ay bende istiyorum o tarifi.. Rica etsem yazar mısnız kızlar...
sağol şekerim ama hala eve gelemediği için benim gerginlik devam ediyor..
tabi yine de nerde olduğunu bilmenin rahatlığı da var..
HAKLISIN DİYORUMYA BENİMKİ MOTOR HASTASI BURADA ABANTA GİDERLERDİ DAĞ MOTORLARIYLA 2 KİŞİ FALAN DÜŞSELER ORMANDA KİMSENİN RUHU DUYMAZ BEN ARA ARA ULAŞAMADIM NERELERİ ARAMADIMKİ SURATIM PANCAR GİBİ OLMUŞTU :84::84: YOK TELİNE ULAŞMAK NE MÜMKÜN DELİ GİBİ BİR ORAY BİR BURAYA HER YERİ ARADIM YOK EN SON TEYZESİNİN OĞLU VAR ONU ARADIM KİMLE GİTTİ ULAŞAMIYOM DEDİM AMA KONUŞURKENDE SALYA SÜMÜK TABİ TAMAM DUR BEN ARARIM DEDİ SONRA EŞİM EVE GELDİBEN O SİNİRLE İYİ BİR BENZETTİM TABİ ONDA ÇIT YOK HOŞ NE OLACAK BİŞEYMİ OLDU SANDIN ÇOKMU KORKTUN DEMEZMİ
KENDİLERİ OLSA 5 DK ULAŞAMASIN O TELİ NİYE TAŞIYON ARAYINCA NİYE AÇMIYON HEP HAKLILAR CANIM.
aynen öyle canım.. ben teli bir açmayım... senin boynuna asmalı bu telefonu diyor...
ay canım seninki de benimkinden betermiş...br de oraları bilirim.. merak etmekte çok haklısın..ama iyi yapmışsın şekerim.. yakında bizim kocişler isyan edecek valla
erkeğe şiddete hayır, erkeğe şiddete hayır
abant denince hep benim aklıma yedigöller gelir.. biz balayımızı abant petr0 club da yaptık.. yedigöllere günübirlik gidelim dedik ve komik ama kaybolduk:)))
ne gündü ama tam bir kabustu o zaman.. ama şimdi bakıyorum da anısı kalmış.. hala anlatır anlatır güleriz
tumecim bu çook amaçlı mayalı hamur herşeye kullan
yarım kilo sıcağa az yakın süt içine yarım fincan şeker kat karıştır sonra üzerine yarım fincan pakmayayı dök karıştırmadan 15 dk beklet sonra içine 5 çay kaşığı falan tuz (sana kalmış)2 fincan sıvıyağ bir yumurtanın akı (sarısı üzerine)sonra ununu koy az az ekle çünkü yumuşak bir hamur elde edeceksin ben tencerede yapıyorumAma çelik olduğu için güzel kabarıyor üzerine streç film sarıp kapağı örtüp sıcak ortamda tencere dolana kadar mayalandırıyorsun.büyük tencere tabi okadar sonra ne istiyorsan yap pizza pide poğoça haşhaşlı poğoça ne istersen
aynen öyle canım.. ben teli bir açmayım... senin boynuna asmalı bu telefonu diyor...
ay canım seninki de benimkinden betermiş...br de oraları bilirim.. merak etmekte çok haklısın..ama iyi yapmışsın şekerim.. yakında bizim kocişler isyan edecek valla
erkeğe şiddete hayır, erkeğe şiddete hayır
abant denince hep benim aklıma yedigöller gelir.. biz balayımızı abant petr0 club da yaptık.. yedigöllere günübirlik gidelim dedik ve komik ama kaybolduk:)))
ne gündü ama tam bir kabustu o zaman.. ama şimdi bakıyorum da anısı kalmış.. hala anlatır anlatır güleriz
ABENT KIŞIN BİR BAŞKA AMA ÇOOK GÜZEL OLUYOR YAZINDA GÜZEL HER YER ATEŞ GİBİ YANAR ORASI ÇOK SERİN PİKNİĞE GİTTİĞİMİZDE BİLE DONRDIK HATTA.SENDE KIŞ GELİNİSİN SANIRIM ORAYI TERCİH ETTİĞİNE GÖRE ANILAR GÜZEL OLUYOR YAA YEDİGÖLLERE BENDE GİTMEDİM HİÇ YOLLARI BOZUKMUŞ ORANIN AMA BARTINA GELDİM İLK İNKUMA BİR SENESİDE AMASRAYA AMASRA DAHA ÇOK HOŞUMA GİTTİ HELE TEKNEYLE TURA ÇIKTIĞIMIZDA ÖYLE BİR DALGA VARDIKİ VALLA DENİZİN ÜSTÜNDE ATLADIĞIMIZI HİÇ UNUTAMIYORUM ÇOK KORKMUŞTUM.:18:
çook teşekkür ederim canım.. Pazartesi yaparım bende.. Bakalım nasıl olcak.. Benim kociş diyette ama bir kerecik yesin artık ne yapalım
ABENT KIŞIN BİR BAŞKA AMA ÇOOK GÜZEL OLUYOR YAZINDA GÜZEL HER YER ATEŞ GİBİ YANAR ORASI ÇOK SERİN PİKNİĞE GİTTİĞİMİZDE BİLE DONRDIK HATTA.SENDE KIŞ GELİNİSİN SANIRIM ORAYI TERCİH ETTİĞİNE GÖRE ANILAR GÜZEL OLUYOR YAA YEDİGÖLLERE BENDE GİTMEDİM HİÇ YOLLARI BOZUKMUŞ ORANIN AMA BARTINA GELDİM İLK İNKUMA BİR SENESİDE AMASRAYA AMASRA DAHA ÇOK HOŞUMA GİTTİ HELE TEKNEYLE TURA ÇIKTIĞIMIZDA ÖYLE BİR DALGA VARDIKİ VALLA DENİZİN ÜSTÜNDE ATLADIĞIMIZI HİÇ UNUTAMIYORUM ÇOK KORKMUŞTUM.:18:
yok şekerim ben yaz geliniyim..
güneye gitmek istemedim. denizse deniz bartında var..doğ
benim hep haylimde yayla da balayı yapmak.doğu karadenize gidemedik,eşimin izni çok azdı.. o yüzden yakın diye abantı seçtik..çok da güzel oldu valla..
ben de amasrayı daha çok severim amasra inkuma göre daha büyük, daha kalabalık.manzarası daha güzel...ama hep dalgalıdır buranın denizi.. heleki inkum..
yaza falan gelirsen haber ver nevacım.. sana canlı balıkta bir balık yedireyim.. yanında da meşhur amasra salatası
Masalcım niye sustun canım
masalcım neden sustun canım?
nevacım senin kociş yok mu bu akşam evde?
ay benim inanılmaz kanamam arttı.. bir saat olmadan ped değiştiriyorum.. normal mi acaba?
gündüz böyle değildi..
ay bende bu akşam tam bir problem deposu oldum...
ne çoksıkıntım varmış
nevacım masala aynı anda sormuşuz canım...
masalcım sen ne gelinisin yaz mı kış mı?
İNKUMU SEVMİYORUM ASLINDA BARTINDADA ÇOK KÖTÜ BİR ANIM VAR PEK TERCİH ETMEM SANIRIM AMA GELİRSEM SÖZ AMA ANLAŞALIM BEN BALIK YEMEM HELEDE TATLI SU BALIĞIyok şekerim ben yaz geliniyim..
güneye gitmek istemedim. denizse deniz bartında var..doğ
benim hep haylimde yayla da balayı yapmak.doğu karadenize gidemedik,eşimin izni çok azdı.. o yüzden yakın diye abantı seçtik..çok da güzel oldu valla..
ben de amasrayı daha çok severim amasra inkuma göre daha büyük, daha kalabalık.manzarası daha güzel...ama hep dalgalıdır buranın denizi.. heleki inkum..
yaza falan gelirsen haber ver nevacım.. sana canlı balıkta bir balık yedireyim.. yanında da meşhur amasra salatası
ay benim inanılmaz kanamam arttı.. bir saat olmadan ped değiştiriyorum.. normal mi acaba?
gündüz böyle değildi..
ASLINDA CANIM BEBEĞİN BAYAĞI BÜYÜKTÜ 40 GÜN BİLE OLSAN BENCE NORMALDİ SONUÇTA LOHUSA SAYILIRDIN DİMİ 5 AYIN BİRİKİMİ VARDI BİDE VURDU YOLA GİDİYORSENİN AN VATAN KAN AĞLIYOR BEN GÜLÜYORUM ÇOK AYIP
ilk kanama canım şarıl şarıl valla...bence normal canım. kürtaj sonrası ılk kanama dimi bitanem.
bende yaz geliniyim canım. ama bizim bugün nikah yıldönümümüz şekerler.
düğünden 3 ay önce nikah kıymıştık
ilk kanama canım şarıl şarıl valla...
canım tebrik edeiyorum ikinizi de..
kızlar kociş geldi arabayı parkediyor.. ben kaçar...
ilk kanama canım şarıl şarıl valla...
canım tebrik edeiyorum ikinizi de..
kızlar kociş geldi arabayı parkediyor.. ben kaçar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?