Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet dualar bitmiş.çok sevindim.arkadaşlar benim için dua okuyan herkese yürekten teşekkür ederim.inşallah allah.ım o mutlu günü bana yaşatır.tabi hepimiz için o mutlu gün gelsinnnnnnnn...

neva doğru söylüyor masalcım.en azından hamile kalabiliyormuşsun onu gördün.ama dur bakalım.saat 3 ü bakleyelim.allah.tan ümidi kesmemeliyiz.

evet bekleyelim bakalım sonucu görelim..
nasip işi tabi bu. hayırlısını versin rabbim. sağlıksız olmaktansa düşük olması iyi. eğer düşükse

yanlız eşim resmen yıkıldı. çok üzüldüm çok sevinmiştim dedi çok umutluydum dedi.. ay onun bu hali beni daha çok üzüyo. ağladı resmen dün ya valla. çok üzüldüm...
adet olmamdan çok eşimin halıne üzüldüm valla

tabi artık minnet etmiyoruz dimi drlara
Evet canım hamile kalma şansı yüksek oluyor mesela bir arkadaşım 1-2 aylıktı düşmüş şimdi yine hamileymiş hemde gayet iyiymiş durumu oda 6 yıl sonra kendiliğinden olmaz diye bişey yok allahtan umut kesilmiyormuş bebeğim.

masalcım naptın canım gittinmi doktora ne çıktı sonuç ne inşallah hayıtlı haber verirsin

minecim çok özür dilerim görmemişim senin yazdığını kusura bakma bitanem.
inşallah hayırlı haberlerle gelirim bitanem..

evet dr karşı güvenim çok sarstı. ay inşallah benimde olur.
allahtan umut kesilmiyo bitanem. sağolun kızlar desteğiniz için.
aslında bu durum beni dahada hırslandırdı. ama öyle ama böyle alıcam bebişimi kucağıma allahın izniyle

evet canım onlar belli etmiyorlar hep içlerine atıyorlar çok zor biz ağlıyoruz zırlıyoruz atıyoruz onlar ne yapsın. Bundan sonra iş sende bitiyor canım kesinleşmeden hiç umut verici olma eşine son ana kadar olacam sanki yada stresten geçti gibi şeyler uydur.

Tatlım günaydın:)bende geçen ay kimyasal yaşadım sanırım 3 gün gecikme pozitiflik sonra regli zor bir durum ama döllenme olduğunu anlamış olduk bu sebeplede olsa :)bu arada doktorum ömer südekan alsancakta lozan pastahanesinin üstünde..çok tatlı iyi bir doktor hatta izmirin en iyilerinden ..googledan ömer südekan diye arat iletişim bilgileri vs..herşey çıkıyor canım bakarsın incelersin ..öpüyorum.

evet kesinlikle öyle yapıcam.. test bile yaptırsam söylemicem eşime. karar verdim yani.
sonuç çoooook pzitif olana kadar söylenmeyecek...
zaten ben bi hal oluyorum. ama kocişi üzmemek adına bişeyde söyleyemiyorum. hayırlısı böylemiş diyorum başka bişey diyemiyorum ki adamcağıza.
neyse ya artık bırakalım bunları...

sizler nasılsınız, napıyosunuz. kaç gündür kendi derdime düştüm sizleri soramadım

teşekkür ederim bitanem...
sanada çok geçmiş olsun. evet en azından hamile kalabilme şansımız oldğunu anlayabilidik çok şükür.
şimdi hemen araştırıcam bakayım randevuda alayım... giderim büyük ihtimalle. çoook teşekkür ederim.
bende seni öpüyorum tatlım

Herkese selamlar..gününüz aydınlık olsun :)kızlar gerçekten eşlerimiz adına daha çoküzülüyorum ..bende eşime söylerken valla kahroluyorum her ay kabus resmen ..biran önce gelse şu sıpalar da sevinsin herkes :) ben şimdi pazara gidiyorum çok soğuk hava totom doncak valla gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi sevgiler :76:

Ne demek tatlım ..rica ederim :) bir yardımım dokunursa ne mutlu bana :)görüşürüz canım benim ..bye

bizim durumumuzdaki hastalar kadın doğumcuya değilde infertilite kısırlık yada tüp bebek uzmanına gitmeli gibi bir fikir oluşmuş bende aslında o saydıklarımında yaptıkları belli rahim filmi, yumurta takibi,aşılama,tüp, hala daha sinir oluyorum muhakkakki bir sebebimiz var bunu araştırma yollarına neden gidilmiyor mesela eşime şekil bozukluğu var dediler ameliyat olalı 3 sene geçmiş hala çözüme ulaşmış gibi gelmiyor bana neden bu drlar bukadar ilgisiz. Mesela kadının birindeki sorunu söyleyeyimmi size bu yumurtayı rahime taşıyan tüycükler varmış onlar kısa olduğu için görevini yapamıyor yani yumurta döllenecek yere gelemiyor bu durumda sorunu bu olan bir hastaya aşılama yapmak doğrumu?değil araştırmadan hemen aşılama diyorlar o insanların maddi durumu nedir onu geçtim ruh sağlığı ne olur diyen yok hastane kapılarında sürün dur bide bişeyde diyeme sonuçta muhtaçsın bilmiyorum böyle tüp yaptırdık tutmadı diyenleri duyunca dr lara kızmamak elimde olmuyor. çünkü bizim gibilerin son umudu o ama oda paraya döküldüyse yapmak için yapılıyorsa allahından bulsunlar diyorum.

erkencisiniz kızlar
sabah sabahta derin konulara girilmiş.bende daha ayılamadım bakıyorumböyle.

melodi benimde pazara gitmem lazım ama nasıl.:44::44::44:

evet bitanem bende bizden aldıkları paradan hayır görmesinler diyorum başkada bişey demiyorum.
drlar bizi para makinası olarak görüyo. başka bişey aklıma gelmiyo. vicdanlı bi dr da bulmak çoook zor.hatta imkansız gibi bişey

ayyy burasıda çok soğuk sabah totom dondu valla hastaneye gidene kadar.
şimdi bi daha gidicem nasıl gidecem düşünüyorum çooook soğuk..
burası izmir ve dün buraya bile kar yağdı...

nevacım sırada sen varsın canım
sana başlayalım duaya

erkencisiniz kızlar
sabah sabahta derin konulara girilmiş.bende daha ayılamadım bakıyorumböyle.

melodi benimde pazara gitmem lazım ama nasıl.:44::44::44:

Takıl bana tatlım çıktım bile ben :)hadi öpücükler size..

kızlar bende çıkıyorum. anca giderim hastaneye.
dönünce görüşürüz arkadaşlar....

:38

güle güle git güle güle gel emi bozma moralini
sen drun hakkında kararını vermeye çalış bugün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…