hoşbulduk canım....hoşgeldiiiiiinnn
hoşbulduk canım....
çok bekletmedim değil mi?
yok yok canım. bu arada bende akşam için bişeyler ayarladım.
kociş geç gelecek, geç geldiği akşamlarda salata tarzı şeyler yiyo. valla brokoli almıştım pazardan onu haşladım. bende çok severim
hııım diyette değilde benim kkociş etten çok ot sever bide balık.
sebzecidir yani
ay ne güzelllll
benimki de tam bir kahvaltıcı.. et ve ot olmadan önüne 3 öğün kahvaltı ver hayır demez.. kızarmış ekmeği, tereyağı, balı ve yumurtası asla eksik olmayacak..
ama bu aralar diyette.. çok şükür 84 kiloya düştü..
bu arada bende 51 kilo olmuşum masalcım... sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu ve ben tam 3 kilo almışım
iyi akşamlar kızlar bende 50 tane duamı bitirdim haberiniz olsun :) ben şimdi dizimi izliyim gelicem sonra öpüldünüz
benimkide sever kahvaltıyı. valla ben çok şanslıyım yemek konusunda. allah razı olsun yemek yapmasam bıle sesi çıkmaz benim kocişin. benimkide 80 kılo bende 65 kıloyum. ama ben ilaçlardan dolayı çok kılo aldım valla. horman tabi başka bişey beklenemez zaten..
ayy sigarayı bırakınca evet kılo alınıyo malesef. bende içiyorum bırakamadım.
çok tiryaki değilim ama günde 3-5 içiyorum.
ne güzel işte masalcım şanslıyız bu konularda.. bu arada burada yarın okullar yarın tatilmiş
çok ayıp bir öğretmene yakışmıyor tatil diye sevinmek ama napıyım
seviniyorum işte........
kocişte yok madem bir işe yarasın tatil olsun tatil olsun:)))))))
yarın sabah için izin almıştım zaten doktora gideceğim diye...ooohhhh ne güzel:)) ne yapalım canım öğretmenlerinde dinlenmeye ihtiyaçları var..
yarın iyi dinlenirsin, veyaaa gezmelere gidersin şekerim
yarın sabah için izin almıştım zaten doktora gideceğim diye...
doktordan sonra uğrarım yine bir kuruma, müdürümüz yine de bir uğrarız demiş... zaten benim gittiğim saate öğrenci kalmaz...
ayyy vallahi çok sevindimm ya
ay valla bende çalışırken tatil günlerini iple çekerdim...
ama yorucu oluyo... hep iş hep iş olmuyo arada kaytarmakta tatilde iyi valla...
ben 1 senedir evdeyim ama çok sıkıldım. yakında iş bulup çalışıcam valla. evde oturmak bana göre değil..valla benim patron ne derdi biliyomusun??
siz çalışan bayanlarsınız işten önce hiçbirşey gelmemeli ve lütfen hayati söz konusu olmayan bir iş için izin istemeyin benden derdi. ve patronum bayandı
aynen masalcım çok haklısın...
bayan patronlar bazen daha acımasız oluyor...
benim müdür de bayan...
bana 2 yıl evlenmek yasaktı, neyseki iki yılı doldurdum, bu seferde en az 2 yıl çocuk yapma yasağı geldi.. bu konuda sıkıntı yaşamadım canım...zaten olmuyor
hayret yaaaa. ne biçim insan bunlar böyle.
patron veya müdür olunca insanlıktan çıkıyolar heralde. başka bişey oluyolar
öyle valla masalcım....bende çok şaşırmıştım duyduğumda ama özel sektör olunca yatak odana kadar karışıyor, tüm hayatına müdahale ediyor...
neyse hayatım tatsız konular bunlar.. boş verelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?