olabilir canım çünkü benim 2. aşılamada adetin 21. günü gelişmişti yumurtam ozaman yapılmıştı aşılamam erken olacak diye birşey yok yani.boş geçirmeyi düşünmüyorum ama inşallah dogru hissetmişimdir
ıns bitanem napalim bize duseni yapalimda gerisi allaha kalmis.nasip eder ins. Buarada orkidecim ece bugunmu sonuc ogrenecekti biliyomusun sen?merak ettim ins pozitiftir.
Nawacim hosgeldinnn bende seni bekliyodum.pide hamurunu yogurdum az once.ya yarim fincan maya demistin yani 2paket kattim.ins dogrudur.bakalim nasıl olcak..
sütlü olan tarifimi yaptın canım.
ewet cnm yarım kilo ılık sutle baslayan tarif.
tamam canım güzel olması için iyice mayalnsın tepsiye koyduktan sonrada az beklet öyle fırına sür güzel olur inşallah zaten yapa yapa daha da güzelleşiyor ustası bile olursun
sabahtan beri sinir oldum şu nete kendi kendine kapanıyor pc
olur tabi canım ne istersen yapabilirsin küçük pizzalar bile güzel oluyor. çok sinir oldum yaa bilgisayar kapanıyor tam msj yazarken gitti az önce yine :84::84::84::84:inşallah bu gider.
buarada ben yine tencerede yaptim.walla cokta guzel kabardi,tencere dolmus.simdi ıspanagi kawurup yapicam.. Pc icin diyecek bise bulamiyorum,benimkide beni delirtti.
selam kızlar....
nasılsınız bakalım bugün??*
karidesi unutmuşsun canım:2::2::2::2::2:hııım diyette değilde benim kkociş etten çok ot sever bide balık.
sebzecidir yani
ay ne güzelllll
benimki de tam bir kahvaltıcı.. et ve ot olmadan önüne 3 öğün kahvaltı ver hayır demez.. kızarmış ekmeği, tereyağı, balı ve yumurtası asla eksik olmayacak..
ama bu aralar diyette.. çok şükür 84 kiloya düştü..
bu arada bende 51 kilo olmuşum masalcım... sigarayı bırakalı 2,5 ay oldu ve ben tam 3 kilo almışım
benimkide sever kahvaltıyı. valla ben çok şanslıyım yemek konusunda. allah razı olsun yemek yapmasam bıle sesi çıkmaz benim kocişin. benimkide 80 kılo bende 65 kıloyum. ama ben ilaçlardan dolayı çok kılo aldım valla. horman tabi başka bişey beklenemez zaten..
ayy sigarayı bırakınca evet kılo alınıyo malesef. bende içiyorum bırakamadım.
çok tiryaki değilim ama günde 3-5 içiyorum.
ne güzel işte masalcım şanslıyız bu konularda.. bu arada burada yarın okullar yarın tatilmiş
çok ayıp bir öğretmene yakışmıyor tatil diye sevinmek ama napıyım
seviniyorum işte........
kocişte yok madem bir işe yarasın tatil olsun tatil olsun:)))))))
he he bende yarım ekmekcik sandvic götürdüm gece geceyedim şekerim ama az yedim herhalde...
sandviç hazırlarım şimdi.. makarna yemeyim gece gece...
mideme oturur.. yarına yaparım artık
orkidecim biz varız şekerim üzülme bak benim kocişte yok bugün, dün de yoktu.. yarın olur mu bilmem....kar durumu bilir......
orkidecim tedirginlik bende de var ama napalım canım.. kitleyip kapımızı bekleyeceğiz canım
yagmurdan degilde eşim olmayınca tedirgin oluyorum tek başıma aslında evlendiğimden beri böyle ama alışamadım bir türlü işte
Semicimmm hosgeldinn.. Sen napmayi dusunuyosun semicım?beklemeye dewammı?
karidesi unutmuşsun canım:2::2::2::2::2:
bu duurmda en problemli benim kociş. ne güzel tatlım 50 kgdan aşağısı yakışmıyor bayana.hatta sen şöyle bir 55 ol
3-5 içiyorum tiryaki değilim:44::44::44::44:
neden yakışmasın çpok yakışıyor öğretmenler işnsan değilmi yorulmazlar mı.dimi ama
he he bende yarım ekmekcik sandvic götürdüm gece gece
hııııımmmmm yanlızlık korkusu yani.. bendede aynı şey var.. eşimsiz uyuyamam.
alışkanlık sanırım
evet ağzını streç filmlede kapatınca daha kısa zamanda kabarıyor canım inşallah güzel olur haberdear et merak ederim ben şimdi.
iyiyiz sağol canım sen nasılsın?
semicim bende pcyle sıkıntıdayım kendi kendine kapanıyor deminden beri uğraşıyorum
yaptım mı acaba bilemedimçook sinir oldum kız akşam misafirim vardı çocuklar oyun oynadılar ne olduysa o zaman oldu bir kapandı şimdide sürekli kapanıp açılıyor delüüüüüüüü pc ne olacak.
masalcım gittiğin hastane ne hastanesi
araştırmamı canım.
ben şöyle yapardım sanırım
drumdan memnun değilsem neden memnun olmadığımı düşünürdüm.3 negatif sonrası güvenim mi sarsıldı yoksa gerçekten eksiklerimi var.
eğer değiştireceksem sadece drumu değiştirirdim ünideyse drum yine ünide olan başka bir dra geçerdim.
devletteysede ünide olan bir dra geçerdim
2 nedenle özele gitmezdim
1yaptıkları işlem bence aynı ve üniye daha çok güveniyorum
2daha ilk tüp denemem tutmazsa ki bunuda düşünmek zorundayız
daha ilk tüpte maddi olarak kendi adıma sıfırlanmak istemezdim canım
ve ben masal olsam 1 2 ay ara verirdim.
he he atalarımızın çok güzel bir sözü var bu durum için hadi bil bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?