masalcım gittiğin hastane ne hastanesi
araştırmamı canım.
ben şöyle yapardım sanırım
drumdan memnun değilsem neden memnun olmadığımı düşünürdüm.3 negatif sonrası güvenim mi sarsıldı yoksa gerçekten eksiklerimi var.
eğer değiştireceksem sadece drumu değiştirirdim ünideyse drum yine ünide olan başka bir dra geçerdim.
devletteysede ünide olan bir dra geçerdim
2 nedenle özele gitmezdim
1yaptıkları işlem bence aynı ve üniye daha çok güveniyorum
2daha ilk tüp denemem tutmazsa ki bunuda düşünmek zorundayız
daha ilk tüpte maddi olarak kendi adıma sıfırlanmak istemezdim canım
ve ben masal olsam 1 2 ay ara verirdim.
kızarım bak
ne kafa şişirmesi,burda bunun için varız hep laylaylom yapcak halimiz yokya
gayette güzel anlattın.
ama bana yazdıklarından zaten kararınızı vermiş gibi görünüyorsun canım
nisan yada mayısta devlette ama başka bir drla yola devam
ilaçların etkisi var hala üzerinde doğalda oplabilir belki kimbilir
he he itiraf edeyim güzelce çalışırsak cümlesinede
febeciiim naber şekerim.
valla senle sohbeti özledim tatlım
kızlar biraz önce adet oldum zannettim akıntıymış ama nasıl bi akıntı ilk defa hissetim böyle yogun doktorum yumurtaların gelişmemiş demişti acaba yumurtam çatlamış olabilirmi kafama takıldı kasıklarımda batma vardı kaç gündür kafam karıştı benim...
karidesi unutmuşsun canım:2::2::2::2::2:
bu duurmda en problemli benim kociş. ne güzel tatlım 50 kgdan aşağısı yakışmıyor bayana.hatta sen şöyle bir 55 ol
3-5 içiyorum tiryaki değilim:44::44::44::44:
neden yakışmasın çpok yakışıyor öğretmenler işnsan değilmi yorulmazlar mı.dimi ama
he he bende yarım ekmekcik sandvic götürdüm gece gece
hııııımmmmm yanlızlık korkusu yani.. bendede aynı şey var.. eşimsiz uyuyamam.
alışkanlık sanırım
walla aynen bitanem bende ozledim.ya ben size cok alistim.pcden giremeyınce deliye dondum resmen.. Tatlim karar wermek nekadar zor dimi,bende suan karmakarisıgm..ay burdakı devletteki drlar tam bi cadi,nefret ediyorum onlardan! Nese esimi bekliyorum,gelsin yemek yiyelim.bide newanin werdigi bi tarif wardı,ıspanaklı-kıymalı pide yaptım muhtesem oldu walla :) sen napiyosun cnm? Sabah konusuna bende katilıyorum,tam 6da hormon salgılanıyomus en canlısı o saatte,ama o saatte nasıl yapılır bılmıyorum
masalcım 3 haftada bir zormuş ya.eskimesi çok normal yani zavallı perdecikler
normalde hergün yatakörtünümü örtüyorsun sen:26::26::26:
tumenin profiline girip baksana hangi topiklerde geziyor ben gördüm
ben yarın kayınvalideme gidiyorum artık ne zaman gelirim bilmem
nette yok orda.
gitmek bişey değilde görümcemde yarın kolonoskopi olacak ve parça aldıracak
sonrada kayınvalideme gelecek bnede onlar gelene kadar yemek falan işte
off kendime o kadar kızıyorum ki ben neden böyleyim .şuan onlardan gelen bir telden bile korkuyorum kötü habermi var diye.elim ayağım titriyor.sonra bilinç altıma yerleşiyor sonra semi hasta.neden aşırı hassasiyetten
off off rabbim beterinden korusun
şöyle soğukkanlı,dirençli,erkekgibi biri olamadım ya ne kızkanıyorum öyle olanları bilseniz
uzakmı canım k.valdenler?? biliyosun gerçi benim söylemem abez olacak ama tatlım daha kötü sende hasta olursan görümcene kim destek olacak bitanem. toparla kendini. inşallah sonucuda güzel olur görümcenin. bende dua edicem bitanem. rabbim dermanı olmayan dert vermesin.
parça alınması aslında iyi bişey inşallah temiz çıkar bitanem. en azından içiniz rahat eder öyle değilmi?[/QUOT
sağol canım.amin.
mr ve tomografi sonuçlarını gördüm ama tabi patolojiden sonuç gelmeden konuşmak erken.
çok üzülüyorum tatlım ben bu konuda sıkıntılıyım zaten.hasta yanında bile duramıyorum.
psikolojim çöküyor resmen ama elimden geleni yapmaya çalışıcam.
33 yaşında ve bahsetmiştim birkere melek gibi insan rabbim çocuklarına bağışlasın.
he he kulakları çınladı bak tumenin
geldi artık söyler sana hangi topiklerde gezdiğini
masalcım bende o konuda hassasım çok sık nevresim değiştiririm.benimde nevresimlerim eskidi zavallılar ama
açıkçası o çeyizde aldığım abartılı örtüyü örtemem hergün
misafirden misafirehatta ağır misafirden ağırmisafire
battaniyelerim var benim hani şu kadife gibi olanlardan onlardan kullanıyorum canım.daha pratik.hiç uğraşamam valla hergün örtü indir kaldır zaten vardiyalı olunca eş kullanamıyorsun
eheheheh:18::18::18::18::18::18::18::18:yakalandım mı şimdi
ay masalcım ben sana nerelerde gezdiğimi söyleyim.. anasayfa yazısının olduğu yerde albümler kısmı var ya oraya girdim masalcım.. insanlar hep resimlerini koymuş.. kimi kına resmini, kimi bacak resmini, kimi burnunu, kimi bebeğini... öyle baktım işte.. sonra ameliyat yaptırmış bir arkadaşım vardı o da resmini koymuş... kızı çok uzun süredir görmemiştim... resmini görünce şaşırdım.. acaba semi beni hangi resme bakarken yakaladı,,
dur bakimmm yoksa bir derdim var kısmına bakarken mi ysakaladın semicim...:18::18::18::18:
ay vallahi bu sitede ne ararsan var:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?