Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orkideciiiiiiim iyiki varsın kuzum.
iyiki anneN doğurmuş, iyiki burda birbirimizle tanışmışız.
SENİ ÇOOOK SEVİYORUM TATLIM BENİİİİMMM

doğum günün kutlu olsun orkidee

ben geldim kıslar herkese iyi geceler nasıl moraller

iyiki doğdun orkidciğim canım benim umarım yeni yaşında anneliği tadarsın tatlım

iyi akşamlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah hepimiz burda güzel haberleri alacagız masal startı verdi inanın çok sevindim iyki varsınız

masalcım içimizdeki en azimli,en sabırlı ,en umutlu ve en pozitif arkadaşımızdı hemen toparlanıp yola çıkması çok hoşuma gidiyordu rabbim onu mükafatlandırdı. ve bizlerede gerçekten çok büyük bir umut oldu hepimizin kalbinde bir umut çiçeği yeşerdi inşallah sırayla mükafatlarımızı alacağız arkadaşlar böyle inanarak ve sabrederek göreceğiz o günleri inşallah.

Son düzenleme:
hoşgeldin nevacım ben iyiyim canım, ütü yapıyorum arada da buraya bakıyorum

hoşbulduk tatlım kolay gelsin senin işin çok zor valla hem çalışıp hem işe gitmek yorucu oluyor ama rabbim herşeyin sabrını veriyor işte.bende işten çıktıktan sonra evde sıkılıyorum.insanoğlu işte birşeyden memnun kalmıyoruz

Allah güç kuvvet veriyor canım.. neyseki yarın tatil, tüm gün dinlenirim artık:)))

evet bol bol vuracağım totoşuna harbiden. ilk aşılamam değil canım ikinci bu. ama ilkinde hiç ümidim yoktu. doktor sperm sayısının az olduğunu söylemişti bu değerlerle olmaz demiştii. doktorumu değiştirdim. bu doktor umutlu konuştu. ve bu aşılama iğneyle oldu. o yüzden olsa gerek bunda daha umutluydum.

neyse kızlr ben çıkayım. ütüyü bitirip yatayım kociş koltukta uyuyakalmış zaten,

hepinize iyi geceler şekerler

umutsuz olma canım olmasada vardır bir hayır diyeceğiz.
nasipse gelir bağdattan yemenden!
nasip değilse ne gelir elden

neyse kızlr ben çıkayım. ütüyü bitirip yatayım kociş koltukta uyuyakalmış zaten,

hepinize iyi geceler şekerler

İYİ GECELER CANIM DİNLEN SEN BOL BOL

iyi akşamlar canlaaar
nasılsınız bakalım?

ben iyiyim. bugün fellik fellik test yaptırmak için arandım.
bazı özeller kapalı bazılarıda açık ama 70-80 cıvarı bir para istediler yaptırmadım.
devlet hastanesine gittim acil bişey değilmiş git kadın doğumcu yapsın dediler.
bende yarına bıraktım. inşallah yarın hem test hem muyenemi olucam.
inşallaah hayırlı haberler alırım yarına. AAMMMMİİİİİNNNN

inşallah amin dualarımız seninle çok çok güzel sonuçlar alır gelirsin allahın izniyle inşallah

çok sevindim canım Allah sonuna kadar sevindirsin inş

günaydın kızlar...

bu hafta hepimiz için güzel geçer inşallah

masalcım bugün doktora gidecekmişsin canım, hayırlı haberlerle dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…