallah inşallah inşallah inşallah,inşallah inşallah inşallah inşallah,inşallah inşallah inşallah inşallah,inşallah inşallah inşallah inşallah,inşallah inşallah inşallah inşallah,inşallah inşallah inşallah

Canım hergün aklımdasın duamdasın bende senin haberine çok sevinmiştim ama rabbimin takdiri ne desek boş inşallah bebeğin tez vakitte hayırsıyla gelecek şule cim

masal sen özel ege tüp bebek merkezinde yaptıracaktın değil mi ?bende tüplerin biri kapalı çıktı sol açık sağ kapalınormal yolla gebelik oluşabilir dedi doktor ama senin gideceğin yeri de önerdi aşılama için ..deneyin dedi bir kaç ay olmazsa aşılma heralde ..sadece tüp bebk yapmıyolarmış heralde o merkez bilmiyorum burdaki doktor çok iyi konuştu merkez hakkında tatlım..

Canım hergün aklımdasın duamdasın bende senin haberine çok sevinmiştim ama rabbimin takdiri ne desek boş inşallah bebeğin tez vakitte hayırsıyla gelecek şule cim

miranda canım tebrikler..allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sen tüp baby mi yaptırdın ve de öyleyse zor mu yaptırmak güzelim..

canım geçmiş olsun. çok şükür yinede bak doğalda olabilirmiş.
ne diyelim çok şükür halimize tatlım.
evet ben özel ege tüp bebek merkezinde yaptırıcam. ay doktorunun önermesinede çoook sevindim içim rahatladı inanki. kafamda karışıktı merkez için iyi demesine sevindim.
evet aşılama mikroenjeksiyon tüp bebk her ne lazımsa yapılıyomuş orda.
ben aşılamaları yaptırdığım için direk mikroenjeksiyon dedi bana oyalanmanın alemı yok dedi.
hakkında, hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
sende bikaç ay deneyeceksin inşallah en doğalından gelir bebişin

valla canım inşallah gelir sıpamız çok bekletmeden :)valla doktor söyleyince hemen antenler kalktı bende aklıma sen geldin zaten canım gerçekten direk önerdiği yer orası oldu çok başarılı bi yer dedi..için rahat olsun yani..sıpalar gelcekte nazlanıyolar..

Canım arkadaşım ben farkında olmadan bi yanlış anlaşılmaya mahal verdim sanırım
Kusura bakma lütfen YARADAN böyle istedi boynumuz kıldan ince.
hem anne olmam biraz ertelendi ama TEYZE olucam

merhaba ececiğim.
bu aralar topiğimiz pek hareketli sayfalar bayağı hızlı ilerliyor canım.
ne güzel bebeğin kalp atışlarını duyma zamanı da gelmiş...
dünyanın en güzel sesini duymaya hazır mısın hayatım:)))
ben duphaston kullanıyorum canım.. yarın hapım bitiyor
normalde test günüm pazartesi, ama tutmadı gibi geliyor bana((

yine adet belirtilerim başladıi tatlıya olan düşükünlüğüm arttı..
test yapmayım diyorum, bir yandan da 12. gün yaptırsam mı acaba diyorum... neyse öğrenmiş olurum boşa umutlanmak beklemek de iyi değil...

neyse bakalım belki cumaya yaptırırım test:)))

iyiyiz edacım,
inşallah içindeki tatlı heyecan hayırlara vesile olur canım..

semicim canım benim girmediğim topik yoktur herhalde.
hele bir topik var ki iş arkadaşlarımı da bağımlı yaptım oraya... evim evim güzel evim topiği...

bir gün bende çekip koyacağım evimi oraya

ay inşallah tatlım yaaa.
valla inan ki perşembe için başka biyerle konuşmak için randevu aldım.
kafam karışıktı. bi kesin ne olursa olsun gideyim diyorum. 1. orda deneyelim diyorum.
sonrada az para değil gene nerden baksan 3..5-4 milyardan az kurtulamayız...
ee aman bu tutmadı bi dahakine demek için ne psikolojim dayanır ne sabrım kaldı nede madi bi durum kalır. her açıdan zor bi dönem bizim için.
neyse başka bir dr'dan bunu duymak beni rahatlattı en azından. rabbim hakımızda hayırlısını versin inşallah ay valla herşeyden şüphelenir oldum ya ama demeden duramıyorum.
kaç gecedir artık uykuda uyuyamıyorum. bütün gün düşündüğüm yetmiyoya artık geceleride aklımdan çıkmıyo. adet yaklaştıkça kafayı yiyicem valla artık herşeyden bunaldım.
mümkünü olsa kafamı biyerlere atıp kendimide kafamdan ayrı biyere insanın olmadığı yere atmak istiyorum inanki. artık dün gece eşimede dedim. o bile farketti artık ne durumda olduğumu ki onla bunları paylaşmamaya dikkat ediyorum. onuda daha fazla ümitsizliğe kaptırmak istemiyorum.
ben zaten yeterince kafa patlatıyorum. ama geçen gün dedi biyere gidip herşeyi unutmak istiyosun dimi dedi... keşkeeeeee.
ama nereye gidersem yanımda geliyo kiiiii bırakmıyo beniiii

eda dün yazdım ama görmedin sanırım ben 200 tane salavat çektim canım.
tamam canım ALLAH cc razı olsun,bende okudum şükür 1900 tane :) oldu 2100 salavat ALLAH cc kabul etsin inşallah...EFENDİMİZ (S.A.V) ŞEFAATİNE NAİL OLMAK DUASIYLA......

amin canım amin inşallahhh

kızlar bakın size ne anlatacağım.

şimdi kayınvalidemlerin bir akrabası var.
kadın benden bir yaş büyük.
10 yıllık evliler ve çocukları olmuyor.aşılamalar yapılıyor.. devlette tüp bebek yapılıyor...olmuyor..
doktorlar kadına bir yıla kadar menopoza gireceğini söylüyormuş, yumurta rezervi tükenmek üzereymiş.
bu bayan incir kürü yapmıştı..neyse ki yumurtlama sağlandı ankaraya gitti bunlar.. tekrar tüp bebek yaptırmaya..
tüp bebeği yaptırdılar ama tutmadı.
çok üzüldüler yıkıldılar..
sonra kadın bunalıma girdi, şiddetli depresyon geçirdi ve psikiyatr bölümüne hastaneye yatırdılar..
bir ay kadar hastanede yattı, depresyon ilaçları falan kullandı..

hastaneden çıkıyor evine geliyor ve ilk ay hamile..........

bende dahil herkes nasıl sevindi anlatamam....
rabbim ol deyince oluveriyor işte..

ASLA UMUTLARIMIZ TÜKENMESİN..
ÇOK ŞÜKÜR Kİ HALİMİZE HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ, DİRAYETLİYİZ...

EDACIM ne güzel
içindeki mutluluk daim olsun
ve bebeğinle taçlansın işallah

TUMEcm biliyorum o topiği çok hoş.ilginç fikirler ediniyor insan
ama bana zararlı.alışveriş manyağı falan olasım geliyor o topiklere baktıkça

MASALcm nasılsın tatlım.1 haftaya adet gelecekse 10güne başlıyorsun tüp babye
hım ne güzel hep beraber yaşayacz o heyecanlı günleri tatlım
arkandayız tam destek:29
ah birde bebiş gelirse ne güzel olurya
işallah gelecek bu kadar ısrara dayanamayıp

ay canım ya onun adına çoook sevindim. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....
sağlıkla sıhatle kucağına alır inşallah.
yazık ne zor durumlardan geçmiş... rabbim hayırlı zamanı biliyo.
sadece yaşanması gerekenleri yaşıyoruz. çok şükür isyan etmiyoruz.
rabbiiiim booool boool sabırlar versin hepimizeeee....

evet tumecim çok şükür ki güçlü dirayetli ve umudumuzu kaybetmeyenlederniz bitanem....
rabbim bizide sevindirecek zamanı gelince...
çoook duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…