Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE

NEVA İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ
NEVA|48|OKUNDU
ECE|50|?
DOSBA|50|?
HASRET41|50|OKUNDU
FEBE|50|OKUNDU
MELODİ|50|OKUNDU
MİNE|15|OKUNDU

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH CANIM.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|İNŞALLAH HAMİLE |?

valla nevacım evet her halimiz çok komik ve acıyorum bazen kendimede kocişede.
benim kociş 5 kalıkıyo işe canım. ee dolayısıyla akşam geliyo çok yorgun.
aşkım ne olur sabah halledelim diyo şimdi çok yorgunum diyo. tamam diyorum. sonrada sabah o beni uyandırıyo hadı kalk diye

Korkma bitanem kastamonudan gelmiyormu bitanem o yüzden dedim merak etme kötü birşey olsa hemen duyulur o yüzden gelince Bir güzel kız.

evet o bile görev gibi olmuş

Korkma bitanem kastamonudan gelmiyormu bitanem o yüzden dedim merak etme kötü birşey olsa hemen duyulur o yüzden gelince Bir güzel kız.

kızlar bir saati geçti.. ama hala yok.
ne yapsam ne etsem nereye gitsem
deliye döndüm ya.
diyelim ki tel bozuldu, insan arayıp haber vermez mi ya.. en son saat altıda konuştum.. karabükteyim dedi. birazdan çıkıyorum yola dedi ama hala yok.

hay allah yaa.. yokmu yanında arkadaşı filan canım.
yokmu sorabileceğin biri??

Tamam canım zaten anca gelir yol karlı yavaş yavaş geliyosa normalde 2 3 satte orda olurdu ama karı katarsak 4 bilemedin 5 saatte gelir heyecan yapma bikeresinde bende senin gibi ortalığı ayağa kaldırmıştım ama eşim geldiğindede çok tattakladım valla

Insan böyle bir durumda hemen kötüyü düşünüyor canım ama üzülme bak gelecek allahın izniyle kocişin

hay allah yaa.. yokmu yanında arkadaşı filan canım.
yokmu sorabileceğin biri??

ay masalım çok şükür sesini duydum eşimin..
uyuz ya sinir etti beni, gözlerim şişti ağlamaktan..
yanında firmacı arkadaşı vardı, bölge taraması için o da bir kaç gündür eşimle beraberdi.. ben adamı tanımam zaten.beni bırak eşim bile adamı tanımaz.

bunlar bartına gelmişler, eşim adamı otele yerleştirmiş, adam ısrar etmiş, yemek yiyelim diye. o da kıramamış, restaurantta tel çekmiyormuş... ve bizim beyefendi bunu şimdi farketmiş....az sonra geliyorum dedi...
bu nasıl bir sorumsuzluk, ben kızıyorum işte böyle şeylere...
işine gelmeyince bana yok sen disiplinlisin, bu kadar kuralcı olma falan filan der.
deli etti beni ya.. gelsin kafasını kırcam....
dur ama ben ona yapacağımı bilirim.. çok sinirliyim çok

iyi hadi gözün aydın bitanem. çok sevindim..
hakketi bitanem kır kafasını

Ben demedim mi sana? Sorumsuz kuzum bunlar bendende tam destek kır kafasını

iyi hadi gözün aydın bitanem. çok sevindim..
hakketi bitanem kır kafasını

kafa, göz , bacak, kol Allah ne verdiyse girişeceğim valla...

bu sefer hakketti. bin kere dedim seni merak ediyorum beni habersiz bırakma diye.. sanki ilkel çağda yaşıyoruz.. iletişim çok zor ya....

neyse canım kusura bakmayın...Akşam akşam telaş yaşadım, burayıda gereksiz gerdim

Tumecim nese gozun aydin,erkek milleti iste naparsin rahatlar biz olsak 10kere arar surdayiz su dakkada ordayiz deriz dimi? :) newacim sayende kocisimin gonlunu 1kez daha fethettimmm :) bu seferki yorumuda soyle oldu; yıllardır yapan ancak bukadar guzel yapar dedi.

aşk olsun kuzum. bunun kusuru olurmu tatlım.
neyseki iyiymiş. ama gecenin ilerleyen saatlerinde iyi olurmu bilemem:44::44:

sağol şekerim ama hala eve gelemediği için benim gerginlik devam ediyor..
tabi yine de nerde olduğunu bilmenin rahatlığı da var..

ne demek canım bizler kader arkadaşı can dostuyuz.

Ilahi febe öldüm gülmekten kız..öncekide güzel olurdu bebeğim ama sen sabırsızlanıp geç yoğurduğun için fazla kabarmadan yapmıştın işin sırrı kabarması bebeğim aferin Kocan komik biri ama Allah tüm çiftleri mutlu mesut etsin en önemlisi o valla gerisi boş ve unutmayınki kızlar herkesin de bir sorunu var.:97:

ay bende istiyorum o tarifi.. rica etsem yazar mısnız kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…