melodicim sen hürremi izliyorsun sanırım canım.. aslında ben de o diziyi izliyorum ama bu akşam tv kanallarım göstermiyor
bencede.newacim okudum ben 50tane ayetel kursu senin icin.rabbim kabul etsin ins.buarada nekadar hizliyim dimi?alkis istiyorum! :)
ağzınıza sağlık kızlar allah razı olsun hepinizdenBen de okudum 50 ayetel kürsi Allah kabul etsin. inşallah en kısa zamanda hamile haberini verirsin bizlere.
sağol canım topik kalabalıklaşınca dua sayısı hemen doluyor olsun daha okunacak çok kişi var minecimde bana darılmış çok üzüldümmasalcım inan çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz...nevacım bende 50 tane alabilirim bitmediyse dua
sağol şekerim hoşgeldin.herkese hayırlı olsun bu topik yeni ve güzel bir sayfa olsun uğurlu olsun inşallah
aynen hayatta 2 kişi yatamazdım aslında şimdide yatamıyorum ama eşim hariç gerçekten bir elmanın yarısı gibi oluyormuş eş onsuz çok kötü oluyorum rabbim ne güzel yaratmış değilmi?bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor
Tatlım bişey kaçırmadın yeni bölümü yoktu hürremin :)küçük sırları izledim bende..
Febecim hoş geldin şekerim bende kimse yok diye gidiyordum şimdi.
cnm benim gecmisi okudum.telden cok zor oluyo alisamadm hala,hem cok yawas hemde dokunmatk oldugu icin benim girmek istemedgm yerlere giriyo.napicam pcden girmek daha kolaydi ama neseki bu war bunada sukur.
hayırlısı olsun bitanem.. inşallah bu sefer bebişin gelir tatlım...
peki neye karar verdin bitanem. aşılama mı tüp mü??
febecim hayırlı olsun canım...
adetim gelince başlayacağım demişsin.
inşallah adetin gelmez canım
hergun internet cafeye giderdm yinede sizi birakmazdm :) tatlim ben cikıyorum.iyi geceler.muck!hımm anladım canım evet ya hiç olmasaydı
hadi bakalim tumecim hayirli olsun simdiden.. Ayricada iyi tatiller:)sizlere de günaydın kızlar....
sabah doktora gittim. yarın klomene başlıyorum. aşılama startını verdik...
hayırlısı bakalım..
bu arada az sonra kahvaltıya misafirim gelecek... bugün kar tatilindeyim
kızlar biraz önce adet oldum zannettim akıntıymış ama nasıl bi akıntı ilk defa hissetim böyle yogun doktorum yumurtaların gelişmemiş demişti acaba yumurtam çatlamış olabilirmi kafama takıldı kasıklarımda batma vardı kaç gündür kafam karıştı benim...
tatlim kasiklarinda agrida hissettigine gore olabilir bence.sen bugunu bos gecirme degerlendir bakarsin tutar ins
boş geçirmeyi düşünmüyorum ama inşallah dogru hissetmişimdir
ıns bitanem napalim bize duseni yapalimda gerisi allaha kalmis.nasip eder ins. Buarada orkidecim ece bugunmu sonuc ogrenecekti biliyomusun sen?merak ettim ins pozitiftir.
boş geçirmeyi düşünmüyorum ama inşallah dogru hissetmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?