ben yine acıktım
ne oluyor bana anlamadım
:125::125::125::125::125::125::125::125:
dün akşam bu saatlerde baklava sayıklıyordum şimdi makarna
obur oldum valla ben
bende bugün yalnızlar kervanındayım kocişim bugün gece nöbette çalışıyortek başımayım yani burayada çok kötü yagmur yagıyor aralıksız bu gece anlaşılan banada uyku yok
biraz önce yemek yemedinmi sen kuzum:44:
az yediysen acıkmışsındır tatlımooohhh yap ye şekerim afiyet bal şeker olsun. ama yağ olmasın
bende bugün yalnızlar kervanındayım kocişim bugün gece nöbette çalışıyortek başımayım yani burayada çok kötü yagmur yagıyor aralıksız bu gece anlaşılan banada uyku yok
hıııımmmmm. korkarmısın yağmur yağarken tatlım?
orkidecim biz varız şekerim üzülme bak benim kocişte yok bugün, dün de yoktu.. yarın olur mu bilmem....kar durumu bilir......
bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor
askacım hoşgeldin canım..herkese hayırlı olsun bu topik yeni ve güzel bir sayfa olsun uğurlu olsun inşallah
bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor
kızlar niye sessizsiniz bu akşam:26::26::26:
bilmeeeeeeemmmmmm:44:
aslında benim çoook uykum geldi. 2-3 gecedir doğru dürüst uyumuyorum. kociş gelmek üzere hemen yatıcam zaten. onu bekliyorum gelse de yatsak...kafamın içinde binlerce soru var cevapları yok...
oooofff şu bikaç günü atlatsak rahatlıyıcam. bişeyleri yoluna koysam kafamdan soru işaretlerini atsam çok iyi olacak ama bakalım artık.ne zaman nasip olacak:44:
haklısın canım yat dinlen sen..
hiç bir şey düşünme canım.. güzel rahat bir uyku çekersin inşallah...
benim de karnım ağrıyor, bende bir ilaç alıp yatırım birazdan canım..
anlaşılan bu gece kimsenin keyfi yerinde değil
iyi geceler masalcım
iyi geceler hasretcimm
iyi geceler bitanem...yarın görüşürüz
nasıl olsa yarın evdesin demiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?