valla nevacım evet her halimiz çok komik ve acıyorum bazen kendimede kocişede.
Benim kociş 5 kalıkıyo işe canım. Ee dolayısıyla akşam geliyo çok yorgun.
Aşkım ne olur sabah halledelim diyo şimdi çok yorgunum diyo. Tamam diyorum. Sonrada sabah o beni uyandırıyo hadı kalk diye
Korkma bitanem kastamonudan gelmiyormu bitanem o yüzden dedim merak etme kötü birşey olsa hemen duyulur o yüzden gelinceBir güzel kız.
kızlar bir saati geçti.. ama hala yok.
ne yapsam ne etsem nereye gitsem
deliye döndüm ya.
diyelim ki tel bozuldu, insan arayıp haber vermez mi ya.. en son saat altıda konuştum.. karabükteyim dedi. birazdan çıkıyorum yola dedi ama hala yok.
hay allah yaa.. yokmu yanında arkadaşı filan canım.
yokmu sorabileceğin biri??
ay masalım çok şükür sesini duydum eşimin..
uyuz ya sinir etti beni, gözlerim şişti ağlamaktan..
yanında firmacı arkadaşı vardı, bölge taraması için o da bir kaç gündür eşimle beraberdi.. ben adamı tanımam zaten.beni bırak eşim bile adamı tanımaz.
bunlar bartına gelmişler, eşim adamı otele yerleştirmiş, adam ısrar etmiş, yemek yiyelim diye. o da kıramamış, restaurantta tel çekmiyormuş... ve bizim beyefendi bunu şimdi farketmiş....az sonra geliyorum dedi...
bu nasıl bir sorumsuzluk, ben kızıyorum işte böyle şeylere...
işine gelmeyince bana yok sen disiplinlisin, bu kadar kuralcı olma falan filan der.
deli etti beni ya.. gelsin kafasını kırcam....
dur ama ben ona yapacağımı bilirim.. çok sinirliyim çok
iyi hadi gözün aydın bitanem. çok sevindim..
hakketi bitanem kır kafasını
bilmiyorum kızlar ya.
burda trafik falan olmaz, telefonu çekmese aradığınız kişiye ulaşılamıyor diye biraz geç söyler. numarayı çevirir çevirmez ulaşılamıyor sesi geliyor.
BUNU BİDAHA GÖZDEN GEÇİR ŞEKERİM DEMEKKİ ÇEKMEDİĞİNDEDE HEMEN SÖYLEYEBİLİYORMUŞ.
kafa, göz , bacak, kol Allah ne verdiyse girişeceğim valla...
bu sefer hakketti. bin kere dedim seni merak ediyorum beni habersiz bırakma diye.. sanki ilkel çağda yaşıyoruz.. iletişim çok zor ya....
neyse canım kusura bakmayın...Akşam akşam telaş yaşadım, burayıda gereksiz gerdim
Tumecim nese gozun aydin,erkek milleti iste naparsin rahatlar biz olsak 10kere arar surdayiz su dakkada ordayiz deriz dimi? :) newacim sayende kocisimin gonlunu 1kez daha fethettimmm :) bu seferki yorumuda soyle oldu; yıllardır yapan ancak bukadar guzel yapar dedi.
bilmiyorum kızlar ya.
burda trafik falan olmaz, telefonu çekmese aradığınız kişiye ulaşılamıyor diye biraz geç söyler. numarayı çevirir çevirmez ulaşılamıyor sesi geliyor.BUNU BİDAHA GÖZDEN GEÇİR ŞEKERİM DEMEKKİ ÇEKMEDİĞİNDEDE HEMEN SÖYLEYEBİLİYORMUŞ.
hem dehaklısın şekerim
çok
o an gözüm kulağım dünya döndü valla...
ne demek canım bizler kader arkadaşı can dostuyuz.kafa, göz , bacak, kol allah ne verdiyse girişeceğim valla...
Bu sefer hakketti. Bin kere dedim seni merak ediyorum beni habersiz bırakma diye.. Sanki ilkel çağda yaşıyoruz.. Iletişim çok zor ya....
Neyse canım kusura bakmayın...akşam akşam telaş yaşadım, burayıda gereksiz gerdim
tumecim nese gozun aydin,erkek milleti iste naparsin rahatlar biz olsak 10kere arar surdayiz su dakkada ordayiz deriz dimi? :) newacim sayende kocisimin gonlunu 1kez daha fethettimmm :) bu seferki yorumuda soyle oldu; yıllardır yapan ancak bukadar guzel yapar dedi.
sağol şekerim ama hala eve gelemediği için benim gerginlik devam ediyor..
tabi yine de nerde olduğunu bilmenin rahatlığı da var..
hem dehaklısın şekerim
çok
o an gözüm kulağım dünya döndü valla...
HAKLISIN DİYORUMYA BENİMKİ MOTOR HASTASI BURADA ABANTA GİDERLERDİ DAĞ MOTORLARIYLA 2 KİŞİ FALAN DÜŞSELER ORMANDA KİMSENİN RUHU DUYMAZ BEN ARA ARA ULAŞAMADIM NERELERİ ARAMADIMKİ SURATIM PANCAR GİBİ OLMUŞTU :84::84: YOK TELİNE ULAŞMAK NE MÜMKÜN DELİ GİBİ BİR ORAY BİR BURAYA HER YERİ ARADIM YOK EN SON TEYZESİNİN OĞLU VAR ONU ARADIM KİMLE GİTTİ ULAŞAMIYOM DEDİM AMA KONUŞURKENDE SALYA SÜMÜK TABİ TAMAM DUR BEN ARARIM DEDİ SONRA EŞİM EVE GELDİBEN O SİNİRLE İYİ BİR BENZETTİM TABİ ONDA ÇIT YOK HOŞ NE OLACAK BİŞEYMİ OLDU SANDIN ÇOKMU KORKTUN DEMEZMİ
KENDİLERİ OLSA 5 DK ULAŞAMASIN O TELİ NİYE TAŞIYON ARAYINCA NİYE AÇMIYON HEP HAKLILAR CANIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?