Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay benimkide izliyo yaaa. çok sıkıcııııı:84::84::84::84::84::84:

hehehehe gelen kociş değilmiş, karşı binadaki komşuymuş araba aynı olunca karıştırdım...
Bir baktım arabadan kadın indi girdi karlı binaya..

Ahahaha

Bence adam başına gelecekleri biliyorda uyumanı falan mı bekliyor acaba
Ama tume onu bekliyor :113::129::117:

hem ne komiktir.hic küs kalamam,kızarım bu sefer biraz uzaticam konusmicam derim yok beceremem guldurur beni hemen.artik dayanamadm gecen gün gülünce dedim gülüyorum ama sayilmaz hala küsüm sana ewet kesinlikle diger tarifte cok guzel sabirla beklemek lazım ama zamanım yoktu ozaman. aynen newacım bise eksik hep napalım saglıklı beraber olalım bebiste olur ins.sabretmemiz lazım.. Tumecim yazariz tabi istedign zaman.

Sayılmaz he Ay karnım ağrıdı gözümün önüne geldi bir an Evet canım yeterki mutlu lalım oda gelir inşallah kuşum.

ahahahah ay kızlar bnim kociş izlemiyor kurtlar vadisini... şanslıyım sanırım bu konuda:)))

bana da öyle geliyor ama sabaha kadar bekler şekerim:95::95::95:

sizde olmasanız varya patlardım ben yaa iyiki varsınız ama benim aklım hala karada canım benim tam alışmıştım gitti
Neyse giden bizim olmamıştır dimi duy da gel karacım
yarında büyük gün ececiğim sonucu öğrenicek ayy inşallah tutmuştur yaa ilk tüp bebişimiz.:87:

kızlar biz yatıyomuşuz.. ben kaçıyorum

iyi geceler herkeze. öpüyorum sizleri en kocamanından

sende iyiyki varsın canım...

senin kociş yok mu dedim ama görmedin sanırım..
bu arada kara için bende endişelenmeye başladım..

ece testi cumartesi yaptırabilirim demişti..
ece sağlıkçı, işyerindeki arkadaşları tüp bebek yaptırdığını bilmiyorlarmış....olumsu<z sonuç alırsam diye bilsinler de istemedi..

inşallah hayırlı haberlerle dönecek bize...

kızlar biz yatıyomuşuz.. ben kaçıyorum

iyi geceler herkeze. öpüyorum sizleri en kocamanından

iyi geceler canımcım... tatlı rüyalar

yazdımya canım Bu koca gözler görmezmi pür dikkat bekliyorum valla Dedimya vadiyi izliyor fatmagülü izliyemiyom diye arada meyva getir onu getir falan diyo işte öyle seninki yokmu görünürlerde hala :26:

Seminin gerçekten bayağı canı sıkılmış onu çok iyi anlıyorum sabrımız kendi derdimize anca yetiyor başka sorun duymak bile istemiyoruz ama ne yapaşım sorunsuzda hayat yürümüyor takma fazla semicim herşey olacağına varır canım insanlar moralle kanseri yeniyor kuzum üzülme tamam mı kızlar şimdiden haber vereyim bende yarın arkadaşa gidicem sabahtan yarın yokum ama akşama buradayım özleyeceğim sizi canlarım

yazdımya canım Bu koca gözler görmezmi pür dikkat bekliyorum valla Dedimya vadiyi izliyor fatmagülü izliyemiyom diye arada meyva getir onu getir falan diyo işte öyle seninki yokmu görünürlerde hala :26:

ahahaha

vallahi yaaaaaaa...

tam leyla oldum bu akşam...tatil bana yaramıyor

ay inşallah aramızda leyla adında biri yoktur..
varsa da kusura bakmasın artık.. lafın gelişi öyle yanii

benimki hala görünürde yok... çıkamadı restauranttan..

elimde oklava bekliyorum

çiğ çiğ yicem onu

tumecim yanındaki arkadaşı kızmı erkekmiydi acaba :26:

kesinlikle nevacım.. kendi sıkıntımız varken başka yükler gerçekten ağır geliyor...

ama ben kanseri gerçekten yakın tanıyan bilen biri olarak semicimin kendini üzmesini istemiyorum..

bu konuları açmayı sevmiyorum ama semicim benim annem kanser... bundan tam 8 sene önce en fazla 6-7 ay yaşar diyen doktorlar çok yanıldılar.

rabbime bin şükür benim annem kanseri yendi..
8 ameliyat , kemoterapiler,ışın tedavileri onu yıprattı, ama şu an çok şükür iyi..
işte ben o zaman öğrendim " HİÇ BİR ŞEY İÇİN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ"

rabbim çok büyük...şu an sağlık problemleri yok mu tabi ki var ama eskisi kadar değil...

geçmiş olsun canım pes etmek zaten baştan yenilgiyi kabul etmek demek onun için evet ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ rabbimden isteyelim hayırlısını hepimiz aynıyız zaten ama semi daha kırılgan içimizde başkalarına karşı evet güçlü olmayı çok güzel inandırıyor çok iyi moral veriyor ama kendine geldimi iş yükün altında eziliyor toplan semicim yine aynı dinamik şekilde geri dön birtanem tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…