merhaba arkadaşlar.ara ara topiğe girip okuyorum ama geçmiş okadar uzun ki fazla da internette durmamam gerekiyor.mine.yi merak ediyordum.sanırım 4 çıkmış sonucu.bakalım belki dediğiniz gibi geç döllenme olmuştur.tume.cim galiba sen de pazartesi öğreneceksin.herhangi bir ilaç kullanıyormusun?jel veya hap.onlar adet olmayı engelliyor.adet olamanı bekleme bence.zamanı gelişnce direkt baktır sonucuna.ben senden ümitliyim.sperm tahlil sonucunuz baya iyi çünkü.masal.cım sen de tüp bebeğin hangi aşamasındasın?başladınızmı?yada ne zaman başlayacaksınız?buarada benim çok zor geçiyor.bütün gün bulantım var.öğürmekten bir hal oldum.allah.ıma şükür bugün daha iyiyim.cumartesi kalp atışını duymaya gidicez.o gün 7.haftamız bitecek inşallah,8 e giricez allahımın izniyle:))herkesi çok öpüyorum.tume için okunan duayı kaçırdım ama her akşam hepiniz ve hepimiz için dua ediyorum bolbol.öpüyorum herkesi.
maaşallah ALLAH cc muhabbetinizi arttırsın kızlar nasılsınız
akşam namazındansonra uyudum,kalktım,içim bi kıpır kıpır kendimi çok mutlu hissettim
bu ay farklı bişey var içimde,herzamankinden daha çok umut,kalbimin üstünde böyle minik bişey hoplayıp duruyor,ben aşılama olduğum zamanbile bu kadar ümitli değildim,çok dua edin kader arkadaşlarım,ümitlerim suya düşmesinler,kendimi çook acayip hissediyorum
akşam namazındansonra uyudum,kalktım,içim bi kıpır kıpır kendimi çok mutlu hissettim
bu ay farklı bişey var içimde,herzamankinden daha çok umut,kalbimin üstünde böyle minik bişey hoplayıp duruyor,ben aşılama olduğum zamanbile bu kadar ümitli değildim,çok dua edin kader arkadaşlarım,ümitlerim suya düşmesinler,kendimi çook acayip hissediyorum
hayırlısı bitanem rabbim umudunu boşa çıkarmaz inşallah.
kalbinden ne geçiyosa rabbim kabul etsin inşallah
Sağol canım arkadaşım benim desteğini her daim hissediyorum zaten.
Amiiiiiiiiiiiin inşallah mirandacım çok ihtiyacım var ona gelsin diye nasıl özlemle bekliyorum bilemessin babamla konuştum az önce birsürü dua etti bana sen hayırlı evlat oldun bize ALLAHTA sana hayırlı bi evlat versin kızım dedi amin inşallah.
senin pozitif haberini aldığımda kendiminki kadar sevinmiştim ALLAH kucağına almayıda nasib etsin inşallah.
bende seni tanıyor olmaktan çooooooooooook memnunum öpyr ikinizide.
RABBİM sizi korusun kollasın inşallah.
dualarında olalım lütfen
Canım hergün aklımdasın duamdasın bende senin haberine çok sevinmiştim ama rabbimin takdiri ne desek boş inşallah bebeğin tez vakitte hayırsıyla gelecek şule cim
canım inşallah çok güzel şeyler olur...ne güzel mutlu ol mutlu kal..
amin canım hepimiz mutlu olalım RABBİM hepimizin yüzünü güldürsün,mutlu olalım,mutlu kalalım inşallahhhh
masal sen özel ege tüp bebek merkezinde yaptıracaktın değil mi ?bende tüplerin biri kapalı çıktı sol açık sağ kapalınormal yolla gebelik oluşabilir dedi doktor ama senin gideceğin yeri de önerdi aşılama için ..deneyin dedi bir kaç ay olmazsa aşılma heralde ..sadece tüp bebk yapmıyolarmış heralde o merkez bilmiyorum burdaki doktor çok iyi konuştu merkez hakkında tatlım..
canım geçmiş olsun. çok şükür yinede bak doğalda olabilirmiş.
ne diyelim çok şükür halimize tatlım.
evet ben özel ege tüp bebek merkezinde yaptırıcam. ay doktorunun önermesinede çoook sevindim içim rahatladı inanki. kafamda karışıktı merkez için iyi demesine sevindim.
evet aşılama mikroenjeksiyon tüp bebk her ne lazımsa yapılıyomuş orda.
ben aşılamaları yaptırdığım için direk mikroenjeksiyon dedi bana oyalanmanın alemı yok dedi.
hakkında, hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah.
sende bikaç ay deneyeceksin inşallah en doğalından gelir bebişin
Canım hergün aklımdasın duamdasın bende senin haberine çok sevinmiştim ama rabbimin takdiri ne desek boş inşallah bebeğin tez vakitte hayırsıyla gelecek şule cim
merhaba arkadaşlar.ara ara topiğe girip okuyorum ama geçmiş okadar uzun ki fazla da internette durmamam gerekiyor.mine.yi merak ediyordum.sanırım 4 çıkmış sonucu.bakalım belki dediğiniz gibi geç döllenme olmuştur.tume.cim galiba sen de pazartesi öğreneceksin.herhangi bir ilaç kullanıyormusun?jel veya hap.onlar adet olmayı engelliyor.adet olamanı bekleme bence.zamanı gelişnce direkt baktır sonucuna.ben senden ümitliyim.sperm tahlil sonucunuz baya iyi çünkü.masal.cım sen de tüp bebeğin hangi aşamasındasın?başladınızmı?yada ne zaman başlayacaksınız?buarada benim çok zor geçiyor.bütün gün bulantım var.öğürmekten bir hal oldum.allah.ıma şükür bugün daha iyiyim.cumartesi kalp atışını duymaya gidicez.o gün 7.haftamız bitecek inşallah,8 e giricez allahımın izniyle:))herkesi çok öpüyorum.tume için okunan duayı kaçırdım ama her akşam hepiniz ve hepimiz için dua ediyorum bolbol.öpüyorum herkesi.
valla canım inşallah gelir sıpamız çok bekletmeden :)valla doktor söyleyince hemen antenler kalktı bende aklıma sen geldin zaten canım gerçekten direk önerdiği yer orası oldu çok başarılı bi yer dedi..için rahat olsun yani..sıpalar gelcekte nazlanıyolar..
tamam canım ALLAH cc razı olsun,bende okudum şükür 1900 tane :) oldu 2100 salavat ALLAH cc kabul etsin inşallah...EFENDİMİZ (S.A.V) ŞEFAATİNE NAİL OLMAK DUASIYLA......eda dün yazdım ama görmedin sanırım ben 200 tane salavat çektim canım.
merhaba ececiğim.
bu aralar topiğimiz pek hareketli sayfalar bayağı hızlı ilerliyor canım.
ne güzel bebeğin kalp atışlarını duyma zamanı da gelmiş...
dünyanın en güzel sesini duymaya hazır mısın hayatım:)))
ben duphaston kullanıyorum canım.. yarın hapım bitiyor
normalde test günüm pazartesi, ama tutmadı gibi geliyor bana((
yine adet belirtilerim başladıi tatlıya olan düşükünlüğüm arttı..
test yapmayım diyorum, bir yandan da 12. gün yaptırsam mı acaba diyorum... neyse öğrenmiş olurum boşa umutlanmak beklemek de iyi değil...
neyse bakalım belki cumaya yaptırırım test:)))
iyiyiz edacım,
inşallah içindeki tatlı heyecan hayırlara vesile olur canım..
semicim canım benim girmediğim topik yoktur herhalde.
hele bir topik var ki iş arkadaşlarımı da bağımlı yaptım oraya... evim evim güzel evim topiği...
bir gün bende çekip koyacağım evimi oraya
kızlar bakın size ne anlatacağım.
şimdi kayınvalidemlerin bir akrabası var.
kadın benden bir yaş büyük.
10 yıllık evliler ve çocukları olmuyor.aşılamalar yapılıyor.. devlette tüp bebek yapılıyor...olmuyor..
doktorlar kadına bir yıla kadar menopoza gireceğini söylüyormuş, yumurta rezervi tükenmek üzereymiş.
bu bayan incir kürü yapmıştı..neyse ki yumurtlama sağlandı ankaraya gitti bunlar.. tekrar tüp bebek yaptırmaya..
tüp bebeği yaptırdılar ama tutmadı.
çok üzüldüler yıkıldılar..
sonra kadın bunalıma girdi, şiddetli depresyon geçirdi ve psikiyatr bölümüne hastaneye yatırdılar..
bir ay kadar hastanede yattı, depresyon ilaçları falan kullandı..
hastaneden çıkıyor evine geliyor ve ilk ay hamile..........
bende dahil herkes nasıl sevindi anlatamam....
rabbim ol deyince oluveriyor işte..
ASLA UMUTLARIMIZ TÜKENMESİN..
ÇOK ŞÜKÜR Kİ HALİMİZE HEPİMİZ GÜÇLÜYÜZ, DİRAYETLİYİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?