Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın tatlım.. naber nasılsın???

iyiyim canım bende yeni kalktım, bu saate kadar uyumuşum, hiç yapmadığım şey..
neyse arada olur öyle değil mi ama...

kuaför gideyim diyorum bugün şöyle bir saçlarımı boyatmak istiyorum, kararsızım ama..
bunalımda mıyım ne?
sen nasılsın canım?

günaydın kızlar...

bu hafta hepimiz için güzel geçer inşallah

masalcım bugün doktora gidecekmişsin canım, hayırlı haberlerle dön inşallah

günaydın bitanem.....
inşallah güzel geçer kuzum...
evet ben bugün dr gidecektim. benim evin yakınında bi kadın doğum merkezi var.
aradım randevu alayım diye. taaaa cumaya veriyolar.
aman dedim labuatuara gideyim. gittim verdim geldim şimdi. 1:30 alıcam sonucu.
eve gelirken bi idrar testı daha aaldım yaptım şimdi. iki kırmızı eşit hiç fark yok.
bakalım kan testi ne çıkacak. bu arada testten önce kontrol kıpkırmızı oldu valla
tumeciiim vardır dimi hayal kırıklığına uğramam dimi.

olur olur iyi yapmışsın,güzellik uykusu o

bende iyiyim canım,cumartesi üsküdarda bi aktar var ya ona gittim anlattım böğürtlen kökü verdi.. iki gündür içiyoruz eşimde bende tadı güzel değil ama zorla içiyorum valla..bakalım inşş faydası olur.

hadi bakalım cnm içini ferah tut inşş hayırlısıyla vardırrrrr

bu sefer hayal kırıklığı olmayacak bitanem ben inanıyorum.
kesinlikle var, hem masalcım içime doğanı söyleyim mi sana bak bu ikiz gibi geliyor bana..
düşünsene sen bir tane istersen rabbim iki tane gönderse ay ne güzel olur

sen içini ferah tut canım, sakin ve rahat hisset ki bebişimiz olumsuz etkilenmesin...

şu an o annesinin sevgisini ve onu bekleyişini hissetsin sadece

böğürtlen kökü mü??
ay ilk kez duydum bunu.
kadında ne işe yarıyormuş canım bu..

günaydın kızlar nasılsınız.

masalcım sıkma canını canım. ben eminimki olumlu bir sonuç alacaksın. neden hala şüphe ediyorsun ki. kaç test yaptın hepsi pozitif çıktı. içini ferah tut.

hadi bakalım cnm içini ferah tut inşş hayırlısıyla vardırrrrr

masalcım ayrıca kontrolun kıpkırmızı olmas iyi testin güvenirliliğini gösterir

inşallah inşallah. 1:30 anlaşılacak inşallah güzel sonucum

ikizmiiiii ayyyyyy inşallah.
hehehe bir beklerken ikiz olması süpeeeeeerrr olur vallaaaa

masalcım sıkma canını canım. ben eminimki olumlu bir sonuç alacaksın. neden hala şüphe ediyorsun ki. kaç test yaptın hepsi pozitif çıktı. içini ferah tut.

işte önce olacakmı oluncada sonrası düşünülüyo ya.
hep bi acabayla dolanıyorum.
inşallah gelmiştir. evet bütün idrar testleri pozitif çıktı bakalım hayırlısı bu aydır belki bizim için.

bu arada bulantılarımda başladı sanki. ama psikolojik olabilirmi?:26:

evet cnm böğürtlen kökü...kadındada erkektede faydalı.. bir çok faydası varmış bunu yanı sıra yumurtaların iyi gelişip çatlamasına yardımcı oluyomuş..hamillelikte bile faydalıymış..nettende baktım biraz, kız pko luymuş klomenle bile gelişmemiş yumurtası bunu içince gelişmiş ovulasyon testinde çift çizgi görmüş,daha neler neler... bakalım yani inş bizde faydasını görürüz.

tatlım o bulantı heyecandan bence

Gebelik 5. Hafta
bu dönemde salgılnan gebelik hormonlarının etkisiyle gebelik belirtileri belirginleşmeye başlar.Süt kanallarının gelişmesine bağlı olarak memelerde dolgunluk, hassasiyet görülür. Daha sık acıkmaya başlarsınız veya sabahları mide bulantısı olabilir.

psikolojiik değil canım tam zamanında başladı bak. senin de şu an 5. haftan.

günaydın hasretcim, sen nasılsın canım.. bugün 15. günün değil mi? hala test yapmamakta karalı mısın canım? inşallah bebişin gelmiştir.. topiğimiz çifte bayram yapar valla

inşallah inşallah. 1:30 anlaşılacak inşallah güzel sonucum

ikizmiiiii ayyyyyy inşallah.
hehehe bir beklerken ikiz olması süpeeeeeerrr olur vallaaaa

masalcım gerçekten benim senin için hissettiğim ikiz bebek..

zaten buna kanıtlarda var bence, adet günün fazla geçmeden çizgi çok koyu çıktı.. bu ne demek beta hcg yüksek demek.
peki beta ne zaman daha fazla yükselir, tabi ki çoğul gebeliklerde..bak benim bir arkadaşım 23-24 günde bir adet oluyordu ve günü asla geçmezdi. 25. gün oldu yok 26. gün oldu hala yok. test aldı yaptı kocaman kıpkırmızı iki çizgi..

ve gerçekten bir süre doktora gittiğinde iki kese ..

bugün itibariyle senin günün kaç gün geçmiş oldu canım?? seninde çizgin çok çabuk belirginleşti.. bu yüzden ikiz olabilir gibi geliyor bana

evet hatta yarın 5. haftaya giriyomuşum baktım netten.
bugün 4 hafta 6 günlük görünüyo.
çok değil ama hissetiriyo kendini bulantı.

inşallah tumecim. bugün 4. gün gecıkme olalı canım.
bende ilk yaptığımda çokmaz diye yapmıştım. adaet tarıhının ertesi günü yaptım ve kıpkırmıızıydı canım. tabbi rabbim bilir hayırlısı ne ise o olur inşallah

dur bakalım ben de bu ay hayıt hohumunu içeyim olmazsa öbür ay böğürtlen kökü içerim..
artık ne bulsam içiyorum, kociş bana böyle bakıyor

canım erken hamilelik belirtileri olabiliyor..
bende mide bulantısı olmamıştı ama sonucu öğrenmeden önce canım turşu istemişti..
normalde aşerme de erken dönemde olmaz diyorlar ama ben de oldu işte..
herkeste farklı yani

masalcım senin bat 8 nisanmıydı???

günaydın hasretcim, sen nasılsın canım.. bugün 15. günün değil mi? hala test yapmamakta karalı mısın canım? inşallah bebişin gelmiştir.. topiğimiz çifte bayram yapar valla

günaydın tumecim. evet bugün 15. gün. test yapmayı düşünmüyorum canım. çünkü hiç ümidim kalmadı. sabah ateşimi ölçtüm düşmüş. zaten karın ağrım falan devam ediyor. hiçbir hamilelik belirtisi de yok.

tumecim ben öyle soğan kürü falan yapmadım bende sorun yok çünkü olsa yapardım mutlaka...ama destekleyici bişeyede hayır diyemem şimdi bakalım belki vesile olur belkide olmaz ama ben son şanslarımı deneyeip sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim..

böğürtlen kökü ve bol bol dua edip kuran okuyorum şuanda yaptığım bu..rabbim hepimize hayırlısıyla doğal yollardan nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…