kesinlikle bitanem.
bide meryem süresi. onuda annem okuyo. ve 6 günü kaldı annemin.
rabbim demekki dualarımızı kabul ediyo. ve her zaman yanımızda.
çok şükürki sevgili kullarıyız rabbimin
hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
tumecim adetin bittikten 7gün sonra başalaman gerekiyo diye biliyorum ben..yani 15gün içmelisinadet olana kadar.. ben böyle biliyorum bir bilene sor yine istersen...
hayırlı olsun cnm sağsalim kucağına almayıda nasip etsin rabbim..kür neymiş peki??
günaydın bitanem.....
Inşallah güzel geçer kuzum...
Evet ben bugün dr gidecektim. Benim evin yakınında bi kadın doğum merkezi var.
Aradım randevu alayım diye. Taaaa cumaya veriyolar.
Aman dedim labuatuara gideyim. Gittim verdim geldim şimdi. 1:30 alıcam sonucu.
Eve gelirken bi idrar testı daha aaldım yaptım şimdi. Iki kırmızı eşit hiç fark yok.
Bakalım kan testi ne çıkacak. Bu arada testten önce kontrol kıpkırmızı oldu valla
Tumeciiim vardır dimi hayal kırıklığına uğramam dimi.
olur olur iyi yapmışsın,güzellik uykusu o
Bende iyiyim canım,cumartesi üsküdarda bi aktar var ya ona gittim anlattım böğürtlen kökü verdi.. Iki gündür içiyoruz eşimde bende tadı güzel değil ama zorla içiyorum valla..bakalım inşş faydası olur.
nihayet neva hanım teşrif ettiniz...
ürünlerimiz bugün gelmişşşşşşşşş
üsküdarada gitiim böğürtlen kökünü aldım bu ay tam gaz bakalım nolcak
nevaaaa huu huuu günaydıııııınnn
yok canım şimdi hayıtı içiyorum..
Yarın adetimin 7. Günü.
Yarın hayıtı bırakıp soğana başlıyorum:18::18::18::18::18:
Ay daha önce hiç içmedim soğan, nevacım sen soğanı nasıl hazırlıyordun canım. Bir anlatsan?
benim de yaklaşık 3 yıldır bebeğim olmuyordu. Sebebi ise sebepsiz infertilite :) çok tezat değil mi?
Neyse 2009'da aşılama yaptık olmadı geçen yıl da tüp bebek denedik ama tranasferden 3 hafta sonra düştü. Neyse ablam bir arkadaşından formül bulmuş %100 garantili denildi. Inanmadım çünkü daha önce başta incir kürü de olmak üzere bir çok kür denedim. Neyse başka tüp bebek de denemek istemediğimden formülü uygulamaya karar verdim oldukça zahmetli bir iş ama daha kürün başlarında iken hamile kaldım. şimdi 7 haftalık hamileyi. Umarım allahım bana hayırlısı ile kucağıma almayı nasip ederken inşallah tüm evlat isteyenlere verir.
oldukça zahmetli ve malzemeri tedarik etmekte çok zorladım formül şu
1,5 kg. polat şekeri
1,5 kg. hakiki petek bal
500 gr. çörek otu
500 gr. kara turp tohumu
500 gr. havuç tohumu
önce çörek otu hafif kavrulacak. daha sonra tüm malzemeler (bal hariç) toz haline getirilecek ben aktara çektirmiştim. daha sonra bal ile yoğrulacak. Ama malzemeyi yavaş yavaş vala yedirin yoksa yoğruma işlemi çok zahmetli oluyor. Daha sonra bunları köfte gibi skım haline getirin ve buzdolabına koyun. Her güb 1 skım siz bir sıkım eşiniz yiyecek ve gün içinde her ikiniz de 1'er litre süt içeçek ve 1'er tane de yumurta yiyeceksiniz. Bu kür yaklaşık 54 gün sürüyormuş ama ben o kadar beklemedim. Deneyen herkes de başarılı olmuş. Tabiki de allah verecek bunlar vesile
ne d,yorsun tatlım biz siliğe bile razıydık hatırlamıyormusun koyu çıkmış işte daha ne olsunben inanıyorum tatlım
febeciğim nasıl?memnun kaldınmı aktardan tatlım raporlara falan bakıyormu?
,
gerçektenmi canım ayyy çok sevindim üstümden büyük bir yük kalktı valla bende male baktım iptal işlemi olmuş sanırım şu anda bir sorun gözükmüyor kullanımı hakkında jeli ziyan etme çift çizgiyi gördüğün an 3 gün peş peşeok. 3 ay yeter bize o zaten 6 aylık kullanım olması gerekiyor tamam mı 4 grm sık her kullanışta
günaydın canım
tatlım günde aç karnına 2 öğün istediğin öğünü sen belirle yani sabah akşam öğlen akşam farketmez ama her uygulamada yeni hazırlanacak 1.5 su bardağı kaynayan suya 1 orta boy beyaz soğanı böl at içine ağzı kapalı 5 dk kaynasın sonra süz ılıt iç
ilk kür=adet bitiminden sonraki 7. Gün başlanıp 15 gün 2 öğün
2.kür=2. Bir sonraki adete 10 gün kala 5-7 gün canım böyle 3. Auıda yapmak istersen aynı 2. Kür gibi devam zaten 3 ay yapılıyor
başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin tatlım
çok sevindim canım inşşallah kucağınada aldığın günü görürsün?formül ne acaba yazmamışsın sanırım:26:
oldukça zahmetli ve malzemeri tedarik etmekte çok zorladım formül şu
1,5 kg. polat şekeri
1,5 kg. hakiki petek bal
500 gr. çörek otu
500 gr. kara turp tohumu
500 gr. havuç tohumu
önce çörek otu hafif kavrulacak. daha sonra tüm malzemeler (bal hariç) toz haline getirilecek ben aktara çektirmiştim. daha sonra bal ile yoğrulacak. Ama malzemeyi yavaş yavaş vala yedirin yoksa yoğruma işlemi çok zahmetli oluyor. Daha sonra bunları köfte gibi skım haline getirin ve buzdolabına koyun. Her güb 1 skım siz bir sıkım eşiniz yiyecek ve gün içinde her ikiniz de 1'er litre süt içeçek ve 1'er tane de yumurta yiyeceksiniz. Bu kür yaklaşık 54 gün sürüyormuş ama ben o kadar beklemedim. Deneyen herkes de başarılı olmuş. Tabiki de allah verecek bunlar vesile
aaa evet evet meryem sureside var.. banada babam okudu onu
evet rabbimin merhmeti sonsuz dualarımızı geri çevirmedi çevirmiyoda çok şükür.. hayırlısını istiyoruz demekki var bundada bi hayır..
tatlım şimdi senin görevin bize daha çok dua etmek çünkü senin duaların çok makbul inşşşş
polat şekeri de aktarda var. Sorun şu ki kocam çok zorlandı yerken. Gerçi ben de zorlandım ama kadınlar daha azimli oluyor bu konuda. Tohumları konya da bir şifalı ot satıcısından buldum organik ve yenilebilen tohum olması gerek. Diğerleri ile bir arada kullanp kullanımayacağını bilemiyorumsağol cnm allah razı olsun... peki bu polat şekeri ne oda aktarlarda varmı???
bide biz başka kürlerde deniyoruz aynı anda yapılırmıki acaba??? karışımı hazırladıktan sonra kolay aslında.
güneşciğim yumurta rafadan pişmiş olacak dimi:26:
Allah razı olsun canım bizimle de paylaşmışsın..
rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin.
ne d,yorsun tatlım biz siliğe bile razıydık hatırlamıyormusun koyu çıkmış işte daha ne olsunben inanıyorum tatlım
febeciğim nasıl?memnun kaldınmı aktardan tatlım raporlara falan bakıyormu?
gerçektenmi canım ayyy çok sevindim üstümden büyük bir yük kalktı valla bende male baktım iptal işlemi olmuş sanırım şu anda bir sorun gözükmüyor kullanımı hakkında jeli ziyan etme çift çizgiyi gördüğün an 3 gün peş peşeok. 3 ay yeter bize o zaten 6 aylık kullanım olması gerekiyor tamam mı 4 grm sık her kullanışta
günaydın canım
tatlım günde aç karnına 2 öğün istediğin öğünü sen belirle yani sabah akşam öğlen akşam farketmez ama her uygulamada yeni hazırlanacak 1.5 su bardağı kaynayan suya 1 orta boy beyaz soğanı böl at içine ağzı kapalı 5 dk kaynasın sonra süz ılıt iç
ilk kür=adet bitiminden sonraki 7. Gün başlanıp 15 gün 2 öğün
2.kür=2. Bir sonraki adete 10 gün kala 5-7 gün canım böyle 3. Auıda yapmak istersen aynı 2. Kür gibi devam zaten 3 ay yapılıyor
başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin tatlım
çok sevindim canım inşşallah kucağınada aldığın günü görürsün?formül ne acaba yazmamışsın sanırım:26:
polat şekeri de aktarda var. Sorun şu ki kocam çok zorlandı yerken. Gerçi ben de zorlandım ama kadınlar daha azimli oluyor bu konuda. Tohumları konya da bir şifalı ot satıcısından buldum organik ve yenilebilen tohum olması gerek. Diğerleri ile bir arada kullanp kullanımayacağını bilemiyorum
kızlar polat şekerini internetten online alabiliyorz.. 250 gr 5lira..
bir de bu yumurta haşlanmış yumurta mı olacak ki, haşlanmışsa inşallah rafadan falan değildir bu
benim kociş hiç yemez rafadan.
olmazsa soğana başlamadan bunu yapayım ben..
ne güzel canım ya..kızlar bişey söyleyeceğim.
benim bi akrabamın akrabasının bebeği olmuş ve kalbi delik olmuş.
41 yasin okumuş ve niyet etmiş bebeğim sağ salim ameliyattan çıkarsa 41 kişiye tespih dağıtacam her kimin ne muradı varsa olsun diye.
banada göndermişler o tespihten. annem geldi ilk mübine kadar yasini okudu ve kıbleye karşı astı tespihi.
ve eğer hamile kalırsam bende dağıtacağım diye niyet ettmiştim.
e inşallah güzel sonçlar alırım ve dağıtacam. isteyen varsa adresini özelime yazsın göndereyim canlar.
bu arada dağıtılanlar arasında benimde yengem vardı ve oda ev almak istiyordu ve geçen hafta aldı evini.ee nasipse benimde muradım oluyo inşallah. isteyen varsa göndereyim canlar.
alınca haber veririm isteyen olursa gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?