Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende cuma günü tekrarlıycam testi son kez zaten pazartesi doktora gitcemm

inşallah cumaya kadar çizgi iyice belirginleşir

Allah gönlüne göre versin, bebişini göndersin:))))

inş canım inş seninde sonuna kadar gider sağlıkla kucağına alırsın

offff
kızlar neden kimse yok bu akşam.
ben bebek görmeye gittim ya bu akşam.dokundu be ya.benden 10 yaş küçük kuzenimin bebeği 15 günlükallah annebabasına bağışlasın.sevdim ama kucağımdayken biranlığına düşündüm benim olduğunuvaran1
annemle teyzemle mutfağa gitmiş ve seminin olmayacakmı bebeği demiş teyzeme
bu akşam ilk defa annemin gözlerinde bebeğimin olmayacağını düşündüğünü o umutsuzluğu gördüm.

bir daha bebek görmeye falan gitmeyecem işte.

çok zormuş.şuan ağlamak istiyorum gözlerim doluyor ama ağlayamıyorum bile.yanımda annem var.
tüm ömrüm böyle gizli saklı üzülerek mi geçicek ya.
rabbim bize acır işallah.
bu ay da çalışamadık.offf bişeyler yapmalı ama ne.aşılama diyecek dr ama benim aşılamada da şansım yok denecek kadar az ki
rabbime sığınıp dua atmekten başka birşey gelmiyor şu an elimden

Seni çok iyi anlıyorum semicim aynı duyguyu bende dün yaşadım eşimin 9 ay önce evlenen kuzeninin oğlunu görmeye bebeği kucağıma veri hep bi ağızdan ALLAH sanada versin derken nekadar içimi acıttıklarını bilemezler.

ilk geceden hamile kalmış gelin gelinin annesi kayınvalideme senin gelininmi diye sordu evet cbn alınca kısık sesle kucağına verin dedi içim kavruldu

ilk geceden hamile kalmış gelin gelinin annesi kayınvalideme senin gelininmi diye sordu evet cbn alınca kısık sesle kucağına verin dedi içim kavruldu

ya ne bileyim bazen hiç etkilenmiyorum sanki bazende böyle oluyor işte

türkçesi bastırdığım görmemezlikten duymamazlıktan geldiğim bütün duygularım bazen böyle bir yol bulup su yüzüne çıkıyor sanırım.
e hadi bu durumda oturup beraber ağlayalım

2 ay önce o odanın karşısındaki odada sunni sancı verip bebeğimi benden almışlardı

çok zor olmalı.rabbim yine o odada bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana.
ben öyle şeyler yaşamadım dayanamam gibi geliyor ama şunuda iyibiliyorum ki başa gelen çekiliyor
sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve problem ne ve bebeğini neden kaybettin

bazen bende herşey bitmiş demek değil napalım sağlık olsun diyorum bazende kahroluyorum dedin gibi sanırım bastırdığımız duygular hortluyor galiba.
dün orda dik durup metanetli numarası yapmak çok zor oldu mesela.

orkide gel canım
ağlıyoz biz
bu akşamın modu bu
katılmak istermisin ay ne kötü bir arkadaşım ben kıza gel ağlayalım diyorum resmen

bizde akıl yok.gitme kardeşim ne işin var.ama gidip sevmekte istiyorum ben yya:84::84::84:
of başkası söylese ne kadar kızarım.evemi kapatıcam hiç bebek mi görmeyeceğim diye.
ben arada kendimle çelişiyorum galiba

ALLAH yaşatmasında
Amin canım cümlemize inşallah evet çok zordu kürtajdan 3 gün sonra akşam 9da ablamı markete gidip geliyorum diye kandırıp hastaneye gidip 2 saat oturmuştum sanki geri vericekler gibiydi bidaha o hastaneye giremem sanıyordum ama zaman ilaç oluyor.
3 yıllık evliyim 28 yaşındayım eşimin spermidışarı atan damarı doğuştan tıkanık
12 haftalıkken gelişimini 10 haftada durdurup kalbi durduğu içim kaybettim oğlumu

bende kızarım dünyanın sonu değil herkesin bi sınavı var buda bizim sınavımız tevekküllü olmak gerekir derim ama ama işte.
çelişmekten ziyade mantığın devreden çıkıp duyguların devreye girmesi sanırım

peki nasıl hamile kaldın.tedavisiz doğal mı kaldın yani.ilk defa duyuyorumda böyle bir problem
bu durumda sizin probleminiz spermin yumurta ile birleşmesi olsa gerek ki buda aşı yada tüp tedavsiyle bebişinin gelme ihtimalinin çok yüksek olduğu anlamına gelmez mi?

yaşıtız ama sanırım bunu daha öncede demiştim ben tekrar yazınca hatırlıyorum ancak:78::78:
ben 6 yıllık evliyim
ama çerkeşlisin dimi

evet gitmemekte bi çözüm gibi görünüyor ama nereye kadar kaldiki benim içerisinde bulunduğum kesim bunu anlayışla karşılıyıcak insanlar değil aaaaaaaaa bak görüyomusun bi hayırlı olsuna gelmedi derler ve bunu bi şekilde benim duymam sağlanır cehalet ve anlayışsızlık diz boyu bende kendime hiç laf getirtmem takmıyomuş gibi davranırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…