evet işlemlerden çok sanki sonuçlardan kokuyor gibiyim semicim.
aşılamalarda bile böyle olmadım. sanki faklı duygular içeriisindeyim. çoook garip hissediyorum kendimi.
belkide merkezle ilgilidir duygularım. bir defa konuşmakla belkide tatmin olmadım. bilmiyorum inanki korkumun ve heyecanımın adını koyamıyorum canım benım.
sonucun negatif olasılığı mı, tedavinin şekli mi, yapılacak tahlılermi, yok yani hangisinden korktuğumu bilmiyorum. bu belirsizliklerde yoruyo beni açıkçası.
ki siz beni biliyorsunuz ben asla pes etmeyen bu tür şeyleri takmayan ve korkmayan biriydim ama sanki ben gittim başkası var içimde. hiçbir şekilde kendime hükmedemiyorum.
valla son zamanlarda kafamın içinde hiçbirşeyi oturtamıyorum.
ki karar verince asla geri dönmez ilk ne dediysem onu yapardım. ama abu seferki farklı...
bunalıma girmedim yani kendim iyiyim ama kafam karışık. bilmem anlatabildim mi???:44::44::44:
minecim nevaya onu merak ettiğimizi ve kendini çok özletmemesini iletirmisin tatlım :))
Kızlar ben okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.Bir kadının 14 yıl denemesine rağmen çocuğu olmuyormuş sonra bildiğimiz sakızı bal ve tarçınla karıştırıp hergün çiğnemesini söylemiş biri,kadında bunu denedikten 2 ay sonra hamile kalmış ve ikiz bebek sahibi olmuş.Bunu internette birkaç yerde okudum.Bir yan etkisi olduğunu sanmıyorum.Herşey evvela Allahtan,hayırlısıyla hepimize nasip etsin.Herkese sevgiler ve selamlar..
bir tahminim var doğru değildir belki ama tahmin işte
aşılamaları yaptırdık heyecanlandık falan ama nispeten rahattık çünki
olmasada hala bir seceneğimiz vardı
tüp bebek.
şimdi sıra ona geldi ve son şans gibi(ki yanlış) görüp olmama ihtimalinden korkuyor,tedavi süresince yaşayacaklarından da geriliyor olabilirmisin
söylerim canım da yarın gelir herhalde gelmesse söylerim
olabilir tatlım. gerçi dr bile dedi son çare tüp bebek dedi tıp daha da ilerisini henüz keşfetmedi diye.
bunu Ankaradaki dr'demişti. son size tüp bebek yaapılacak ve inşallah tutacak diye..
evet hayatım aşılama tutmasa da başka seçeneğimiz vardı
tamam canım benim saolasın :)
canım şimdi mesaj çektim yarın gelcekmiş neva
masalcm tatlım sen ağvayı araştırıyordun bir ara
ne yaptın canım rezervasyon falan yaptırdın mı
düşünce aşamasındamı hala
iyi hadi bakalım. özledik nevamızı valla...
sen nasılsın mineciiiimmmm???
canım şimdi mesaj çektim yarın gelcekmiş neva
iyiyim canım nolsun hala bekliyorum inş kırmızılar gelmezde bebişe dönüşür
kızlar hepinize iyi geceler
ben çıkıyorumm..
öptüm sizi
eee semicim sen nasılsın??
gittimi annenler bitanem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?