evet dualar bitmiş.çok sevindim.arkadaşlar benim için dua okuyan herkese yürekten teşekkür ederim.inşallah allah.ım o mutlu günü bana yaşatır.tabi hepimiz için o mutlu gün gelsinnnnnnnn...daha önce okunanlar
masalcan
mine
febe
semi
orkide
ece için 313 aye-tel kürsi
neva|63|okundu
masalcan|50|okundu
semi|50|okundu
febe|50|okundu
orkide|50|okundu
neslyy|50|okundu
ece allah dualarımızı kabul eder inşallah canım.
bismillahirrahmanirrahim
:18: Beklenmeyen bat tarihleri :18:
isim|bat
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
hasret41|16.03.2011
melodi|17.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
masalcan|05.04.2011
dosba|?
Tume|?
Rojdaaa|?
Anne adaylarımız
isim|açıklama|hamilelik haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamadan sonra/doğal|21.hafta|kız
Ece|tüp bebek|inşallah hamile|?
neva doğru söylüyor masalcım.en azından hamile kalabiliyormuşsun onu gördün.ama dur bakalım.saat 3 ü bakleyelim.allah.tan ümidi kesmemeliyiz.
tabi artık minnet etmiyoruz dimi drlaraevet bitanem en azından kalabiliyomuşum diye düşünüyorum. Bu açıdan çok mutluyum.
Kötünün iyisi yani. çok şükür halımıze:)
evet benim kuzenimin eşi şu anda 7 aylık hamile ve adet görüyo normal bi şekilde.
Eğer kımyasal gebelikse bile ki ben öyle düşünüyorum yani öyle görünüyo gibi hemen bı sonrakı ayda hamile kalınabılıyomus arada bıkac ay geçtikten sonrada kalınabılıyomus.. Neyse artık bugün bi dr konuşayımda inşallah herşey netleşecek.. Yani öyle umuyorum.
Amaaaaaan dr konuşmak bile istemiyorum. Dr'dan soğdum gibi yaaa...
masalcım naptın canım gittinmi doktora ne çıktı sonuç ne inşallah hayıtlı haber verirsin
tabi artık minnet etmiyoruz dimi drlara
Evet canım hamile kalma şansı yüksek oluyor mesela bir arkadaşım 1-2 aylıktı düşmüş şimdi yine hamileymiş hemde gayet iyiymiş durumu oda 6 yıl sonra kendiliğinden olmaz diye bişey yok allahtan umut kesilmiyormuş bebeğim.
evet bekleyelim bakalım sonucu görelim..
Nasip işi tabi bu. Hayırlısını versin rabbim. Sağlıksız olmaktansa düşük olması iyi. Eğer düşükse
Yanlız eşim resmen yıkıldı. çok üzüldüm çok sevinmiştim dedi çok umutluydum dedi.. Ay onun bu hali beni daha çok üzüyo. Ağladı resmen dün ya valla. çok üzüldüm...
Adet olmamdan çok eşimin halıne üzüldüm valla
Tatlım günaydın:)bende geçen ay kimyasal yaşadım sanırım 3 gün gecikme pozitiflik sonra regli zor bir durum ama döllenme olduğunu anlamış olduk bu sebeplede olsa :)bu arada doktorum ömer südekan alsancakta lozan pastahanesinin üstünde..çok tatlı iyi bir doktor hatta izmirin en iyilerinden ..googledan ömer südekan diye arat iletişim bilgileri vs..herşey çıkıyor canım bakarsın incelersin ..öpüyorum.günaydın arkadaşlar...
ben gittim sabah kan verdim. öğlen 3 alıcam sonucu... kanamam var ama şöyle. tuvaleteyken geliyo normalde gelmiyo. bende anlamadım ne biçim kanama. hiç umudum yok değerler yükselmemiştir ama sadece kafamdan atmak için yaptırdım. sonucu alınca dr konuşucam. bakayım konuşma tarzına sonrada kararımı vericem dr değiştirme işine.
melodicim bana bi doktor önermiştin canım. bana daha detaylı yazarmısın tel fılan varsa. muayenehanesi varsa çok memnun olurum bitanem. şimdiden teşekkür ederim...
çok boşluktayım şu anda. ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum.tuhaf bi duygu bu.
rabbim hayırlısını versın hakkımızda:)
bu arada araştırmalarım sonucu bu şekilde yükselen betahcg ve sonrasında adet olunuyosa kımyasal gebelikmiş. kendiliinden düşüyomuş ve bir müdahale gerektirmiyomuş. ama takip edilmesi gerekiyomuş... allah sonumuzu hayır etsın inşallah:))
evet canım onlar belli etmiyorlar hep içlerine atıyorlar çok zor biz ağlıyoruz zırlıyoruz atıyoruz onlar ne yapsın. Bundan sonra iş sende bitiyor canım kesinleşmeden hiç umut verici olma eşine son ana kadar olacam sanki yada stresten geçti gibi şeyler uydur.
Tatlım günaydın:)bende geçen ay kimyasal yaşadım sanırım 3 gün gecikme pozitiflik sonra regli zor bir durum ama döllenme olduğunu anlamış olduk bu sebeplede olsa :)bu arada doktorum ömer südekan alsancakta lozan pastahanesinin üstünde..çok tatlı iyi bir doktor hatta izmirin en iyilerinden ..googledan ömer südekan diye arat iletişim bilgileri vs..herşey çıkıyor canım bakarsın incelersin ..öpüyorum.
teşekkür ederim bitanem...
sanada çok geçmiş olsun. evet en azından hamile kalabilme şansımız oldğunu anlayabilidik çok şükür.
şimdi hemen araştırıcam bakayım randevuda alayım... giderim büyük ihtimalle. çoook teşekkür ederim.
bende seni öpüyorum tatlım
Ne demek tatlım ..rica ederim :) bir yardımım dokunursa ne mutlu bana :)görüşürüz canım benim ..bye
teşekkür ederim bitanem...
Sanada çok geçmiş olsun. Evet en azından hamile kalabilme şansımız oldğunu anlayabilidik çok şükür.
şimdi hemen araştırıcam bakayım randevuda alayım... Giderim büyük ihtimalle. çoook teşekkür ederim.
Bende seni öpüyorum tatlım
bizim durumumuzdaki hastalar kadın doğumcuya değilde infertilite kısırlık yada tüp bebek uzmanına gitmeli gibi bir fikir oluşmuş bende aslında o saydıklarımında yaptıkları belli rahim filmi, yumurta takibi,aşılama,tüp, hala daha sinir oluyorum muhakkakki bir sebebimiz var bunu araştırma yollarına neden gidilmiyor mesela eşime şekil bozukluğu var dediler ameliyat olalı 3 sene geçmiş hala çözüme ulaşmış gibi gelmiyor bana neden bu drlar bukadar ilgisiz. Mesela kadının birindeki sorunu söyleyeyimmi size bu yumurtayı rahime taşıyan tüycükler varmış onlar kısa olduğu için görevini yapamıyor yani yumurta döllenecek yere gelemiyor bu durumda sorunu bu olan bir hastaya aşılama yapmak doğrumu?değil araştırmadan hemen aşılama diyorlar o insanların maddi durumu nedir onu geçtim ruh sağlığı ne olur diyen yok hastane kapılarında sürün dur bide bişeyde diyeme sonuçta muhtaçsın bilmiyorum böyle tüp yaptırdık tutmadı diyenleri duyunca dr lara kızmamak elimde olmuyor. çünkü bizim gibilerin son umudu o ama oda paraya döküldüyse yapmak için yapılıyorsa allahından bulsunlar diyorum.
erkencisiniz kızlar
sabah sabahta derin konulara girilmiş.bende daha ayılamadım bakıyorumböyle.
melodi benimde pazara gitmem lazım ama nasıl.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?