Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bende istiyorum o tarifi.. Rica etsem yazar mısnız kızlar...

tumecim bu çook amaçlı mayalı hamur herşeye kullan
yarım kilo sıcağa az yakın süt içine yarım fincan şeker kat karıştır sonra üzerine yarım fincan pakmayayı dök karıştırmadan 15 dk beklet sonra içine 5 çay kaşığı falan tuz (sana kalmış)2 fincan sıvıyağ bir yumurtanın akı (sarısı üzerine)sonra ununu koy az az ekle çünkü yumuşak bir hamur elde edeceksin ben tencerede yapıyorum Ama çelik olduğu için güzel kabarıyor üzerine streç film sarıp kapağı örtüp sıcak ortamda tencere dolana kadar mayalandırıyorsun.büyük tencere tabi okadar sonra ne istiyorsan yap pizza pide poğoça haşhaşlı poğoça ne istersen

çook teşekkür ederim canım.. pazartesi yaparım bende.. bakalım nasıl olcak.. benim kociş diyette ama bir kerecik yesin artık ne yapalım

çook teşekkür ederim canım.. Pazartesi yaparım bende.. Bakalım nasıl olcak.. Benim kociş diyette ama bir kerecik yesin artık ne yapalım

dene canım güzel oluyor yumuşacık insan 4 5 tane rahat yiyebiliyor yani yağsız sayılır bide dene bakalım sende ben de pek poğoça beceremezdim bu benim kurtarıcım oldu valla

masalcım neden sustun canım?

nevacım senin kociş yok mu bu akşam evde?

ay benim inanılmaz kanamam arttı.. bir saat olmadan ped değiştiriyorum.. normal mi acaba?
gündüz böyle değildi..

ay bende bu akşam tam bir problem deposu oldum...
ne çok sıkıntım varmış

masalcım neden sustun canım?

nevacım senin kociş yok mu bu akşam evde?

sustum dimi.

hem sustum hem kociş geldi yemek yedik. biraz önce kahve yaptım içtik. kurtlar vadisi var onu seyrediyo kociş bende pc takılıyorum

nevacım masala aynı anda sormuşuz canım...

masalcım sen ne gelinisin yaz mı kış mı?

ay benim inanılmaz kanamam arttı.. bir saat olmadan ped değiştiriyorum.. normal mi acaba?
gündüz böyle değildi..

ay bende bu akşam tam bir problem deposu oldum...
ne çok sıkıntım varmış

bence normal canım. kürtaj sonrası ılk kanama dimi bitanem.

bence normal canım. kürtaj sonrası ılk kanama dimi bitanem.
ilk kanama canım şarıl şarıl valla...

bende yaz geliniyim canım. ama bizim bugün nikah yıldönümümüz şekerler.
düğünden 3 ay önce nikah kıymıştık

canım tebrik edeiyorum ikinizi de..

kızlar kociş geldi arabayı parkediyor.. ben kaçar...

teşekkür ederim bitanem...
hadi bakalım kolay gelsin sana tatlım
iyi geceler... yinede çok vurma kız yazık adama

hehehehe gelen kociş değilmiş, karşı binadaki komşuymuş araba aynı olunca karıştırdım...
bir baktım arabadan kadın indi girdi karlı binaya..

ahahaha

Tamam canım sana kolay gelsin benim kocişte kurtlar vadisini izliyor fatmagülün hep tekrarını izliyorum yaaa:84::84::84: çok sıkıcı oluyor valla burasıda olmasa patlardım heralde semiciğimde yok bu akşam gidiyorum demeden gitmezdi ama yine neti gitti heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…