Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olur tatlım valla sen alınca haber ver bizeee

ne güzel canım ya..

ben isterim valla..
bu arada küçükken benim kalbimde de delik vardı, yedi yaşına kadar kapanmasaydı beni de ameliyata alacaklardı ama çok şükür kendiliğinden kapanmış.

çok şükür tatlım geçmiş olsun.

tabiki gönderiririm. alayım hemen gönderiririm tatlım.

yağda pişmiş bile olabilir dedi bana formülü veren kadın ben kayısı kıvamında haşladım
sağol canım.. ne sorsak cevap veriyorsun..
tadı çok mu kötü:26::26::26: neye benziyor acaba

ben ne olsa yerim de kocişi düşünüyorum

kızlar ben çıkıyorum.
kociş çık git al dedi anca gidersin tam 13:30 olur sen gidene kadar diyo.
ay o bendende heyecanlııı vallaaa
ben bi test sonucumu alayım geleyiiimmm

kızlar ben çıkıyorum.
kociş çık git al dedi anca gidersin tam 13:30 olur sen gidene kadar diyo.
ay o bendende heyecanlııı vallaaa
ben bi test sonucumu alayım geleyiiimmm

kuzum benim çabuk gelll..
hayırlı haberlerle dön bize...

[
ben de bu dertten çok muzdarip olduğum için halden anlıyorum. Onun için sorularınızı cevaplamak beni yormuyor...

canım tekrar sağol..
burdaki her arkadaşımızın derdi aynı, hepimiz bir bebek sahibi olabilmek için çırpınıyoruz, sen kaç sene denedin, yaşın kaç canım

2008 marttan itibaren istiyorduk. Yaş 37 ilk bebiş olacak 4 yıllık evliyim. Daha önce bir aşılama bir de tüp bebek denedik

maşallah canım..
bende 30 yaşındayım, 3 aşılama yaptırdım, 2. aşılamam tuttu ama bebişimi 10 haftada kaybettim..
inşallah verdiğin formül bizlere de ş,ifa olur

güneşcim kür 54 gün uygalanıyor demiştin.. peki hazırlanan karışım 54 gün boyunca bozulmuyor değil mi yani tadınca değişiklik falan oluyor mu, bir de sütü yumurta ile beraber mi içtiniz yoksa gün içinde saatlere mi yaydınız???

kızlarrr selammm.....gününüz güzel geçsin.....merakla masalı bekliyorummm..çok güzel haberlerle gelicek inşallah...ah kızlar burda formuller almış başını gidiyo ne güzel ama ben hiçbirini uygulamıyorum maalesef ya hemen çıkartıyorum offf yaaaaa

selam canım..
bende masalcımı bekliyorum gelmek üzeredir zaten.. ay inanılmaz heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…