Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana ayda bir olur böyle.kızlar bilir
oturur mızmızlanırım benim bebeğim olmayacak hüüüüü diye

Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım 3 yıldır korunmuyorum evet canım aynen tıp bu şekilde açıklıyor zeten ilk denememizdede tuttu.
evet yaşıtız konuşmuştuk yaş konusunu
hayır bitlis tatvanlıyım ama 20 yıldır istanbuldaydım çerkeze evlenince geldim.

tabiki gitmemek çare değil
daha 3 yıllık evlisin şuan herşey daha kolay senin için maalesef zaman ilerledikçe

2.yi ne zaman düşünüyorsun.
ya sormazsam çatlayacm.bu durumda sizin normal yolla şansınız için ne diyor drlar

tabiki gitmemek çare değil
daha 3 yıllık evlisin şuan herşey daha kolay senin için maalesef zaman ilerledikçe

İnan şuandada çok zor benden sonra gelen gelinler doğurdu bana acır gözlerle bakılması çooook zor ama napiyim elimden gelen bişey yok
Tabi genede 6 yıllık olunca nasıl bi ruh halim olur bilyorum

Anlıyorum nekedar metanetli olsakta normal tabi bizde insanız.
peki neden artık tüpe geçmiyosunuz?

hım bu benim için çok zor bir soru.çünki cevabını bildiğimi sanmıyorum.
ne beklediğimi bilmiyorum.özet geçeyim.
1negatif aşılama ve sonra aşılama ile şansımın çok az söylendi.aşılamam özeldeydi.tüp için üniversite hastanesine gittim tabi onlarda önce aşılama dediler.
bende 2 aşılama ardından tüp v.s bu meşakatli yolu yürüyecek yaşayacak gücü bulamadım kendimde öyle kaldı.ocak ayı idi sanırım.bir dahada gitmedim.
gitmem gerekiyor biliyorum ama gidemiyorum neden bilmiyorum
böyle saçma sapan bir durumdayım işte

2.yi ne zaman düşünüyorsun.
ya sormazsam çatlayacm.bu durumda sizin normal yolla şansınız için ne diyor drlar

2.ciyi kayınpedrimden altınlarımı albilirsem önümüzdeki ay düşünüyorum alamassam 1 sene sonra ilki için çektiğimiz kredi bitince
Normal yollarla hamile kalma şansım yok malesef

Anlıyorum maddiyattan kaynaklanıyor sanırım doğrumu anladım

İnan şuandada çok zor benden sonra gelen gelinler doğurdu bana acır gözlerle bakılması çooook zor ama napiyim elimden gelen bişey yok
Tabi genede 6 yıllık olunca nasıl bi ruh halim olur bilyorum

anlatırdım ama canın sıkılmasın.sen o günleri bebeksiz 6.yılı görmezsin işallah.6.yılında 2.bebişin kucağında olsun işallah.amin.

bu arada bugün msj attım kayınperime ama bana dönmedi eşimi aramış onunda şarjı azmış eve geçince ararım demiş gelince aradı uyumuş yarın arıyıcak kociş babasını.
bana değilde oğluna dönmesinin sebebi oğluna yok diyicek olması.

2.ciyi kayınpedrimden altınlarımı albilirsem önümüzdeki ay düşünüyorum alamassam 1 sene sonra ilki için çektiğimiz kredi bitince
Normal yollarla hamile kalma şansım yok malesef

üzüldüm canım gerçekten üzüldüm.ama geçecek.biz başaracağız rabbimin izni ile

oğullarının yüreği yanarken,evlat hasreti çekerken onların içi hiç cız etmiyor mu
bunu sormak isterdim onlara

bu durumda paranın lafımı olur
ben anlıyamıyorum bazen insanları

Pardon semicim yanlış anlamışım
ama denemeden olmaz sen tanıdığım kadarıyla güçlü bi kişiliğe sahipsin

hımmm:44::44::44:
başkasına gelince öylede iş kendime gelince biraz değişiyor.
ben asla bir masal kadar tume kadar olabileceğimi sanmıyorum.

benim daha önceden hastaneye antipati duymamın sebepleri var.ve sanırım bıçak kemiğe dayanmadan gidemeyeceğim tüp için.birinin beni sürüklemesi gerekiyor canım ama bunu kimseye demiyorum ki beni tutup götürmesinler zorla

üzüldüm canım gerçekten üzüldüm.ama geçecek.biz başaracağız rabbimin izni ile

Bende üzülüyorum ama vicdanı olanlar üzülür onların vicdanı olduğunu düşünmüyorum.
Evet biliyorum geçecek inşallah canım.
sen bu topiğin neferisin hep birlikte başarıcaz sabırla metanetle ve deneyerek
ben 6. yılıma geldiğimde sen 9. yılında olucaksın bellimi olur belki seninde 2 tane nur topu gibi evladın olur dimi semicim sadece bizi cesaretlendirip bizim için güzel dileklerde bulunup kendini saf dışı bırakma lütfen bence cesaretini kıran seni korkutan her ne ise onu bi kenara atabilicek güce sahipsin.

hıım semicim senin kocişin numarasını alabilirmiyim canım.

oğullarının yüreği yanarken,evlat hasreti çekerken onların içi hiç cız etmiyor mu
bunu sormak isterdim onlara

bu durumda paranın lafımı olur
ben anlıyamıyorum bazen insanları

bunun için vicdan sahibi olmaları gerekiyor.
bide kayınvalidem geçen gün hadi daha ne bekliyosunuz bidaha nezaman yapıcaksınız diye sormazmı sanki öpücükle yapılıyor bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…