Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın doğum hastanesi canım. 2 aşılamamıda orda oldum. 3. aşılamayıda muayenehanede oldum.
üniversiteye gitmeyi düşündüm ama dr'lara ulaşmak zormuş araştırdım. ee ben istediğim zaman dr konuşamazsam ne anlamı var. asistanların eline kalmaktan korkuyorum açıkçası.
evet yaptıkları işlem aynı her tarafta. bizde düşündük 1. tüp de tutmayabilir tutacak diye bişey yok zaten. dedik kredi çekelim özelde yaptıralım diye. ama tutmazsa o zamanda devletten şansımızı kaybedersek ne olacak.
bende bugün dedim eşime bu ay hiçbirşey yapmayalım. eğer tutuysa bu ay ki öyle görünüyo belki bu ayda güzelcee çalışırsak tutabilir dedim. erteleyelım dedım nısan veya mayısa.
eşimde tamam ama ya boşuna uğraşırsak zaman kaybı oluyo diyo.
en iyisi biraz beklemek. bakarsın doğal olur mu olur:76:
ama devlette yaptırmak iyi en azından maddi açıdan. olmadı yıne giderim eski dr.
eski dr da para için çalıştığını düşünüyorum. para almak için bizi biraz daha soymak için işini aksatıyo diye düşünüyorum. düzgün yapsa para düşünmese tuturabilir gibi geliyo ama işte işin içine para girinceee

saçmaladım galıba. kafanızı şişirdim

kızarım bak
ne kafa şişirmesi,burda bunun için varız hep laylaylom yapcak halimiz yokya
gayette güzel anlattın.
ama bana yazdıklarından zaten kararınızı vermiş gibi görünüyorsun canım
nisan yada mayısta devlette ama başka bir drla yola devam
ilaçların etkisi var hala üzerinde doğalda oplabilir belki kimbilir

he he itiraf edeyim güzelce çalışırsak cümlesinede

eee ama öyle. bak geçen ay güzel çalışmışız ki bizi heyecanlandırdı.ama negatif.
bakarsın bu ay dahada güzel çalışırız olur pozitif
bi sitede hatta tüp bebek merkezinin sitesinde okumuştum sende belki bilirsin canım da. gün aşırı ilişki ama sabahları olursa daha iyiymiş sabah daha canlı oluyomuş spermler. bu ay öyle denemeyi düşünüyorum canım. ordada şöyle yazıyo.
gün aşırı ilişki ve sabahları olması gebeliğin oluşmasında daha etkili. ama bu pek mümkün olmadığından akşamları tercih ediliyo yada tavsiyte ediliyo diye yazıyo. ee millet çalışıyo sabah nasıl yapacak ki???
evet sanki devlet daha ağır basıyo canım. ama önce bi tüp bebek merkezine gidicem bütün tahlılerı gösterecem bakayım ne diyecek dr. eğer içime sinecek şeyler söylerse özelde yaptırırım :26:.

febeciiim naber şekerim.
valla senle sohbeti özledim tatlım

walla aynen bitanem bende ozledim.ya ben size cok alistim.pcden giremeyınce deliye dondum resmen.. Tatlim karar wermek nekadar zor dimi,bende suan karmakarisıgm..ay burdakı devletteki drlar tam bi cadi,nefret ediyorum onlardan! Nese esimi bekliyorum,gelsin yemek yiyelim.bide newanin werdigi bi tarif wardı,ıspanaklı-kıymalı pide yaptım muhtesem oldu walla :) sen napiyosun cnm? Sabah konusuna bende katilıyorum,tam 6da hormon salgılanıyomus en canlısı o saatte,ama o saatte nasıl yapılır bılmıyorum

orkidecim, hiç belli olmaz. bazen yumurta başlarda büyümez sonra çok hızlı büyüyebilir.. sen bu günleri boş geçme çalış hayatım

kız ne yanlızlığı hırsız korkusu hırsız.ben 1.katta oturuyorum pencere ve kapılarımda çifter kilit var.ama yinede alışamadım hala gece yanlız kalmaya.benim kociş vardiyalı çalışıyor ve 3 haftada bir 1 hafta yokyanlız kalmak zorundayım.ee mahalledede hırsızlık olayının çok olduğunu düşünürsk:18::18:

hb tatlım.dünden beri giriyorum 10sn sonra net gidiyor.ismimin altta göründüğüyle kalıyorum yani
sinir oldum:84::84:
gerçi kimsede merak etmemiş beni ya
neyse tatlım ben evet beklemeye devam.ne zamana kadar inan bende bilmiyorum
ve zaten bu aralar bu konuyla ilgilenemeyebilirim
görümcemin sağlığı ile ilgili olumsuz şeyler var.tam netleşmedi netleşince söyleyeceğim.
dua ediyorum ama önümüzdeki 1 2 ay kötü geçebilir bizim ve eşimin ailesi için.
bende böyle durumlardan çok etkilenirim üzüntüden ben hastalanmamaya çalışıyorum

böyle işte[/QUOTE]

aşkolsun semicim.. bugünde seni göremezsem yazacaktım artık..bu topik sensiz olmaz şekerim.. böyle düşündüysen üzülürüm valla..

bu arada kızlar ben bugün çok eğlendim. sabah erken doktora gittim, sonra arkadaşlarım kahvaltıya geldi. sonra bir işyerine uğradık. sonra çıktık, karda gezdik dolaştık, kafede oturduk, kumpir yedik

vaktin nasıl geçtiğini anlamadım..

az öncede doktorumun sekreteri aradı, prolaktinim yine yüksek çıkmış, doktor dostinex başlasın demiş.. dostinexe bugün başladım.. yarın da klomene başlıyorum...

nedendir bilinmez ama bu seferki aşılama için çok rahatım. sanki sıradan bir olay gibi hissediyorum..bünyeye alışkanlık yaptı herhalde..

bir ay aşılama yaptır, bir ay yaptırma... üçüncüyüde yaptırayım bakalım... hakkımızda hayırlısı..

kızlar ben bir yemek yapıyım da geleyim,
kociş gelecekmiş bugün..

saat kurulacak uyanılacak yapılacak. görev bu yani. neyapalım bebiş için herşeye evet ve katlanacağız.
iyiyim valla bende bildiğin gibi. toparladım kendimi ama dr arayışı içinde olmaktan dolayı mutsuzum çünkü başarısızım bu konuda. neyse bulacaz bi hal çaresini dimi ama. pes etmek yok yola devaaaammm

Walla cok zor ama ne diyim ins sabah uykularimiz kacar,namaza kalkar bidahada uyuyamayiz insss semicim gorumcene uzuldum rabbim acil sifa wersin... Newacım pideler super oldu,tesk ederim cnm benim.. Tumecim darısı basımiza,hayırlısıyla bizde baslayalm tedawiye..

ay evi topladım azcık. kaç gündür saldım kendimi.
heryer dağınık, her tarafta yıkanmış katlanmış çamaşırlar duruyo yerleştırmedim.
hiç yapmadığım şeydir 2 gündür yatağımı bile toplamadım. sinirlerim bozuk ya sadece yorganı düzeltip atıyorum kendimi sokaklara. ne yemek ne hiiiç birşey yapmadım. ama ev ev olmaktan çıkmış valla.

şimdi yemekte yaptım evimide toparladım. en azındaan herşey yerini buldu.
temizlik kaldı. perdelerimi filan yıkamam lazım ben 3 haftada bır perde yıkıyorum. özellikle kışın kalorifer var evde perdelerım simsiyah oluyo. camlar bile simsiyah oluyo sanki 3-5 sene silinmemiş gibi sinir oluyorum. kalorifer mahfetti perdelerimi eskidiler valla yıkanmaktan.

neyse havalar ısınsında öyle yıkarım. hele şimdi çok soğuk ya daha fazla yanıyo kalorifer eee dolayısıyla daha siyah perdelere sahip oluyorum.:84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
masalcım 3 haftada bir zormuş ya.eskimesi çok normal yani zavallı perdecikler
normalde hergün yatakörtünümü örtüyorsun sen:26::26::26:

tumenin profiline girip baksana hangi topiklerde geziyor ben gördüm

ben yarın kayınvalideme gidiyorum artık ne zaman gelirim bilmem
nette yok orda.
gitmek bişey değilde görümcemde yarın kolonoskopi olacak ve parça aldıracak
sonrada kayınvalideme gelecek bnede onlar gelene kadar yemek falan işte

off kendime o kadar kızıyorum ki ben neden böyleyim .şuan onlardan gelen bir telden bile korkuyorum kötü habermi var diye.elim ayağım titriyor.sonra bilinç altıma yerleşiyor sonra semi hasta.neden aşırı hassasiyetten
off off rabbim beterinden korusun
şöyle soğukkanlı,dirençli,erkekgibi biri olamadım ya ne kızkanıyorum öyle olanları bilseniz

masalcım 3 haftada bir zormuş ya.eskimesi çok normal yani zavallı perdecikler
normalde hergün yatakörtünümü örtüyorsun sen:26::26::26:

tumenin profiline girip baksana hangi topiklerde geziyor ben gördüm

evet tatlım valla 3 haftada bir yıkıyorum. ama bu sefer 1 ay oldu bile geçiyo yani.
ama yıkamazsan çok kötü görünüyo. benim perdelerin içinde gri ve siyah yapraklar var. tabi onlarda kirli gösteriyo ama kalorifer mahvetti valla..
evet her gün kalktığımda çarşafları sılkelerim yastıkları havalandırırım ve yatak örtümü örtüp bitiyo işim. kılım ben bu konuda ve 4 günde birde bütün nevresimleri değiştiririm.
battaniyelerimide nerdeyse 1-1.5 ayda bir yıkarım. evimiz çok sıcak olduğu için battaniyeyle örtünüyoruz.öyle yani.

hemen bakıyorum çok merak ettim nerelere bakıyo diye

semiiii eklentiye bakıyo diye yazıyo tatlım. başka bişey yazmıyo...açılmıyoda yanı tıklanmıyo oraya??*

ayyyy çok merak ettim:84:

Son düzenleme:

uzakmı canım k.valdenler?? biliyosun gerçi benim söylemem abez olacak ama tatlım daha kötü sende hasta olursan görümcene kim destek olacak bitanem. toparla kendini. inşallah sonucuda güzel olur görümcenin. bende dua edicem bitanem. rabbim dermanı olmayan dert vermesin.
parça alınması aslında iyi bişey inşallah temiz çıkar bitanem. en azından içiniz rahat eder öyle değilmi?

he he kulakları çınladı bak tumenin
geldi artık söyler sana hangi topiklerde gezdiğini

masalcım bende o konuda hassasım çok sık nevresim değiştiririm.benimde nevresimlerim eskidi zavallılar ama
açıkçası o çeyizde aldığım abartılı örtüyü örtemem hergün
misafirden misafire hatta ağır misafirden ağırmisafire
battaniyelerim var benim hani şu kadife gibi olanlardan onlardan kullanıyorum canım.daha pratik.hiç uğraşamam valla hergün örtü indir kaldır zaten vardiyalı olunca eş kullanamıyorsun

eheheheh:18::18::18::18::18::18::18::18:yakalandım mı şimdi

ay masalcım ben sana nerelerde gezdiğimi söyleyim.. anasayfa yazısının olduğu yerde albümler kısmı var ya oraya girdim masalcım.. insanlar hep resimlerini koymuş.. kimi kına resmini, kimi bacak resmini, kimi burnunu, kimi bebeğini... öyle baktım işte.. sonra ameliyat yaptırmış bir arkadaşım vardı o da resmini koymuş... kızı çok uzun süredir görmemiştim... resmini görünce şaşırdım.. acaba semi beni hangi resme bakarken yakaladı,,

dur bakimmm yoksa bir derdim var kısmına bakarken mi ysakaladın semicim...:18::18::18::18:
ay vallahi bu sitede ne ararsan var:))))

yok tatlım benimde abartılı örtüm bazada duruyo. benim günlük var yatak örtüm onu kullanıyorum. birde o örgü battaniyeler varya biliyomusun ondanda var. 1 hafta onu serıyorum bır haftada öbür yatak örtüsünü açıyorum. benim evim karşıyaka merkezde. çarşıya inen doktora gelen bana geliyo çay kahve içmeye mecbur açıyorum. bide yatağımı yatak örtüsüyle görünce daha bi hoşuma gidiyo.
asla ben şöyle birgünde dağınık kalsın ev kim gelecek diyebilecek bi pozisyonum olmuyo. o yüzden hergün misafir gelecek şekilde derli toplu oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…