kızlar gidip ıspanaklarımı yıkayayım ,yemeğimi yapayım kocişten fırça yemeyeyim sonra :)
bencede.newacim okudum ben 50tane ayetel kursu senin icin.rabbim kabul etsin ins.buarada nekadar hizliyim dimi?alkis istiyorum! :)bencede canım ellerine koz vermemek lazım dimi
kızlar bugün bitti...bana da 50 tane yazabilirsiniz
tumecim bu arada bana dr.um 3 ay kendiniz çalışın sonra gelin tedavi için dedi... sen hiç ara vermeyecek misin??
herşeyin hayırlısı canım...geldim ben arkadaşlar.
değerim 6.9 inmiş kimyasaldır büyük ihtimalle dedi.
cuma günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi. heyete gireceksin rapor çıkaracaklar dedi. tüm tahlilerini al gel dedi. şimdi eşime söyledim çok sinirlendi.
bu dr bizi ..... ediyo dedi. ne bu dedi sadece para düşünüyo başka bişey değil dedi.
şimdide k.valdemle konuştum oda tüp bebek merkezine gidelim bi konuşalım dedi bi yol çizsin bize dedi. herşeyi baştan yaşamak istemiyoruz tahlılerımız cok eskı değıl deriz diyo rahim filmi zaten 2 ay oldu cektireli bende aynı fıkırdeyım k.valdemle.
beraber gidelim diyo eşim sinirlendi dedim de beraber gidelim onada duyurmayalım dedi.
akşamda eşimle konuşup bi karar vericez. ama dr değiştiricem.
tüp bebek merkezine gidersek zaten özel olacağı için biz yardım ederız dedi k.valdem. yeterki siz üzülmeyin dedi. çok yıprandın dedi dedi de dedi yani.
ama sinirlerim bozuldu çok kötüyüm valla...
neye karar vereceğimi bilmiyorum artık.
kızlar benim kociş bu gece de yok
karyüzünden gelemiyor adam
gerçi burası da çok fena, sabahtan beri hiç durmadan yağdı ve şu an televizyon kanallarının hiç biri çekmiyor..
kociş yok, tv yok, iyiki internet var
ayy yazııııık.... benimde kociş geç gelecek bu gece. başbaşayız desene tumecim...
nasıl olsa kızların kocişler yanlarında.. hem dizi seyredenler var. dizi seyreden açmıyo bittikten sonra açıyolar:76::76::76::76::76::76:
teşekkür ederim kızlar sağolun...geçeçek inşallah.. atlatırım ben çabuk toparlanırım.
sadece 1-2 gün sonra toparlanırım ...
melodicim erken demişsin canım ben 2 senedir uğraşıyorum ve 3 aşılama negatıf canım. zaten benim niyetim nisan ayında tüp bebekti. yani bu olay olsada olmasada ben yaptıracaktım tüp bebeği..
bu üzüntü extradan çıktı bana yani kabus gibi. sanki biri beni uyandracakmış gibi geliyo...
neyse herşeyde bi hayır vardır dimi ama kızlar... rabbim hayırlısını verir inşallah...
bize kalan tek şey sabır veeee boool dua. rabbim boş çevirmeyecek ona el açan kullarını.. eminim
rabbim bizede en kisa zamanda gonderecek bebislerimizi,dualarimizla olacak inaniyorum. Buarada bende pazartesi devlet hastanesnden bi doktora gittim,ne diyecek merak ettim.ozeldeki kandiriyomu diye.ayni seyleri soyledi.we dediki 2kez daha asilama weya hemen tup yaptirabilrsn.ikisindede yanlis yapmis olmazsin dedi.biraz daha beklemelimiym dedim.gerek yok cok uzun surebilir bosuna yipranma dedi.gittim hastanedeki dr icinde iyi tawsiye ederim dedi.yani adetm gelince yine basliyorum.
rabbim bizede en kisa zamanda gonderecek bebislerimizi,dualarimizla olacak inaniyorum. Buarada bende pazartesi devlet hastanesnden bi doktora gittim,ne diyecek merak ettim.ozeldeki kandiriyomu diye.ayni seyleri soyledi.we dediki 2kez daha asilama weya hemen tup yaptirabilrsn.ikisindede yanlis yapmis olmazsin dedi.biraz daha beklemelimiym dedim.gerek yok cok uzun surebilir bosuna yipranma dedi.gittim hastanedeki dr icinde iyi tawsiye ederim dedi.yani adetm gelince yine basliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?