Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Newacim 50tanede ben aliyorum.. Masalcim maalesef telden girebiliyorum artik.gecmisi okuyamadm.ama cok uzuldum,bitanem benım hayirlisi olsun.ins en kisa zamanda bebisine kawusursun..

kızlar geldim ben :)dondum valla ..bu arada bana da yazın neva için 50 tane okeyto :) masalcım üzme kendini bana tüp bebek için acele ediyosun gibi geliyo sanki doğal yolla olacak gibi ama kaç senedir uğraştığını bilmiyorum tabi tatlım..allah yardım etsin hepimize..

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN
MİNE
FEBE
SEMİ
ORKİDE
ECE

NEVA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|63|?
ECE|50|?
DOSBA|50|?
HASRET41|50|?
FEBE|50|?
MELODİ|50|?

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH CANIM.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

Son düzenleme:
kızlar gidip ıspanaklarımı yıkayayım ,yemeğimi yapayım kocişten fırça yemeyeyim sonra :)

Ben de okudum 50 ayetel kürsi Allah kabul etsin. inşallah en kısa zamanda hamile haberini verirsin bizlere.

masalcım inan çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz...nevacım bende 50 tane alabilirim bitmediyse dua

teşekkür ederim kızlar sağolun...geçeçek inşallah.. atlatırım ben çabuk toparlanırım.
sadece 1-2 gün sonra toparlanırım ...

melodicim erken demişsin canım ben 2 senedir uğraşıyorum ve 3 aşılama negatıf canım. zaten benim niyetim nisan ayında tüp bebekti. yani bu olay olsada olmasada ben yaptıracaktım tüp bebeği..
bu üzüntü extradan çıktı bana yani kabus gibi. sanki biri beni uyandracakmış gibi geliyo...
neyse herşeyde bi hayır vardır dimi ama kızlar... rabbim hayırlısını verir inşallah...

bize kalan tek şey sabır veeee boool dua. rabbim boş çevirmeyecek ona el açan kullarını.. eminim

kızlar bugün bitti...bana da 50 tane yazabilirsiniz
tumecim bu arada bana dr.um 3 ay kendiniz çalışın sonra gelin tedavi için dedi... sen hiç ara vermeyecek misin??

hayır canım.. hiç ara vermeyeceğim.. hazır hissediyorum kendimi, hem ruhen hem bedenen, bir de vücudum gebelik hormonlarına alışmışken arayı uzatmak istemiyorum.. çok araştırdım.. kürtaj sonrasındaki ay gebe kalma oranı bayağı yüksek. doktor bana sadece adet olana kadar dinlen dedi ama biliyorsun ben kanama biter bitmez çalışmıştım..kürtajın tam 25. günü adet oldum.. her zamankinden biraz daha az kanamam var.. yarın 2. günüm gidip tahlilleri yaptıracağım...

yalnız şöyle bir durum var.. ben ilk iki aşılamayı tıp fakültesinde yaptırdım... üçüncüyü kadın doğum hastanesinde yaptırıyorum...yani doktor değişti.. gebeliğimi takip eden doktor yapacak..bakalım hayırlısı belki bu doktor uğurlu gelir..

herşeyin hayırlısı canım...

kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz...

Allah gönlüne göre versin canım.inşallah en kısa sürede bebişin göbüşüne gelir

kızlar benim kociş bu gece de yok
karyüzünden gelemiyor adam

gerçi burası da çok fena, sabahtan beri hiç durmadan yağdı ve şu an televizyon kanallarının hiç biri çekmiyor..

kociş yok, tv yok, iyiki internet var

ayy yazııııık.... benimde kociş geç gelecek bu gece. başbaşayız desene tumecim...
nasıl olsa kızların kocişler yanlarında.. hem dizi seyredenler var. dizi seyreden açmıyo bittikten sonra açıyolar:76::76::76::76::76::76:

öyle masalcım..başbaşayız bu gece.... hala ısınmaya çalışıyorum..

rabbim bizede en kisa zamanda gonderecek bebislerimizi,dualarimizla olacak inaniyorum. Buarada bende pazartesi devlet hastanesnden bi doktora gittim,ne diyecek merak ettim.ozeldeki kandiriyomu diye.ayni seyleri soyledi.we dediki 2kez daha asilama weya hemen tup yaptirabilrsn.ikisindede yanlis yapmis olmazsin dedi.biraz daha beklemelimiym dedim.gerek yok cok uzun surebilir bosuna yipranma dedi.gittim hastanedeki dr icinde iyi tawsiye ederim dedi.yani adetm gelince yine basliyorum.

hayırlısı olsun bitanem.. inşallah bu sefer bebişin gelir tatlım...
peki neye karar verdin bitanem. aşılama mı tüp mü??

febecim hayırlı olsun canım...

adetim gelince başlayacağım demişsin.
inşallah adetin gelmez canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…