gelmeyen böyle olsunmu??
he tabi öğrendin kurabiyelerin kermese olduğunu
konuşursun tabi.
ne gelecem bir çay için oraya kurabiye yok bişey yok.hem kocişin kızar.adam bu saatte boşuna tamir etmiyordur harhalde BANYO MUSLUĞUNU
gelmeyen böyle olsunmu??
he tabi öğrendin kurabiyelerin kermese olduğunu
konuşursun tabi.
Ne gelecem bir çay için oraya kurabiye yok bişey yok.hem kocişin kızar.adam bu saatte boşuna tamir etmiyordur harhalde banyo musluğunu
ne gülüyon kız :26: Sen bakma bu semiye
ahahaha:)olsun kuşum olsunYahu bende telden giriyorum ondan geç yazıyorum kızlar kusura kalmayın .koçiş evdeki neti iptal etti çok giriyorum diye ama ben burdanda giriyorum anlamıyor kısa zamanda açtırıcam tekrar inşallah :)
Semicim sayfada hata diyo we kapaniyo site.bununda caresi warmı sende?buarada yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
Tatlım valla bu erkekler çocuk gibi ..ilgi bekliyorlar alaka bekliyorlar,zaten ben diyorum eşime bebek gelirse 2 çocuğum olcak diye :)Banyo musluğu dediysek klozete su giderinin musluğu hemen başka yerlere çekme tağammı ben kızgınım bikere ona dünden o yüzden avucunu yalar şekerim
ne gülüyon kız :26: Sen bakma bu semiyeHer şeyi çekiyor o yöne kocacan yokmu kız semi
olsun şekerim bizimkilerde ağır çalışıyor yakında benim kocişte iptal ederse hiç şaşırmam benimki eve 6 da geliyor ben yatana kadar pc başında bişey demiyor ama fırtına öncesi sessizlik gibi ama adam ne yapsın şerrimden korkuyor sesini çıkarmıyor
Kıslar ben çıkıyorum herkese iyi geceler
kızlar herkese selam bende 31 aralıkta tüp bebek denedim fakat tutmadı ondan öncesindende 2 aşılamam war doktotora gecen ay gittiğimde bu ayy ki regglide 2. denemeyi yaparız diye konuştuk fakat raporumu çıkartık ilaçlar alındı muayene ettiğinde beni sağ yumurtamın büyük olduğunu gördü we 1 ay sonraya erteledik inşaallah rabbim rast getirsin hepimizinkinide çocuk sHİBİ OLMk isteyen herkese nasip etsin .:
ah ah kastamonu.işyeri şubesi falanmı var.ne güzel bende gidebilsem böyle sık sık.
offf hayalimdi benim.bayılırım tarih ve coğrafya.halada meraklıyımdır.ama tutturamadık tabi puanı.
2 puan daha lazımdıtabi dershaneye gitmek yerine gezersen öyle olur.
bulmammi birakrym hic? Tel cok yawas we sayfa yenileme yok.cildirmak uzereym.pcden kk acilmyo.sayfada hata diyo of niye ya,baska yerler aciliyo ama.nese masali merak edyrm.son durum ne?ıns hamiledr.
Semicim sayfada hata diyo we kapaniyo site.bununda caresi warmı sende?buarada yeni arkadaslar gelmis hosgeldiniz
aynen öyle canım benimkide aynı bebek gibi ilgi bekliyor.Tatlım valla bu erkekler çocuk gibi ..ilgi bekliyorlar alaka bekliyorlar,zaten ben diyorum eşime bebek gelirse 2 çocuğum olcak diye :)
amin canım inşallahkızlar herkese selam bende 31 aralıkta tüp bebek denedim fakat tutmadı ondan öncesindende 2 aşılamam war doktotora gecen ay gittiğimde bu ayy ki regglide 2. denemeyi yaparız diye konuştuk fakat raporumu çıkartık ilaçlar alındı muayene ettiğinde beni sağ yumurtamın büyük olduğunu gördü we 1 ay sonraya erteledik inşaallah rabbim rast getirsin hepimizinkinide çocuk sHİBİ OLMk isteyen herkese nasip etsin .:
canım kürtajdan sonra 3 ay aralıksız kanaman olursan kork ama şu anda belki adetin başlamış olabilir. yinede dra sormayı ihmal etme.kızlar bu arada ben sabah karın ağrısı ile uyandım.
dün gece kanlı bir akıntı gelmişti, sabah hafif bir kanama başlamış.
ne bu şimdi adet mi oldum ki?
eğer adet olduysam 25. gün yeniden adet olmuşum demekki... ama ben ömrüm boyunca 25 günde bir adet olmadım ki.. hep şöyle bir 30 gün üstüne çıkması lazımd...
neyse eğer adetsem kanama artar... böylelikle yarın doktora yeni aşılama için giderim.. ben 3. aşılamayı da yaptıracağım...
günaydın arkadaşlar...
ben gittim sabah kan verdim. öğlen 3 alıcam sonucu... kanamam var ama şöyle. tuvaleteyken geliyo normalde gelmiyo. bende anlamadım ne biçim kanama. hiç umudum yok değerler yükselmemiştir ama sadece kafamdan atmak için yaptırdım. sonucu alınca dr konuşucam. bakayım konuşma tarzına sonrada kararımı vericem dr değiştirme işine.
melodicim bana bi doktor önermiştin canım. bana daha detaylı yazarmısın tel fılan varsa. muayenehanesi varsa çok memnun olurum bitanem. şimdiden teşekkür ederim...
çok boşluktayım şu anda. ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum.tuhaf bi duygu bu.
rabbim hayırlısını versın hakkımızda:)
bu arada araştırmalarım sonucu bu şekilde yükselen betahcg ve sonrasında adet olunuyosa kımyasal gebelikmiş. kendiliinden düşüyomuş ve bir müdahale gerektirmiyomuş. ama takip edilmesi gerekiyomuş... allah sonumuzu hayır etsın inşallah:))
günaydın nevacıım nasılsın bitanem??
günaydın arkadaşlar...
Ben gittim sabah kan verdim. öğlen 3 alıcam sonucu... Kanamam var ama şöyle. Tuvaleteyken geliyo normalde gelmiyo. Bende anlamadım ne biçim kanama. Hiç umudum yok değerler yükselmemiştir ama sadece kafamdan atmak için yaptırdım. Sonucu alınca dr konuşucam. Bakayım konuşma tarzına sonrada kararımı vericem dr değiştirme işine.
Melodicim bana bi doktor önermiştin canım. Bana daha detaylı yazarmısın tel fılan varsa. Muayenehanesi varsa çok memnun olurum bitanem. şimdiden teşekkür ederim...
çok boşluktayım şu anda. Ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum.tuhaf bi duygu bu.
Rabbim hayırlısını versın hakkımızda:)
bu arada araştırmalarım sonucu bu şekilde yükselen betahcg ve sonrasında adet olunuyosa kımyasal gebelikmiş. Kendiliinden düşüyomuş ve bir müdahale gerektirmiyomuş. Ama takip edilmesi gerekiyomuş... Allah sonumuzu hayır etsın inşallah:))
aynen öyle canım benimkide aynı bebek gibi ilgi bekliyor.
amin canım inşallah
canım kürtajdan sonra 3 ay aralıksız kanaman olursan kork ama şu anda belki adetin başlamış olabilir. yinede dra sormayı ihmal etme.
neden böyle düşünüyorsun canım hamile olup 9 ay adet görenler bile oluyormuş canım sen yüreğini rahat tut en azından kalabildiğini gördün canım hemen peşinden bidaha olmayacağı ne malum tek yapman gerekmen bol bol çalışmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?