Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok tatlım burdalar hala.
iyiyim işte canım.benim bu ay 12 14 ler gitti 16 ya da ya nasip.

neva diyecek semi kafayı yedi.hala uyumadığını duyunca azıcık çaldırayım dedim:78::78:

hıııııımmm. kaçırdın yaniii...
bizde 12 değilde 14- 16 kaçırdık.amaaan nasıl olsa tüp bebek yaptırıcaz dedi boşver dedi geçti kociş valla

annen yanlızmı sende canım???

canlarımmmmmmmmm bende çıkıyorum ..öpüyorum hepinizi ..minecim inşallah kırmızılar gelmez de onun yerine bebiş gelir dualarımdasınız iyi geceler..

kızlar kusura bakmayın ama kociş geldi ben kaçıyorum...
yemek yiyecek daha sonrada yatacak.
bensiz yatarsa gelirim yine

iyi geceler hepinize. öpüyorum sizleriiii

iyiki varsınız

Kızlar akşam kayınvalidem aradı eşimin halasının gelini doğum yapmış hastanedeymiş kalktık gittik 2 hafta gelmiş bebiş ama anneside bebişte gayet saglıklılardı
ilk geceden hamile kalmış
Benim bebeğimi kaybettiğim odanın karşısındaki odadaydı içim ürperdi kısık sesle bana acır gözlerle kucağına verin diyordu gelinin annesi hep bir ağızdan ALLAH sanada versin dilekleri onlar bu dileklerle nekedar içimi acıttıklarını bilemediler tabi zaten amaçlarıda o değil tabi ama ben kötü oldum 3 yıldır evliyim o benden 2 sene sonra evlendi ben çok eskiyim onların gözünde ya yazık sana der gibilerdi.

evet araştırıyodum canım ama şimdilik askıya alındı....
tüp baby için bitanem.. sonuç ne olur ne yaşarız bilemediğimiz için beklemede

e tabi mantıklı
ama gelirsen bulurum seni

hıııııımmm. kaçırdın yaniii...
bizde 12 değilde 14- 16 kaçırdık.amaaan nasıl olsa tüp bebek yaptırıcaz dedi boşver dedi geçti kociş valla

annen yanlızmı sende canım???

eeehehheheh kociş kaçmış
yok tatlım babamda var
canlarımmmmmmmmm bende çıkıyorum ..öpüyorum hepinizi ..minecim inşallah kırmızılar gelmez de onun yerine bebiş gelir dualarımdasınız iyi geceler..
iyi geceler canım

canım benim senin için de çok sevindim orkide için de.hadi bakalım inşallah benim bebişime arkadaşları gelir.şimdi daha bir heyecanla takip edicem burayı.bu kararı almanıza çok sevindim.ikiniz de olumlu düşünün.olacakkkkkkkkk......

günaydın orkideciğim topik çok sessiz

gününüz aydın olsuuuunnn canlaaarrrr ...:119::119:

nasılız bugün bakalııııımmmm

"Gönlünü karartma, Yolculuk sürüyor. Arayışın bitmedi ki çaren de bitsin. Yol çaredir. Yol aktığı sürece çare tükenmez. ."

Allah ım evlat sahibi olmak isteyipte olamayan herkese yüce rabbi hayırlı evlatlar naşip etşin insallah amin

''Sen ki suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin....''Ne arzu ediyorsak en hayırlısından ver bize...'' Allah'ım

"Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi." (İmam-ı Rabbani Müceddidi Elfisani)

hepinize mutlu günler hanımlar MEVLAM dualarımızı kabul etsin inşallah ve biz istamekten hiç vazgeçmeyelimmm

hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek
bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek bebek istiyoruzzzzzzz MEVLAM SEN'den

DİLEK DUASI

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
İZHASİN ALLAHİ BİLLAHİME SEMİHEHİ...

Son düzenleme:

tumecim tam akşam sana msj yazmak üzereydim birden fenalaştım.bütün gece çıkardım nerdeyse.lavaboyla bütünleştim resmen.sabah 6 da da tuvalete diye kaltım ama öyle bir yanma öyle bir sızlama anlatamam.bugün tahlil yaptırdım.idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.antibiyotik başladık hemen.tüp bebek yaptırınca crinonen jel veriliyor.vajinadan yapılıyor.aşılamada da verilir.aklınızda bulunsun arkadaşlar bu jel acayip akıntı yapıyor ve o bölgemiz nemli kalınca hemen bakteriler ürüyor.bu ilacı kullanan olursa mutlaka iç çamaşırına peçete koysun ve her tuvalete gidişinde değiştirsin.yaprak ped kesinlikle kullanmayın.yoksa mantar olur.orası sürekli nemli kaldığı için ben idrar yolu enfeksiyonu olmuşum.neyse tumecim senin durumuna gelince ben ümitliyim valla.eşinin tahlil sonucu çok iyi.cuma günü senin 12.gün yanılmıyorsam.tahlil bence de yaptırabilirsin.hayırlısı bakalım.senin de sonucunu heyecanla bekliyorum.öptüm.

canım çook geçmiş olsun..
mide bulantısı kötü oluyor ama senin çok daha şiddetlisi sanırım...
ben çok şükür ki 10 haftalık gebelik boyunca aşırı bulantılar yaşamamıştım..
bir de üstüne idrar yolu enfeksiyonu...
iç çamaşırlarını mümkünse kaynat ve ütüleyip giy canım.....aman dikkat vet kendine..
çooook öpüyorum bitanem seni

kızlarrrrr

dün akşam ecenin mesajından sonra test yapmaya karar verdim ..
sabah işe giderken eczanenin önünden geçiyordum.. birden kendimi içerde buldum..

sanki biri beni eczaneye doğru itekledi..

neyse öğle yemeğine eve geldim.. bu arada sabah 9 dan beri idrara çıkmamıştım..
öylesine idrar testini yaptım..
baktım şerit kırmızılaştı ve tek çizgi..

o sırada ellerimi yıkadım, kremledim,test çubuğunu atmak için elime aldım..
çöpe doğru giderken bir yandan da gözüm ilişti çubuğa,....
belli belirsiz, silik bir çizgi.....
ben şok tabi.... göüzüm mü görmüyor dedim..
pencere önünde ışıkta baktım... evet zor görünen silik bir çizgi..
acaba çatlama iğnesinin etkisi geçmedi mi ki...
çünkü 10. günde idrarda çıkması bana imkansız geldi
az sonra sağlık ocağına gideceğim ve kan testi yaptıracağım...

Son düzenleme:

ay canım benim. hadi hayırlısı bitanem....
inşallah pozitif çıkar tatlım.
ay bende çok heyecanlandım... akşamamı haberi verirsin tatlım?

ay canım benim. hadi hayırlısı bitanem....
inşallah pozitif çıkar tatlım.
ay bende çok heyecanlandım... akşamamı haberi verirsin tatlım?

evet masalcım zaten 50 metre ötedemde sağlık ocağı var.. az sonra işe giderken kanı veririm.. saaat 4 gibi falan çıkar..
ama benim işten gelmem 18.30 gibi olur.. gelir gelmez haber veririm canım.

bence 10. günde idrarda çıkmaz ama hadi hayırlısı bakalım

evet bitanem erken ama geldiyse belli ediyo kendini heralde.
eğer bebiş varsa sabırsız bebeğimizin olacağını gösteriyo

hayırlısı bitanem. eğer değer düşüksede üzülme daha erken çünkü tatlım

hayırlısı canım ya...
bakalım ben zaten umutlu değilim biliyorsun..
özenli bir aşılama olmadı zaten...
doktor kafasına göre yaptı..

ben adet olunca tekrar zonguldağa gitmeyi düşünüyordum..

neyse masalım ben gideyim canım.
önce kanı veririm, ordan da işe giderim...
bir de akşama misafir gelecek...

tamam bitanem hadi hayırlı haberlerle gel.
kolay geldin tatlım

tumecim işallah şöyle 100lü 200 lü bir rakam çıksın.gerçi 10.günde üçüz olmayacaksa imkansız
bu rakamlar

canım sabırsızsın bu sefer.e normal tabi.işallah pozitif çıkar canım.ama düşükte çıkarsa bencede çok erken olduğu için çıkar.
hadi hayırlısı

masalcım canım nasılsın
valla tebrikler canım.ne zaman gelsem burdasın.
seni en sadık topik müdavimi ilan ediyorum
buda senin
hakettin

edacım sen nasılsın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…