Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok iyi anlıyorum seni bitanem aynen bende de öyle bilinmezlik vs..ama bugün hem üzüldüm hemde rahatladım normal yolla gebe kalmıştımaslındaa.. 1,5 yıldır korunmuyorum olmuyor anlamıştım zaten tüplerde bir sorun olduğunu ama doktorlar en sona bırakıyor maalesef.ısrarlarım sonunda çekildim nihayet..sorun ne biliyorum artık.nasıl oldurabiliriz ona bakıcaz..bir tarafım buruk hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor bazen sonra geçiyor allahtan. bak sen atlattın bir çok şeyi tüp bebek aşamasındasın rahat olman lazım canım benim bebğin gelecek inan bana .huzurlu ol mutlu olduğun şeyleri yap..ve çok düşünme pozif olalım ki bebekler gelsin ..en azından yumurtamız var sperm bir şekilde oluyor zaten :)er yada geç. allah hayırlısıyla nasip edecek..neler okuyoruz ne mucizelere tanık oluyoruz ..biz de küçük mucizemizi alıcaz kucağımızza merak etme canım allah büyük

iyiyim bitanem ne olsun...
ama acayip heyecan ve korku var. artık geceleri uyuyamıyorum...
biliyorum en büyük destekçimsiniz iyiki varsiniz,SİZİ SEVİYORUM
inşallah dayanamaz da gelir valla çoook güzel olur...
artık bebek mevlütünede gelirsiniz dimiiiiiii

rabbimin mucizesi

ama benim anlamadığım 30 yaşında menopoz nasıl yani.
gördüğü tedaviler yüzünden yumurta rezervlerinin normalden çok daha önce bittiğini düşünüyorum ama DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM:18::18::18:

bu arada direk konuya girdim...
seni sormadan:78:
nasılsın bitanem iyimisin? görümcen nasıl? inşallah güzel haber verirsin bitanem...

semiiii senle tüp kardeşliği yapalım mı :)tatlım senin hangi taraf kapalı ve başka bir sorun var mı?

ÇOK ŞÜKÜR HALİMİZE Kİ EN AZINDAN HER AY YUMURTLUYORUZ...

düüşünsene masalcım kadın nasıl bir sıkıntı yaşadı

bir yıla kadar çocuk oldu oldu olmadı bir daha asla olmayacak diye düşünmüştü... bunca zaman olmadı bir senede mi olacak diyordu.. zaten bu yüzden depresyona girdi.. hastanede yattığı süre boyunca hep krizxlerdeydi,,,
benim hamile olduğumu duyunca telde konuşmuştuk ağlamıştı,

şimdi yüzünden gülücükler eksik olmuyormuş...
Rabbim sağlıcakla kucağına da verir inşallah

evet ALLAH büyük bitanem
inşallah gelecek bizimde meleklerimiz. sadece nazlılar bizimkilerr

inşallah canım inşallah....
Rabbim yeter bu kulumun çektiği diyip göndermiş bebeğini. inşallah kucağınada almayı nasip etsin Rabbiiiimmm... (AMİİİİN) Allahım yüzünden o gülücükleri hiiiç silmesin inşallah...

evet çok şükür düzenli yumurtluyoruz tumecim. ama 1 ama 2 çok şükür halımızeeee

kuzum sen 3 aşılama yaptırdın daha alışmadınmı
tamam bu farklı biliyorum ama nedir bu stres canım.ya olumsuz etkilenirsen:26::26::26:

aşılamadan çok farkı olmadığını düşün
olmazsa yaptırırız tekfrar gibi düşünmeye çalış
yani aşılamadaki gibi.son muş gibi algılama kaç tüp denemesi yapan var.yapıpta tutmayıp doğal olan var.biliyorsun işte tatlım var da var

biz böyle düşünelim.ama en güzeliolsun

hayır canım kullanılan ilaçlardan falan değil canım...

hormonel bir bozukluk ve sonuç : erken menopoz...

duyduğumda bende şaşırmıştım... amamucizesi şimdi onunla :)))

ay nasıl mutluyum bilemezsin :))))

ay ne güzel ya ..allah kucağına almayı nasip etsin..mucizeler işte oluyor hayatta her döneminde..mutlu sonlara bayılıyorum..

evet neva bugünde yok
netinde problem mi var acaba:26::26:
gece gelir belki
neyse bende çıkayım şimdi gece gelirim görüşürüz kızlar

neva annesinde kızlar bende merak ettim mesaj çektim erkenden oraya gitmiş

semiiii senle tüp kardeşliği yapalım mı :)tatlım senin hangi taraf kapalı ve başka bir sorun var mı?

ehehheheehhh
ikimizi toplarsan bir normal hatun ediyor

tatlım ilk önce bişey yok dediler.6 ay klomen.sonra hsg ve sol tüp tıkalı.1 ay sonra kistimin keşfi(hamileliğe engel değilmiş)
bir aşılama ve aşılama masasında öğrenilen sperm hareket problemi
%13
yıkama sonrası%33

yaaaaa offff offfffffff

araştırmadım ama duydum
bu kullandığımız hormon ilaçları normalden fazla yumurtlamamızı sağladığı için rezervler erken bitip erken menopoza sebep oluyormuş.
ama senin dediğin gibiyseçok sevinicm

evet işlemlerden çok sanki sonuçlardan kokuyor gibiyim semicim.
aşılamalarda bile böyle olmadım. sanki faklı duygular içeriisindeyim. çoook garip hissediyorum kendimi.
belkide merkezle ilgilidir duygularım. bir defa konuşmakla belkide tatmin olmadım. bilmiyorum inanki korkumun ve heyecanımın adını koyamıyorum canım benım.
sonucun negatif olasılığı mı, tedavinin şekli mi, yapılacak tahlılermi, yok yani hangisinden korktuğumu bilmiyorum. bu belirsizliklerde yoruyo beni açıkçası.
ki siz beni biliyorsunuz ben asla pes etmeyen bu tür şeyleri takmayan ve korkmayan biriydim ama sanki ben gittim başkası var içimde. hiçbir şekilde kendime hükmedemiyorum.
valla son zamanlarda kafamın içinde hiçbirşeyi oturtamıyorum.
ki karar verince asla geri dönmez ilk ne dediysem onu yapardım. ama abu seferki farklı...
bunalıma girmedim yani kendim iyiyim ama kafam karışık. bilmem anlatabildim mi???:44::44::44:

canım ya olsun hala bir şansımız var belli mi olur belkide doğal yoldan gebe kalırsın belli olmaz bu işler :)olmadı tüp baby..iyi ki tüp baby var yahu

hımm sağol minecm haber verdiğin için
habersiz gitmezdi olumsuz bir durum yok değil mi
ve ne zaman dünecekmiş neva hanımcım

yok canım herhalde olsaydı derdi herhalde ne zaman gelceğini sormadım yarın sorarım artık geç oldu şimdi

Kızlar ben okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.Bir kadının 14 yıl denemesine rağmen çocuğu olmuyormuş sonra bildiğimiz sakızı bal ve tarçınla karıştırıp hergün çiğnemesini söylemiş biri,kadında bunu denedikten 2 ay sonra hamile kalmış ve ikiz bebek sahibi olmuş.Bunu internette birkaç yerde okudum.Bir yan etkisi olduğunu sanmıyorum.Herşey evvela Allahtan,hayırlısıyla hepimize nasip etsin.Herkese sevgiler ve selamlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…