güle güle git güle güle gel emi bozma moralini
sen drun hakkında kararını vermeye çalış bugün canım
günaydın arkadaşlar...
ben gittim sabah kan verdim. öğlen 3 alıcam sonucu... kanamam var ama şöyle. tuvaleteyken geliyo normalde gelmiyo. bende anlamadım ne biçim kanama. hiç umudum yok değerler yükselmemiştir ama sadece kafamdan atmak için yaptırdım. sonucu alınca dr konuşucam. bakayım konuşma tarzına sonrada kararımı vericem dr değiştirme işine.
melodicim bana bi doktor önermiştin canım. bana daha detaylı yazarmısın tel fılan varsa. muayenehanesi varsa çok memnun olurum bitanem. şimdiden teşekkür ederim...
çok boşluktayım şu anda. ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum.tuhaf bi duygu bu.
rabbim hayırlısını versın hakkımızda:)
bu arada araştırmalarım sonucu bu şekilde yükselen betahcg ve sonrasında adet olunuyosa kımyasal gebelikmiş. kendiliinden düşüyomuş ve bir müdahale gerektirmiyomuş. ama takip edilmesi gerekiyomuş... allah sonumuzu hayır etsın inşallah:))
ağzına sağlık neva.çok güzel anlatmışsın...bizim durumumuzdaki hastalar kadın doğumcuya değilde infertilite kısırlık yada tüp bebek uzmanına gitmeli gibi bir fikir oluşmuş bende aslında o saydıklarımında yaptıkları belli rahim filmi, yumurta takibi,aşılama,tüp, hala daha sinir oluyorum muhakkakki bir sebebimiz var bunu araştırma yollarına neden gidilmiyor mesela eşime şekil bozukluğu var dediler ameliyat olalı 3 sene geçmiş hala çözüme ulaşmış gibi gelmiyor bana neden bu drlar bukadar ilgisiz. Mesela kadının birindeki sorunu söyleyeyimmi size bu yumurtayı rahime taşıyan tüycükler varmış onlar kısa olduğu için görevini yapamıyor yani yumurta döllenecek yere gelemiyor bu durumda sorunu bu olan bir hastaya aşılama yapmak doğrumu?değil araştırmadan hemen aşılama diyorlar o insanların maddi durumu nedir onu geçtim ruh sağlığı ne olur diyen yok hastane kapılarında sürün dur bide bişeyde diyeme sonuçta muhtaçsın bilmiyorum böyle tüp yaptırdık tutmadı diyenleri duyunca dr lara kızmamak elimde olmuyor. çünkü bizim gibilerin son umudu o ama oda paraya döküldüyse yapmak için yapılıyorsa allahından bulsunlar diyorum.
daha önce okunanlar
masalcan
mine
febe
semi
orkide
ece
neva için 313 aye-tel kürsi
neva|63|?
Allah dualarımızı kabul eder inşallah canım.
Listedeki regl sırasına,ve okunmayanlar sırasına göre gidiyorum kıslar.
bismillahirrahmanirrahim
:18: Beklenmeyen bat tarihleri :18:
isim|bat
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
hasret41|16.03.2011
melodi|17.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
masalcan|05.04.2011
tume|09.04.2011
dosba|?
Rojdaaa|?
Anne adaylarımız
isim|açıklama|hamilelik haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamadan sonra/doğal|21.hafta|kız
Ece|tüp bebek|inşallah hamile|?
Masalcan burdamısın?yoksa bilgisayarını açık bırakıp mı çıktın?
geldim ben arkadaşlar.
değerim 6.9 inmiş kimyasaldır büyük ihtimalle dedi.
cuma günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi. heyete gireceksin rapor çıkaracaklar dedi. tüm tahlilerini al gel dedi. şimdi eşime söyledim çok sinirlendi.
bu dr bizi ..... ediyo dedi. ne bu dedi sadece para düşünüyo başka bişey değil dedi.
şimdide k.valdemle konuştum oda tüp bebek merkezine gidelim bi konuşalım dedi bi yol çizsin bize dedi. herşeyi baştan yaşamak istemiyoruz tahlılerımız cok eskı değıl deriz diyo rahim filmi zaten 2 ay oldu cektireli bende aynı fıkırdeyım k.valdemle.
beraber gidelim diyo eşim sinirlendi dedim de beraber gidelim onada duyurmayalım dedi.
akşamda eşimle konuşup bi karar vericez. ama dr değiştiricem.
tüp bebek merkezine gidersek zaten özel olacağı için biz yardım ederız dedi k.valdem. yeterki siz üzülmeyin dedi. çok yıprandın dedi dedi de dedi yani.
ama sinirlerim bozuldu çok kötüyüm valla...
neye karar vereceğimi bilmiyorum artık.
çok üzüldüm bitanem ama hakkımızda hayırlısı vardır elbet bi zamanı biz elimizden geleni yapacağız elbette gerisi yüce rabbime kalmış o ol dediği zaman kavuşacağız bebeklerimize rabbim hepimize en kısa zamanda nasip etsin AMİNNNNNN.....
canım tüp bebek için ben de farklı dr a gittim.eskiden beri yapılan tüm tahlil ve filmi dosyalamıştım zaten.onlar yeterli oluyor.sadece rütin biyokimya yani 8-10 tana kan tahlili var onu da herhangi bir hastanede yaptırıp verebilirsin.sen aşılamalarda rapor çıkardınmı?çıkarmadıysan tüp bebekte ilaç raporu kendileri çıkartıyor ve %20 sini ödüyorsun.ama aşılamalarında rapordan faydalandıysan evet biraz külfetli olacak.benim rahim filmim 6 ay önceydi ayrıca.ama iyi tarafından düşün demekki sen spontan hamile kalabiliyorsun ve tüp bebekte şansın yüksek demek bu.bunu unutma canım...geldim ben arkadaşlar.
Değerim 6.9 inmiş kimyasaldır büyük ihtimalle dedi.
Cuma günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi. Heyete gireceksin rapor çıkaracaklar dedi. Tüm tahlilerini al gel dedi. şimdi eşime söyledim çok sinirlendi.
Bu dr bizi ..... Ediyo dedi. Ne bu dedi sadece para düşünüyo başka bişey değil dedi.
şimdide k.valdemle konuştum oda tüp bebek merkezine gidelim bi konuşalım dedi bi yol çizsin bize dedi. Herşeyi baştan yaşamak istemiyoruz tahlılerımız cok eskı değıl deriz diyo rahim filmi zaten 2 ay oldu cektireli bende aynı fıkırdeyım k.valdemle.
Beraber gidelim diyo eşim sinirlendi dedim de beraber gidelim onada duyurmayalım dedi.
Akşamda eşimle konuşup bi karar vericez. Ama dr değiştiricem.
Tüp bebek merkezine gidersek zaten özel olacağı için biz yardım ederız dedi k.valdem. Yeterki siz üzülmeyin dedi. çok yıprandın dedi dedi de dedi yani.
Ama sinirlerim bozuldu çok kötüyüm valla...
Neye karar vereceğimi bilmiyorum artık.
canım tüp bebek için ben de farklı dr a gittim.eskiden beri yapılan tüm tahlil ve filmi dosyalamıştım zaten.onlar yeterli oluyor.sadece rütin biyokimya yani 8-10 tana kan tahlili var onu da herhangi bir hastanede yaptırıp verebilirsin.sen aşılamalarda rapor çıkardınmı?çıkarmadıysan tüp bebekte ilaç raporu kendileri çıkartıyor ve %20 sini ödüyorsun.ama aşılamalarında rapordan faydalandıysan evet biraz külfetli olacak.benim rahim filmim 6 ay önceydi ayrıca.ama iyi tarafından düşün demekki sen spontan hamile kalabiliyorsun ve tüp bebekte şansın yüksek demek bu.bunu unutma canım...
daha önce okunanlar
masalcan
mine
febe
semi
orkide
ece
neva için 313 aye-tel kürsi
neva|63|?
Ece|50|?
Dosba|50|?
Allah dualarımızı kabul eder inşallah canım.
Listedeki regl sırasına,ve okunmayanlar sırasına göre gidiyorum kıslar.
bismillahirrahmanirrahim
:18: Beklenmeyen bat tarihleri :18:
isim|bat
semi|14.03.2011
neva|15.03.2011
hasret41|16.03.2011
melodi|17.03.2011
orkide|23.03.2011
mine|24.03.2011
febe|24.03.2011
masalcan|05.04.2011
tume|09.04.2011
dosba|?
Rojdaaa|?
Anne adaylarımız
isim|açıklama|hamilelik haftası|cinsiyeti
bades|3.aşılamadan sonra/doğal|21.hafta|kız
Ece|tüp bebek|inşallah hamile|?
neva için 50 ayetel kürsi de bana yazar mısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?