Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaa evet evet meryem sureside var.. banada babam okudu onu

evet rabbimin merhmeti sonsuz dualarımızı geri çevirmedi çevirmiyoda çok şükür.. hayırlısını istiyoruz demekki var bundada bi hayır..

tatlım şimdi senin görevin bize daha çok dua etmek çünkü senin duaların çok makbul inşşşş

oldukça zahmetli ve malzemeri tedarik etmekte çok zorladım formül şu
1,5 kg. polat şekeri
1,5 kg. hakiki petek bal
500 gr. çörek otu
500 gr. kara turp tohumu
500 gr. havuç tohumu

önce çörek otu hafif kavrulacak. daha sonra tüm malzemeler (bal hariç) toz haline getirilecek ben aktara çektirmiştim. daha sonra bal ile yoğrulacak. Ama malzemeyi yavaş yavaş vala yedirin yoksa yoğruma işlemi çok zahmetli oluyor. Daha sonra bunları köfte gibi skım haline getirin ve buzdolabına koyun. Her güb 1 skım siz bir sıkım eşiniz yiyecek ve gün içinde her ikiniz de 1'er litre süt içeçek ve 1'er tane de yumurta yiyeceksiniz. Bu kür yaklaşık 54 gün sürüyormuş ama ben o kadar beklemedim. Deneyen herkes de başarılı olmuş. Tabiki de allah verecek bunlar vesile

oldukça zahmetli ve malzemeri tedarik etmekte çok zorladım formül şu
1,5 kg. polat şekeri
1,5 kg. hakiki petek bal
500 gr. çörek otu
500 gr. kara turp tohumu
500 gr. havuç tohumu

önce çörek otu hafif kavrulacak. daha sonra tüm malzemeler (bal hariç) toz haline getirilecek ben aktara çektirmiştim. daha sonra bal ile yoğrulacak. Ama malzemeyi yavaş yavaş vala yedirin yoksa yoğruma işlemi çok zahmetli oluyor. Daha sonra bunları köfte gibi skım haline getirin ve buzdolabına koyun. Her güb 1 skım siz bir sıkım eşiniz yiyecek ve gün içinde her ikiniz de 1'er litre süt içeçek ve 1'er tane de yumurta yiyeceksiniz. Bu kür yaklaşık 54 gün sürüyormuş ama ben o kadar beklemedim. Deneyen herkes de başarılı olmuş. Tabiki de allah verecek bunlar vesile

febecim kafam karıştı benim. neva ve orkide yapıyordu kürü..
gelsinler bakalım açıklığa kavuşsun durum:26::26:

ne d,yorsun tatlım biz siliğe bile razıydık hatırlamıyormusun koyu çıkmış işte daha ne olsun ben inanıyorum tatlım

febeciğim nasıl?memnun kaldınmı aktardan tatlım raporlara falan bakıyormu?

nihayet neva hanım teşrif ettiniz...

ürünlerimiz bugün gelmişşşşşşşşş

üsküdarada gitiim böğürtlen kökünü aldım bu ay tam gaz bakalım nolcak

gerçektenmi canım ayyy çok sevindim üstümden büyük bir yük kalktı valla bende male baktım iptal işlemi olmuş sanırım şu anda bir sorun gözükmüyor kullanımı hakkında jeli ziyan etme çift çizgiyi gördüğün an 3 gün peş peşeok. 3 ay yeter bize o zaten 6 aylık kullanım olması gerekiyor tamam mı 4 grm sık her kullanışta

nevaaaa huu huuu günaydıııııınnn

günaydın canım

tatlım günde aç karnına 2 öğün istediğin öğünü sen belirle yani sabah akşam öğlen akşam farketmez ama her uygulamada yeni hazırlanacak 1.5 su bardağı kaynayan suya 1 orta boy beyaz soğanı böl at içine ağzı kapalı 5 dk kaynasın sonra süz ılıt iç

ilk kür=adet bitiminden sonraki 7. Gün başlanıp 15 gün 2 öğün
2.kür=2. Bir sonraki adete 10 gün kala 5-7 gün canım böyle 3. Auıda yapmak istersen aynı 2. Kür gibi devam zaten 3 ay yapılıyor

başka merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin tatlım

çok sevindim canım inşşallah kucağınada aldığın günü görürsün

Son düzenleme:

sağol cnm allah razı olsun... peki bu polat şekeri ne oda aktarlarda varmı???

bide biz başka kürlerde deniyoruz aynı anda yapılırmıki acaba??? karışımı hazırladıktan sonra kolay aslında.

yukarıya yazmıştım sayfada tekrar olmasın

Allah razı olsun canım bizimle de paylaşmışsın..
rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin.

ne demek bitanem. her gece kendime dua ederken sizide anmada geçmiyorum.
rabbimm inşallah dualarımı kabul eder.

sağol cnm allah razı olsun... peki bu polat şekeri ne oda aktarlarda varmı???

bide biz başka kürlerde deniyoruz aynı anda yapılırmıki acaba??? karışımı hazırladıktan sonra kolay aslında.
polat şekeri de aktarda var. Sorun şu ki kocam çok zorlandı yerken. Gerçi ben de zorlandım ama kadınlar daha azimli oluyor bu konuda. Tohumları konya da bir şifalı ot satıcısından buldum organik ve yenilebilen tohum olması gerek. Diğerleri ile bir arada kullanp kullanımayacağını bilemiyorum

yanımda götürmüştüm tahlil sonuçlarını ama bakmadı.çünkü dr ne dediğene önem veriyo.. ikimizdede sorun olmadığını söyledim.belki sorun olsa bakmak isteyebilirdi.böğürtlen kökü verdi ve nazar olabilir bol bol dua okuyum dedi bilmiyoki neler okuyoruz bu böğürtlen kökünü 2ay kullanın olmazsa gelin takviye macun veririm dedi.valla ben buna biraz güveniyorum jelide kullanınca gelsinnnn bebişlerrrrrr tatlım sen soğan kürünü bıraktın sanırsam..al aktardan böğürtlen kökü iç bence..

ayrıca jeli kullanmama daha çok var 5-6gün sonra adet olurum 14 günde öyle 20gün sonra başını şişirebilirm şimdiden merak ettim jel rahatsız ediyomu kaşıntı vs...

kızlar polat şekerini internetten online alabiliyorz.. 250 gr 5lira..

bir de bu yumurta haşlanmış yumurta mı olacak ki, haşlanmışsa inşallah rafadan falan değildir bu
benim kociş hiç yemez rafadan.

olmazsa soğana başlamadan bunu yapayım ben..

tamam bitanem çok sağol... evet biz erkeklere göre daha azimliyiz,azmimiz engel tanımıyor

kızlar bişey söyleyeceğim.
benim bi akrabamın akrabasının bebeği olmuş ve kalbi delik olmuş.
41 yasin okumuş ve niyet etmiş bebeğim sağ salim ameliyattan çıkarsa 41 kişiye tespih dağıtacam her kimin ne muradı varsa olsun diye.
banada göndermişler o tespihten. annem geldi ilk mübine kadar yasini okudu ve kıbleye karşı astı tespihi.
ve eğer hamile kalırsam bende dağıtacağım diye niyet ettmiştim.

e inşallah güzel sonçlar alırım ve dağıtacam. isteyen varsa adresini özelime yazsın göndereyim canlar.
bu arada dağıtılanlar arasında benimde yengem vardı ve oda ev almak istiyordu ve geçen hafta aldı evini.ee nasipse benimde muradım oluyo inşallah. isteyen varsa göndereyim canlar.
alınca haber veririm isteyen olursa gönderirim.

nevcım sağol canım.. adetten sonraki 7. günde başlanıor demek. benim bugün altıncı günüm hala az az geliyor.. yarına biter herhalde.
o zaman soğan kürüne haftaya pazartesi başlamam lazım

yağda pişmiş bile olabilir dedi bana formülü veren kadın ben kayısı kıvamında haşladım

ne güzel canım ya..

ben isterim valla..
bu arada küçükken benim kalbimde de delik vardı, yedi yaşına kadar kapanmasaydı beni de ameliyata alacaklardı ama çok şükür kendiliğinden kapanmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…