Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boş geçirmeyi düşünmüyorum ama inşallah dogru hissetmişimdir
olabilir canım çünkü benim 2. aşılamada adetin 21. günü gelişmişti yumurtam ozaman yapılmıştı aşılamam erken olacak diye birşey yok yani.
ıns bitanem napalim bize duseni yapalimda gerisi allaha kalmis.nasip eder ins. Buarada orkidecim ece bugunmu sonuc ogrenecekti biliyomusun sen?merak ettim ins pozitiftir.

evet canım yarın öğrenecek ay inşallah pozitiftir.

Nawacim hosgeldinnn bende seni bekliyodum.pide hamurunu yogurdum az once.ya yarim fincan maya demistin yani 2paket kattim.ins dogrudur.bakalim nasıl olcak..

ewet cnm yarım kilo ılık sutle baslayan tarif.

tamam canım güzel olması için iyice mayalnsın tepsiye koyduktan sonrada az beklet öyle fırına sür güzel olur inşallah zaten yapa yapa daha da güzelleşiyor ustası bile olursun
sabahtan beri sinir oldum şu nete kendi kendine kapanıyor pc

zamanim war nasılsa bu sefer bekleyecegm.aksama dogru yaparm ins.pogca seklindede yapsam olurmu tatlım?ıspanakli pıde yapıcam ama fazla olursa diye soruyorum :)

olur tabi canım ne istersen yapabilirsin küçük pizzalar bile güzel oluyor. çok sinir oldum yaa bilgisayar kapanıyor tam msj yazarken gitti az önce yine :84::84::84::84:inşallah bu gider.

olur tabi canım ne istersen yapabilirsin küçük pizzalar bile güzel oluyor. çok sinir oldum yaa bilgisayar kapanıyor tam msj yazarken gitti az önce yine :84::84::84::84:inşallah bu gider.

buarada ben yine tencerede yaptim.walla cokta guzel kabardi,tencere dolmus.simdi ıspanagi kawurup yapicam.. Pc icin diyecek bise bulamiyorum,benimkide beni delirtti.

buarada ben yine tencerede yaptim.walla cokta guzel kabardi,tencere dolmus.simdi ıspanagi kawurup yapicam.. Pc icin diyecek bise bulamiyorum,benimkide beni delirtti.
evet ağzını streç filmlede kapatınca daha kısa zamanda kabarıyor canım inşallah güzel olur haberdear et merak ederim ben şimdi.
selam kızlar....
nasılsınız bakalım bugün??*

iyiyiz sağol canım sen nasılsın?

hııım diyette değilde benim kkociş etten çok ot sever bide balık.
sebzecidir yani
karidesi unutmuşsun canım:2::2::2::2::2:

bu duurmda en problemli benim kociş.ne güzel tatlım 50 kgdan aşağısı yakışmıyor bayana.hatta sen şöyle bir 55 ol

3-5 içiyorum tiryaki değilim:44::44::44::44:

neden yakışmasın çpok yakışıyor öğretmenler işnsan değilmi yorulmazlar mı.dimi ama

he he bende yarım ekmekcik sandvic götürdüm gece gece

orkidecim tedirginlik bende de var ama napalım canım.. kitleyip kapımızı bekleyeceğiz canım

yagmurdan degilde eşim olmayınca tedirgin oluyorum tek başıma aslında evlendiğimden beri böyle ama alışamadım bir türlü işte

hııııımmmmm yanlızlık korkusu yani.. bendede aynı şey var.. eşimsiz uyuyamam.
alışkanlık sanırım[/QUOTE]

kız ne yanlızlığı hırsız korkusu hırsız.ben 1.katta oturuyorum pencere ve kapılarımda çifter kilit var.ama yinede alışamadım hala gece yanlız kalmaya.benim kociş vardiyalı çalışıyor ve 3 haftada bir 1 hafta yokyanlız kalmak zorundayım.ee mahalledede hırsızlık olayının çok olduğunu düşünürsk:18::18:

Semicimmm hosgeldinn.. Sen napmayi dusunuyosun semicım?beklemeye dewammı?

hb tatlım.dünden beri giriyorum 10sn sonra net gidiyor.ismimin altta göründüğüyle kalıyorum yani
sinir oldum:84::84:
gerçi kimsede merak etmemiş beni ya
neyse tatlım ben evet beklemeye devam.ne zamana kadar inan bende bilmiyorum
ve zaten bu aralar bu konuyla ilgilenemeyebilirim
görümcemin sağlığı ile ilgili olumsuz şeyler var.tam netleşmedi netleşince söyleyeceğim.
dua ediyorum ama önümüzdeki 1 2 ay kötü geçebilir bizim ve eşimin ailesi için.
bende böyle durumlardan çok etkilenirim üzüntüden ben hastalanmamaya çalışıyorum

böyle işte

nevacım duan bitmiş bende almak isterdim
ama dediğim gibi giremedim dünden beri nete.
kalabalıklaştık dua yaetmiyor
30 30 mu paylaşsak ne yapsak

kız ne yanlızlığı hırsız korkusu hırsız.ben 1.katta oturuyorum pencere ve kapılarımda çifter kilit var.ama yinede alışamadım hala gece yanlız kalmaya.benim kociş vardiyalı çalışıyor ve 3 haftada bir 1 hafta yokyanlız kalmak zorundayım.ee mahalledede hırsızlık olayının çok olduğunu düşünürsk:18::18:

hb tatlım.dünden beri giriyorum 10sn sonra net gidiyor.ismimin altta göründüğüyle kalıyorum yani
sinir oldum:84::84:
gerçi kimsede merak etmemiş beni ya
neyse tatlım ben evet beklemeye devam.ne zamana kadar inan bende bilmiyorum
ve zaten bu aralar bu konuyla ilgilenemeyebilirim
görümcemin sağlığı ile ilgili olumsuz şeyler var.tam netleşmedi netleşince söyleyeceğim.
dua ediyorum ama önümüzdeki 1 2 ay kötü geçebilir bizim ve eşimin ailesi için.
bende böyle durumlardan çok etkilenirim üzüntüden ben hastalanmamaya çalışıyorum

böyle işte[/QUOTE]

evet ağzını streç filmlede kapatınca daha kısa zamanda kabarıyor canım inşallah güzel olur haberdear et merak ederim ben şimdi.

iyiyiz sağol canım sen nasılsın?

iyiyim bende valla. eşimin bi akrabası vefat etmiş oraya gittik cenazeye.
şimdi eve geldik eşim işe gitti tekrar bende pc başına işte..
şimdi çıkıcam dvd almıştık geçen gün onları götürecem çok soğuk dondum valla. bi kahve yaptım ısınayım ckıcam yıne. sonrada yemeğim yok yapmam lazım.

evet semicim balık demiştim zaten karides diye belirtmedim sadece.
ayrıca niye merak etmeyelim seni. sen bu topiğin olmazsa olmazlarındansın tatlım.

bizde karar verme aşamasındayız. özelemi tüp bebek yaptıralım yoksa hastaneye gidip aynı dr devam edelim bilemedim açıkçası. benim dr pek istemiyorum.ama herşey madiyata bağlı bi yerde.
hastanede yaptırırsak 1 miliyarla çıkarız. özelde yaptırırsak 3 mü olur 5 mi olur bilemedim valla. eşimde bana bıraktı iki ucub.. değnek yani.
bi fikir verin bakalım bana kızlar. ne yapmalıyım sizce??? yardımcı olun. siz daha mantıklı düşünürsünüz belki ben karar veremiyorum:44:

masalcım gittiğin hastane ne hastanesi
araştırmamı canım.

ben şöyle yapardım sanırım
drumdan memnun değilsem neden memnun olmadığımı düşünürdüm.3 negatif sonrası güvenim mi sarsıldı yoksa gerçekten eksiklerimi var.
eğer değiştireceksem sadece drumu değiştirirdim ünideyse drum yine ünide olan başka bir dra geçerdim.
devletteysede ünide olan bir dra geçerdim

2 nedenle özele gitmezdim

1yaptıkları işlem bence aynı ve üniye daha çok güveniyorum
2daha ilk tüp denemem tutmazsa ki bunuda düşünmek zorundayız
daha ilk tüpte maddi olarak kendi adıma sıfırlanmak istemezdim canım
ve ben masal olsam 1 2 ay ara verirdim.

semicim bende pcyle sıkıntıdayım kendi kendine kapanıyor deminden beri uğraşıyorum
yaptım mı acaba bilemedim çook sinir oldum kız akşam misafirim vardı çocuklar oyun oynadılar ne olduysa o zaman oldu bir kapandı şimdide sürekli kapanıp açılıyor delüüüüüüüü pc ne olacak.

he he atalarımızın çok güzel bir sözü var bu durum için hadi bil bakalım

bende seninle aynı fikirdeyim canım ben 2 aşılamamıda özelde yaptırdım 3. yaptır dediler tüp için onuda yaptırırsam bir tüp parası harcamış oldum zaten dedim özeller paracı oluyor devlet maaşlı çalışan işini yapıyor bence ve daha çok hasta görme şansları olduğu için daha bilgililer bence
maddiyata gelince evet özel çok maliyetli çözümmü değil zaten olacaksa her halukarda olacak bunun neresi olduğu değil nasip meselesi olduğunu unutmamalıyız.semininde dediği gibi tutmazsa eğer ki inşallah yaşamayız maddi imkanlarıda zorlamamak gerek diye düşünüyorum.

he he atalarımızın çok güzel bir sözü var bu durum için hadi bil bakalım

hıh bilemedin işte

sahibine çekmeyen mal harammış nevacım
neyse ben gkaçayım şimdi nette problem olmazsa gelirim akşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…