he he kulakları çınladı bak tumenin
geldi artık söyler sana hangi topiklerde gezdiğini
masalcım bende o konuda hassasım çok sık nevresim değiştiririm.benimde nevresimlerim eskidi zavallılar ama
açıkçası o çeyizde aldığım abartılı örtüyü örtemem hergün
misafirden misafirehatta ağır misafirden ağırmisafire
battaniyelerim var benim hani şu kadife gibi olanlardan onlardan kullanıyorum canım.daha pratik.hiç uğraşamam valla hergün örtü indir kaldır zaten vardiyalı olunca eş kullanamıyorsun
uzakmı canım k.valdenler?? biliyosun gerçi benim söylemem abez olacak ama tatlım daha kötü sende hasta olursan görümcene kim destek olacak bitanem. toparla kendini. inşallah sonucuda güzel olur görümcenin. bende dua edicem bitanem. rabbim dermanı olmayan dert vermesin.
parça alınması aslında iyi bişey inşallah temiz çıkar bitanem. en azından içiniz rahat eder öyle değilmi?[/QUOT
sağol canım.amin.
mr ve tomografi sonuçlarını gördüm ama tabi patolojiden sonuç gelmeden konuşmak erken.
çok üzülüyorum tatlım ben bu konuda sıkıntılıyım zaten.hasta yanında bile duramıyorum.
psikolojim çöküyor resmen ama elimden geleni yapmaya çalışıcam.
33 yaşında ve bahsetmiştim birkere melek gibi insan rabbim çocuklarına bağışlasın.
amin canım amin. inşallah herşey temiz çıkar.
peki mr ve tomografi sonuçları nasıl??
he he he yakaladım tabi
sıkı dur söylüyorum
bacak dolgusu yaptıranların topiğinde yakaladım seni tumecim
böyle oldum
cnm...yenı topik mı açtın..hayırlı ugurlu olsun...
telde okuttum.hoşuma gitmeyen beni şüphelendiren şeyler var sonuçlarında.
(tm lehine)tarzında
o kadar çok istiyorumki yanılmayı
hatta bazen o kadar çok istiyorumki bu tarz şeyleri anlamamayı bilmemeyi
zaten ben artık buna inandım kendim için yada bu olay için söylemiyorum
ama
bence bu dünyada ne kadar az şey biliyorsun okadar mutlusun,huzurlusun
ne kadar çok biliyorsunda tam tersi.
evet canım oraya bile girdim valla
Allahtan girdiğim diğer topiği görmemişsin
ben diğer topiği gördün sandım:))))
hımmm :26::26::26::26:
orayıda buluruz canım
yada sen bizi yormazsın söyleyiverirsin
söylemmmmmmmmm
bakalım beni orda yakalayabilecek misin???
yalnız estetik cerrrahi bölümüne bir girin kızlar doktorlar harikalar yaratmışş.. heleki burun ameliyatlarında....ama resimleri görmek istiyorsanız albümlerden bakın...
belki sizinde benim gibi tanıdıklarınız çıkar....
kızlar eşim saat sekizbuçuk gibi gelmeliydi ama hala gelmedi..
yol durumudur yarım saat gecikir dedim ama saat dokuz oldu hala yok.. telefonuda kapalı
dur kuzum telaşlanma belki şarzı bitmiştir. gelmek üzeredir belki
ooo gözün aydın bitanem allah kavuşturuyor artık ne diyeyimkızlar ben bir yemek yapıyım da geleyim,
kociş gelecekmiş bugün..
Saat kurulacak uyanılacak yapılacak. Görev bu yani. Neyapalım bebiş için herşeye evet ve katlanacağız.
Iyiyim valla bende bildiğin gibi. Toparladım kendimi ama dr arayışı içinde olmaktan dolayı mutsuzum çünkü başarısızım bu konuda. Neyse bulacaz bi hal çaresini dimi ama. Pes etmek yok yola devaaaammm
walla cok zor ama ne diyim ins sabah uykularimiz kacar,namaza kalkar bidahada uyuyamayiz insss :d semicim gorumcene uzuldum rabbim acil sifa wersin... Newacım pideler super oldu,tesk ederim cnm benim.. Tumecim darısı basımiza,hayırlısıyla bizde baslayalm tedawiye..
masalcım araç şarj cihazı var.. az önce annem mesaj atmış, oğlum geldi mi diye?? onlar da aramış ulaşamamış.. ne bileyim panik oldum işte
çekmiyordur belki canım hemen endişelenmemasalcım araç şarj cihazı var.. Az önce annem mesaj atmış, oğlum geldi mi diye?? Onlar da aramış ulaşamamış.. Ne bileyim panik oldum işte
çekmiyordur belki canım hemen endişelenme
hıııımmmm. kar var diyosun tatlım trafik sıkışık olabılır.
ay nebileyim hemen kötü düşünme bitanem..
bilmiyorum kızlar ya.çekmiyordur belki canım hemen endişelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?