Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen bende, hatta bazen sadece uyku setiyle idare ettiğimde oluyor ne yalan söyleyim...

he he he yakaladım tabi
sıkı dur söylüyorum
bacak dolgusu yaptıranların topiğinde yakaladım seni tumecim
böyle oldum

he he he yakaladım tabi
sıkı dur söylüyorum
bacak dolgusu yaptıranların topiğinde yakaladım seni tumecim
böyle oldum

evet canım oraya bile girdim valla

Allahtan girdiğim diğer topiği görmemişsin

ben diğer topiği gördün sandım:))))

telde okuttum.hoşuma gitmeyen beni şüphelendiren şeyler var sonuçlarında.
(tm lehine)tarzında
o kadar çok istiyorumki yanılmayı
hatta bazen o kadar çok istiyorumki bu tarz şeyleri anlamamayı bilmemeyi

zaten ben artık buna inandım kendim için yada bu olay için söylemiyorum
ama
bence bu dünyada ne kadar az şey biliyorsun okadar mutlusun,huzurlusun
ne kadar çok biliyorsunda tam tersi.

haklısın bitanem. inşallah yanılırsın hayatım.
ne denir ki bu durumda sadece allahım çocuklarına acısın. annelerini onlara bağışlasın.. rabbim korusun inşallah

evet canım oraya bile girdim valla

Allahtan girdiğim diğer topiği görmemişsin

ben diğer topiği gördün sandım:))))

hımmm :26::26::26::26:

orayıda buluruz canım
yada sen bizi yormazsın söyleyiverirsin

hımmm :26::26::26::26:

orayıda buluruz canım
yada sen bizi yormazsın söyleyiverirsin

söylemmmmmmmmm

bakalım beni orda yakalayabilecek misin???

yalnız estetik cerrrahi bölümüne bir girin kızlar doktorlar harikalar yaratmışş.. heleki burun ameliyatlarında....ama resimleri görmek istiyorsanız albümlerden bakın...

belki sizinde benim gibi tanıdıklarınız çıkar....

ayyyy tumeciiiiim amma merak ettim yaaaa:44::44:

kızlar eşim saat sekizbuçuk gibi gelmeliydi ama hala gelmedi..

yol durumudur yarım saat gecikir dedim ama saat dokuz oldu hala yok.. telefonuda kapalı

kızlar eşim saat sekizbuçuk gibi gelmeliydi ama hala gelmedi..

yol durumudur yarım saat gecikir dedim ama saat dokuz oldu hala yok.. telefonuda kapalı

dur kuzum telaşlanma belki şarzı bitmiştir. gelmek üzeredir belki

dur kuzum telaşlanma belki şarzı bitmiştir. gelmek üzeredir belki

masalcım araç şarj cihazı var.. az önce annem mesaj atmış, oğlum geldi mi diye?? onlar da aramış ulaşamamış.. ne bileyim panik oldum işte

kızlar ben bir yemek yapıyım da geleyim,
kociş gelecekmiş bugün..
ooo gözün aydın bitanem allah kavuşturuyor artık ne diyeyim
Bir arkadaşım aklıma geldi durun sizede anlataım ama aramızda yumurta takibi tedavisi görüyorlardı dr bunlara çatlatma iğnesi saati vermiş 36 saat sonra ilişkiye girin demiş amaaaaaaaaa 36 saat sonra sabah 3 müş
Neysem ondan sonra bunlar uyuyakalıyor kız bir uyanıyor saat 3 ü 5 geçiyor bir hışımla adama silkeliyor kalk kalk saat geçiyor diye adamın uykusu ağır tabi neyse şiddet uygulayarak uyandırıyor ama sadece adamın uyanması yetmiyor tabi Gözleri kapalı şekilde dur bir yüzümü yıkayıp geleyim diyor nafile:26:neyse sabah 5 bunlar eriyor muradına kavga döğüş tabi adam bir yandan doktora söyleniyor ama anlattığında çok gülmüştüm her anımız rezillik ne yarsın

semicim şekerim geçmiş olsun canım ama evet malesefki ben dr fobisi olan biriyim ve sevmiyorum hastaneleri allahım ne düşürsün ne de onsuz bıraksın ama destek olmalısın canım moral vermelisin ve herzaman en kötüsünü düşünerek şükret canım hemen koyverme kendini dua herşeyin ilacı bol bol dua etmeli inşallah düzelir görümcen canım.

Febecim çok sevindim güzel olduğuna demek sorun sende değilmiş Bak yapamıyom demicen inatla yapacan afiyet bal şeker olsun eşin hani demiştiya ilkinde ilk denemeye göre başarılı çooook gülmüştüm
Buna ne dedi kuzum.

Kızlar toptan yazıyom pc bozuldu bugün yazamıyordum kapanıyordu ama beeeeeeeeen yaptıımeşim kızım nesin sen diyor ne sevinmişti bozuldu diye
Dururmuyum sizsiz kafayı yerim yoksa hepinizi çoook seviyorumm şeyy içimden geldi

tumecim 51 kiloysan eminim çok güzeldir fiziğin ben rejim yapıyom 2 kilo verdim daha ama iyi gidiyor da semiciiim ekmek yok çikolata falan da yok tuzuda azalttım valla 1 dilim tatlı yiyom okeymi çok canım çekti Yiyimmi Heh

masalcım araç şarj cihazı var.. az önce annem mesaj atmış, oğlum geldi mi diye?? onlar da aramış ulaşamamış.. ne bileyim panik oldum işte

hıııımmmm. kar var diyosun tatlım trafik sıkışık olabılır.
ay nebileyim hemen kötü düşünme bitanem..

hıııımmmm. kar var diyosun tatlım trafik sıkışık olabılır.
ay nebileyim hemen kötü düşünme bitanem..

çekmiyordur belki canım hemen endişelenme
bilmiyorum kızlar ya.
burda trafik falan olmaz, telefonu çekmese aradığınız kişiye ulaşılamıyor diye biraz geç söyler. numarayı çevirir çevirmez ulaşılamıyor sesi geliyor.

ne yapsam acaba, duramıyorum yerimde

kızlar dua edin ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…