masalcım canım nasılsın
valla tebrikler canım.ne zaman gelsem burdasın.
seni en sadık topik müdavimi ilan ediyorum
buda senin
hakettin
edacım sen nasılsın canım.
mineciiim nasılsın bitanem?
yaptınmı yine idrar testi tatlım? merak ettim seni:26:
şimdi yaptım hemde iki tane üst üste gene aynı çok silik çıkıyo ikinci çizgi kafayı yiycem ya bi pazartesi olsa da öğrensem:18::18::18::18:
hehehehe valla öyle oldu semicim.
iyiyim bitanem ne olsun. bugünkü duamı ediyorum allah kabul ederse.
sen nasılsın şekerim???
çok zor bir durum minecim.şimdi yaptım hemde iki tane üst üste gene aynı çok silik çıkıyo ikinci çizgi kafayı yiycem ya bi pazartesi olsa da öğrensem:18::18::18::18:
hay allah yaaa....belki geç döllenmiştir bitanem..
peki hiçbir belirtinde mi yok adet veya başka bişey.
yani bulantı, kabızlık, göğüs ucu renginin koyulaşması filan. baktınmı hiç netten araştırdınmı varmı sende herhangi bi belirti canım...
bişeyde denmiyoki bu durumda. yani ne umutlandırmak istiyorum nede umudunu kırmak.
arada bişey bu. hayırlısı diylim bitanem.
adet tarihin kaç gün geçti bitanem??
sadece kabızlık var bi de adet öncesi bel ve kasık ağrısı olur ya öyle ağrı var ama hafif şiddetli değil adetim bugün 7 gün geçti
sadece kabızlık var bi de adet öncesi bel ve kasık ağrısı olur ya öyle ağrı var ama hafif şiddetli değil adetim bugün 7 gün geçti
canım ikinci yaptığım test biraz daha koyulaştı şimdi
anladım canım...
şöyle bişey tamamen benim fikrim umutlandırıpta hayal kırıklığı olsun istemem bitanem.
ama ben şöyle düşünüyorum. sanırım sende hiç gecikme olmadı şımdıye kadar gününde gelirdi demiştin öyle hatırlıyorum. geç döllenme olduysa eğer şu anda 3 haftalık gibi bişey olması lazım.
yine söylüyorum benim fikrim net bişeyin çıkması için yani kesinlik kazanması için 4 haftalıktan önce çıkmayabilir testlerde. yani çok küçük olduğu için belki diye düşünüyorum canım.
yinede sen benim dediklerimi çok ciddiye alma fikir yürütüyorum sadece:44:
açıkçası yorum bile yapmak istemiyorum çünkü korkuyorum. ama bu durumdada insan bişeyler söylensin istiyor yani benim düşüncem. tek başına düşünmek insanı yoruyo farklı bişeyler duymak istiyoruz. hayırlısı yine diyorum bitanem.
peki bidaha kan testi yaptırmadın dimi bitanem. yani değer ne alemde yükselmiş olabilirmi diye soruyorum. ordan daha net anlardın belki.:44:
canım aynen dediğin gibi insan hep olumlu şeyler düşünüyo ama dediğin gibi adetim hiç geçmezdi stres olabilirmi acaba diyorum ama ben her ay stresliyim zaten inş dediğin gibidir çok istiyorum olsun artık bitane dayancak gücüm inan kalmadı
çok şükür canım iyiyim ,birsürü ütü yaptım çok yoruldum,sonrada yemek yedik geldimmmmasalcım canım nasılsın
valla tebrikler canım.ne zaman gelsem burdasın.
seni en sadık topik müdavimi ilan ediyorum
buda senin
hakettin
edacım sen nasılsın canım.
hadi canım inşallahhhhhhhhhhhcanım ikinci yaptığım test biraz daha koyulaştı şimdi
selam kızlar
ben geldim:))
kan sonucumu aldım.. beta hcg 8,07 çıkmış...
bu değer biraz düşük.. bugün aşılamanın 10. günüydü.. cuma tekrar kan testi yaptırcağım.. inşallah değerim yükselmiş olur... 7-8 mart gibi adet olacaktım.. adetten bir hafta önce bu değer normal midir sizce????
eğer bebek gerçekten varsa şu an 3 haftalık falan oluyor... doktoru aradım ama tel kapalı ulaşamadım..
selam kızlar
bu değer biraz düşük.. bugün aşılamanın 10. günüydü.. cuma tekrar kan testi yaptırcağım.. inşallah değerim yükselmiş olur... 7-8 mart gibi adet olacaktım.. adetten bir hafta önce bu değer normal midir sizce????
eğer bebek gerçekten varsa şu an 3 haftalık falan oluyor... doktoru aradım ama tel kapalı ulaşamadım..
çok şükür canım iyiyim ,birsürü ütü yaptım çok yoruldum,sonrada yemek yedik geldimmm
hadi canım inşallahhhhhhhhhhh
hoşgeldiiiiincanımm ya iyi sanki,sağlık ocağından birşey demediler mi,bu pozitif mi oluyor şimdi:64:
canım daha çok erken inşallah sonucun yükselir daha çok çok erken bunları konuşmak için
canım sağlık ocağındaki kanlar devlet hastanesine gönderiliyor...
devlet hastanesinin internet sitesinden online laboratuvar sonuçlarından görüyorsun canım..
yani tekrar sağlık ocağına gitmedim.. ama referans aralığında 5 üstü pozitif..
cuma sabahtan tekrar kan vereceğim..
bakalım hayırlısı
selam kızlar
öyle canım ama idrarda çookkk silik çizgi görünce gittim kan verdim..
aslında test yapmayacaktım biliyorsun.. ama sanki dürtüldüm ya....
cuma herşey belli olur hayatım.. bekleyelim bakalım...
neyse ben çıkıyorum. misafir gelecek bu akşam kızartmayı yapmaya başlasam iyi olur
öptüm hepinizi
hayırlısı bitanem... hadi inşallah gelmiştir ama bu sefer seni bırakmamak üzere gelmiştir inşallaaah
rabbim en sağlıklı en hayırlısıyla bebişini gönderir inşallah tatlım
canım çok sevindsim dediğin gibi 5 üstü gebelik anlamına geliyo benim 2 olduğu halde ben ümitleniyorum benim 7 günüm geçti bugün tekrar iki defa yaptım birincisi silik çıktı ikincisi biraz daha koyu çıktı ama o da tam net değildi inş beraber gün sayarız sen daha sanslısın yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?