Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yine acıktım

ne oluyor bana anlamadım
:125::125::125::125::125::125::125::125:

dün akşam bu saatlerde baklava sayıklıyordum şimdi makarna

obur oldum valla ben

biraz önce yemek yemedinmi sen kuzum:44:
az yediysen acıkmışsındır tatlım ooohhh yap ye şekerim afiyet bal şeker olsun. ama yağ olmasın

bende bugün yalnızlar kervanındayım kocişim bugün gece nöbette çalışıyortek başımayım yani burayada çok kötü yagmur yagıyor aralıksız bu gece anlaşılan banada uyku yok

bende bugün yalnızlar kervanındayım kocişim bugün gece nöbette çalışıyortek başımayım yani burayada çok kötü yagmur yagıyor aralıksız bu gece anlaşılan banada uyku yok

hıııımmmmm. korkarmısın yağmur yağarken tatlım?

biraz önce yemek yemedinmi sen kuzum:44:
az yediysen acıkmışsındır tatlım ooohhh yap ye şekerim afiyet bal şeker olsun. ama yağ olmasın

yedim şekerim ama az yedim herhalde...

sandviç hazırlarım şimdi.. makarna yemeyim gece gece...

mideme oturur.. yarına yaparım artık

orkidecim biz varız şekerim üzülme bak benim kocişte yok bugün, dün de yoktu.. yarın olur mu bilmem....kar durumu bilir......

hıııımmmmm. korkarmısın yağmur yağarken tatlım?

orkidecim biz varız şekerim üzülme bak benim kocişte yok bugün, dün de yoktu.. yarın olur mu bilmem....kar durumu bilir......[/QUOTE]

yagmurdan degilde eşim olmayınca tedirgin oluyorum tek başıma aslında evlendiğimden beri böyle ama alışamadım bir türlü işte

orkidecim tedirginlik bende de var ama napalım canım.. kitleyip kapımızı bekleyeceğiz canım

herkese hayırlı olsun bu topik yeni ve güzel bir sayfa olsun uğurlu olsun inşallah

orkidecim biz varız şekerim üzülme bak benim kocişte yok bugün, dün de yoktu.. yarın olur mu bilmem....kar durumu bilir......

yagmurdan degilde eşim olmayınca tedirgin oluyorum tek başıma aslında evlendiğimden beri böyle ama alışamadım bir türlü işte[/QUOTE]

hııııımmmmm yanlızlık korkusu yani.. bendede aynı şey var.. eşimsiz uyuyamam.
alışkanlık sanırım

bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor

herkese hayırlı olsun bu topik yeni ve güzel bir sayfa olsun uğurlu olsun inşallah
askacım hoşgeldin canım..
bir görünüp bir kayboluyorsun..
neyseki yeni topiği kolay bulmuşsun

bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor

ben de bende

kızlar niye sessizsiniz bu akşam:26::26::26:

bilmeeeeeeemmmmmm:44:

aslında benim çoook uykum geldi. 2-3 gecedir doğru dürüst uyumuyorum. kociş gelmek üzere hemen yatıcam zaten. onu bekliyorum gelse de yatsak...kafamın içinde binlerce soru var cevapları yok...

oooofff şu bikaç günü atlatsak rahatlıyıcam. bişeyleri yoluna koysam kafamdan soru işaretlerini atsam çok iyi olacak ama bakalım artık.ne zaman nasip olacak:44:

haklısın canım yat dinlen sen..

hiç bir şey düşünme canım.. güzel rahat bir uyku çekersin inşallah...

benim de karnım ağrıyor, bende bir ilaç alıp yatırım birazdan canım..

anlaşılan bu gece kimsenin keyfi yerinde değil

iyi geceler masalcım

iyi geceler hasretcimm

iyi geceler bitanem...yarın görüşürüz
nasıl olsa yarın evdesin demiiiiiiii

ben gebeyim..... hürrreme bak
kadın kedi gibi ayol her bölümde doğuruyo

herkeze iyi geceler...

yarın görüşmek üzere arkadaşlaaarrr

öpüyorum herkeziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…