günaydın tumecim. evet bugün 15. gün. test yapmayı düşünmüyorum canım. çünkü hiç ümidim kalmadı. sabah ateşimi ölçtüm düşmüş. zaten karın ağrım falan devam ediyor. hiçbir hamilelik belirtisi de yok.
evet bitanem 8 nisan
hasretcim yapma canım böyle..
bak topiğimizin adı bile umudumuz bitmedi biz de anne olacağız...
bek ben sana ne dedim benimde karnım ağrıyordu dedim, masalcım sende karın ağrısı çekmiştin değil mi kuzum??
ama bak masalcımda çift çizgi çıkı..
o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
yapma bitanem öyle düşünme.
bende testi kızların deemesi üzerine yaptım. yoksa aklımdan bile geçmiyodu.
yap yap dediler yaptım ve inşallah sonuç pozitif.
yap sende testini bitanem. beklemek çok çoook daha zor tatlım
hasretcim yapma canım böyle..
bak topiğimizin adı bile umudumuz bitmedi biz de anne olacağız...
bek ben sana ne dedim benimde karnım ağrıyordu dedim, masalcım sende karın ağrısı çekmiştin değil mi kuzum??
ama bak masalcımda çift çizgi çıkı..
o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma..
ve sen 9nisanda test yaptın dimi tatlım??
bak daha şimdiden tecrübe oldun bize
tumecim ben öyle soğan kürü falan yapmadım bende sorun yok çünkü olsa yapardım mutlaka...ama destekleyici bişeyede hayır diyememşimdi bakalım belki vesile olur belkide olmaz ama ben son şanslarımı deneyeip sonra tüp bebeğe geçmeye karar verdim..
böğürtlen kökü ve bol bol dua edip kuran okuyorum şuanda yaptığım bu..rabbim hepimize hayırlısıyla doğal yollardan nasip etsin
tamam bitanem inşşş bebişin seninle benim içim çok rahat..daha idrarı koyarkenmi çizgi çıktı ooo süper yaaaaaaaevet bitanem. 8 adet tarihimdi. 9 test yaptım ve kıpkırmızıydı.
2 saat sonra bir daha yaptım yine aynı. hatta ikincisini yaptığımda daha koyuydu.
bugün kan testinden önce birdaha yaptım bugün artık daha idrarı koyarken hemen renk belliydi.
hayırlısıdır inşallah. rabbim inşallah sağlıklı bebişimi göndermiştir
canım biz de de sorun bende, bana bu soğan küründen çok umutluyum over kistlerinden bir sürü kurtulan insan var,inşallah bana da fayda verir, prolaktinim içinse hayıt tohumu kullanıyorum,
elimden geleni yapıyorum, dua ediyorum, rabbim uygun gördüyse verir diyorum,
bazen de diyorum ki demekki benim bir çocuğumun olmaması olmasından hayırlıymış..
çünkü hep rabbimden hayırlıysa ver diye istedim..
kısmet işte alnımızda ne yazılıysa onu yaşıyoruz.
elimizden gelenler de bir yere kadar, sonuçta kaderimizi değiştiremiyoruz
herşey Rabbimin elinde
tamam bitanem inşşş bebişin seninle benim içim çok rahat..daha idrarı koyarkenmi çizgi çıktı ooo süper yaaaaaaa
maşallahh bitanem benim tumeninde dediği gibi kendine oku hep nazar değmesin..ihlas felak nas ayetel kürsü bunlar koruyucu süreler.. vakıaya devam dimi? ben bugün 30tane okuyacağım inşşş...
tatlım saraçoğlu iki kürü aynı anda yapmayın diyo.hayıttan sonra soğan kürüne başla.adetine 15gün kala başla bence ozamana kadarda hayıtı içersin olurmu sencede???:26:
tamam bitanem inşşş bebişin seninle benim içim çok rahat..daha idrarı koyarkenmi çizgi çıktı ooo süper yaaaaaaa
maşallahh bitanem benim tumeninde dediği gibi kendine oku hep nazar değmesin..ihlas felak nas ayetel kürsü bunlar koruyucu süreler.. vakıaya devam dimi? ben bugün 30tane okuyacağım inşşş...
tatlım saraçoğlu iki kürü aynı anda yapmayın diyo.hayıttan sonra soğan kürüne başla.adetine 15gün kala başla bence ozamana kadarda hayıtı içersin olurmu sencede???:26:
Benim de yaklaşık 3 yıldır bebeğim olmuyordu. Sebebi ise sebepsiz infertilite :) çok tezat değil mi?
Neyse 2009'da aşılama yaptık olmadı geçen yıl da tüp bebek denedik ama tranasferden 3 hafta sonra düştü. Neyse ablam bir arkadaşından formül bulmuş %100 garantili denildi. İnanmadım çünkü daha önce başta incir kürü de olmak üzere bir çok kür denedim. Neyse başka tüp bebek de denemek istemediğimden formülü uygulamaya karar verdim Oldukça zahmetli bir iş ama daha kürün başlarında iken hamile kaldım. Şimdi 7 haftalık hamileyi. Umarım allahım bana hayırlısı ile kucağıma almayı nasip ederken inşallah tüm evlat isteyenlere verir.
Allah kucağına da almayı nasip etsin canım, tebrik ederim..Benim de yaklaşık 3 yıldır bebeğim olmuyordu. Sebebi ise sebepsiz infertilite :) çok tezat değil mi?
Neyse 2009'da aşılama yaptık olmadı geçen yıl da tüp bebek denedik ama tranasferden 3 hafta sonra düştü. Neyse ablam bir arkadaşından formül bulmuş %100 garantili denildi. İnanmadım çünkü daha önce başta incir kürü de olmak üzere bir çok kür denedim. Neyse başka tüp bebek de denemek istemediğimden formülü uygulamaya karar verdim Oldukça zahmetli bir iş ama daha kürün başlarında iken hamile kaldım. Şimdi 7 haftalık hamileyi. Umarım allahım bana hayırlısı ile kucağıma almayı nasip ederken inşallah tüm evlat isteyenlere verir.
tumecim adetin bittikten 7gün sonra başalaman gerekiyo diye biliyorum ben..yani 15gün içmelisinadet olana kadar.. ben böyle biliyorum bir bilene sor yine istersen...yok canım şimdi hayıtı içiyorum..
yarın adetimin 7. günü.
yarın hayıtı bırakıp soğana başlıyorum:18::18::18::18::18:
ay daha önce hiç içmedim soğan, nevacım sen soğanı nasıl hazırlıyordun canım. bir anlatsan?
Benim de yaklaşık 3 yıldır bebeğim olmuyordu. Sebebi ise sebepsiz infertilite :) çok tezat değil mi?
valla ayetel kürsi heeep ağzımda sürekli okuduğum bir dua ve çok sevdiğim bir dua ayetel kürsi.
vakia süreside bugün 23. okuyacam inşallah.
inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bitanem
vakıa süresi içinde arkadaşım %100 demişti.bende çok inanmıştım.. şimdi inancım katlandı demekki zamanı gelince rabbim nasip ediyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?