öyle masalım..
bende hayırlısı diyorum..
benim hesaplarıma göre 15 gibi bir değer çıkması lazımdı..
bakalım cumayı bekleyelim ve görelim.
inşallah minecim ya..
ne güzel olur beraber gün saysak..bak ne güzel idrar testinde de koyulaşma var...
inşallah canım o çizgi kıpkırmızı olur
ben yarın sabah yine idrar testi yapacağım..
bakalım koyulaşacak mı merak ediyorum...
bende cuma günü tekrarlıycam testi son kez zaten pazartesi doktora gitcemm
inşallah cumaya kadar çizgi iyice belirginleşir
Allah gönlüne göre versin, bebişini göndersin:))))
olurmu canım cvp veriyorumda sen geç farkediyosun
selam canım şimdi gördüm cevaplarını şişli şart deyil evet ama yanın da kalırken rahat edebilecek kadar yakınım yok neyazıkki
çok zormuş.şuan ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum bile.yanımda annem var.
tüm ömrüm böyle gizli saklı üzülerek mi geçicek ya.
rabbim bize acır işallah.
bu ay da çalışamadık.offf bişeyler yapmalı ama ne.aşılama diyecek dr ama benim aşılamada da şansım yok denecek kadar az ki
rabbime sığınıp dua atmekten başka birşey gelmiyor şu an elimden
Seni çok iyi anlıyorum semicim aynı duyguyu bende dün yaşadım eşimin 9 ay önce evlenen kuzeninin oğlunu görmeye bebeği kucağıma veri hep bi ağızdan ALLAH sanada versin derken nekadar içimi acıttıklarını bilemezler.
ilk geceden hamile kalmış gelin gelinin annesi kayınvalideme senin gelininmi diye sordu evet cbn alınca kısık sesle kucağına verin dedi içim kavruldu
2 ay önce o odanın karşısındaki odada sunni sancı verip bebeğimi benden almışlardı
ya ne bileyim bazen hiç etkilenmiyorum sanki bazende böyle oluyor işte
türkçesi bastırdığım görmemezlikten duymamazlıktan geldiğim bütün duygularım bazen böyle bir yol bulup su yüzüne çıkıyor sanırım.
e hadi bu durumda oturup beraber ağlayalım
bazen bende herşey bitmiş demek değil napalım sağlık olsun diyorum bazende kahroluyorum dedin gibi sanırım bastırdığımız duygular hortluyor galiba.
dün orda dik durup metanetli numarası yapmak çok zor oldu mesela.
çok zor olmalı.rabbim yine o odada bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana.
ben öyle şeyler yaşamadım dayanamam gibi geliyor ama şunuda iyibiliyorum ki başa gelen çekiliyor
sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve problem ne ve bebeğini neden kaybettin
bizde akıl yok.gitme kardeşim ne işin var.ama gidip sevmekte istiyorum ben yya:84::84::84:
of başkası söylese ne kadar kızarım.evemi kapatıcam hiç bebek mi görmeyeceğim diye.
ben arada kendimle çelişiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?