Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melodicim sen hürremi izliyorsun sanırım canım.. aslında ben de o diziyi izliyorum ama bu akşam tv kanallarım göstermiyor

Tatlım bişey kaçırmadın yeni bölümü yoktu hürremin :)küçük sırları izledim bende..

herkese iyi uykular o zaman öpüldünüz

bencede.newacim okudum ben 50tane ayetel kursu senin icin.rabbim kabul etsin ins.buarada nekadar hizliyim dimi?alkis istiyorum! :)

Ben de okudum 50 ayetel kürsi Allah kabul etsin. inşallah en kısa zamanda hamile haberini verirsin bizlere.
ağzınıza sağlık kızlar allah razı olsun hepinizden
masalcım inan çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz...nevacım bende 50 tane alabilirim bitmediyse dua
sağol canım topik kalabalıklaşınca dua sayısı hemen doluyor olsun daha okunacak çok kişi var minecimde bana darılmış çok üzüldüm
herkese hayırlı olsun bu topik yeni ve güzel bir sayfa olsun uğurlu olsun inşallah
sağol şekerim hoşgeldin.
bende eşimsiz uyuyamıyorum o olmadıgı zaman zaten gidip yatak odasına yatmıyorum bekarken ben iki kişi yatamam derdim şimdide onsuz olmuyor
aynen hayatta 2 kişi yatamazdım aslında şimdide yatamıyorum ama eşim hariç gerçekten bir elmanın yarısı gibi oluyormuş eş onsuz çok kötü oluyorum rabbim ne güzel yaratmış değilmi?
Tatlım bişey kaçırmadın yeni bölümü yoktu hürremin :)küçük sırları izledim bende..

benimde bu akşam misafirim vardı gider ditmez ortalığı toplayıp geldim ama kimsecikler yoook bu akşam

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE

NEVA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|48|?
ECE|50|?
DOSBA|50|?
HASRET41|50|OKUNDU
FEBE|50|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
MİNE|15|OKUNDU

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH CANIM.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

Son düzenleme:
Febecim hoş geldin şekerim bende kimse yok diye gidiyordum şimdi.

Febecim hoş geldin şekerim bende kimse yok diye gidiyordum şimdi.

cnm benim gecmisi okudum.telden cok zor oluyo alisamadm hala,hem cok yawas hemde dokunmatk oldugu icin benim girmek istemedgm yerlere giriyo.napicam pcden girmek daha kolaydi ama neseki bu war bunada sukur.

cnm benim gecmisi okudum.telden cok zor oluyo alisamadm hala,hem cok yawas hemde dokunmatk oldugu icin benim girmek istemedgm yerlere giriyo.napicam pcden girmek daha kolaydi ama neseki bu war bunada sukur.

hımm anladım canım evet ya hiç olmasaydı

hayırlısı olsun bitanem.. inşallah bu sefer bebişin gelir tatlım...
peki neye karar verdin bitanem. aşılama mı tüp mü??

febecim hayırlı olsun canım...

adetim gelince başlayacağım demişsin.
inşallah adetin gelmez canım

masalcim bende bilmiyorum kafam cok karisık.drla konusup karar weririm,esim asilama yaptiralm diyo.ben ara werince bikkinlik gelmis sanki goze alamiyorum bakalm hayirlisi.rabbim yardmcmz olsun.en dogru karari werebilelim.. Tumecim keske ama dogal yolla olmuyo anladm ben.cok istedim dogal olmasini ama napalm olsunda boyle olsun.

sizlere de günaydın kızlar....

sabah doktora gittim. yarın klomene başlıyorum. aşılama startını verdik...

hayırlısı bakalım..

bu arada az sonra kahvaltıya misafirim gelecek... bugün kar tatilindeyim

kızlar biraz önce adet oldum zannettim akıntıymış ama nasıl bi akıntı ilk defa hissetim böyle yogun doktorum yumurtaların gelişmemiş demişti acaba yumurtam çatlamış olabilirmi kafama takıldı kasıklarımda batma vardı kaç gündür kafam karıştı benim...

hadi bakalim tumecim hayirli olsun simdiden.. Ayricada iyi tatiller:)

tatlim kasiklarinda agrida hissettigine gore olabilir bence.sen bugunu bos gecirme degerlendir bakarsin tutar ins

ıns bitanem napalim bize duseni yapalimda gerisi allaha kalmis.nasip eder ins. Buarada orkidecim ece bugunmu sonuc ogrenecekti biliyomusun sen?merak ettim ins pozitiftir.

benim bildiğim kadar cumaydı yani yarın ögrenecek sonucunu inşallah pozitiftir sonucuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…