Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse birtanem bende çıkıyorum yarın erken kalkacağım sana söylemek doğru olmaz ama geç kalkmaya alışık olunca erken zor geliyor hehehe öpüyorum sende adamı fazla hırpalama ok.byy

öyle canım....
ama hayat işte, acımasız ve zorluklarla dolu..
Allah yardımcısı olsun...

nevacım bu sefer benim kociş geldi...ben de çıkıyorum canım iyi geceler sana....

orkidecim sana da iyi geceler.. sanırım geçmişi okuyorsun.. biz biraz fazla kaynattık.. tabi uzun sürdü..

neyse öptüm sizi

NEVA İÇİN 50 AYET-EL KÜRSİ OKDUM ALLAH KABUL ETSİN
canım çok dua ettim Rabbim hayırlıca en kısa zamanda kucağını doldursun amin

kızlar muhabbete katılmak isterdim ama çok uykum geldi hepinize ii geceler diliyorum

arkadaşlar tume.cimin dediği doğru.cumartesi sabahı test yaptırıcam.çok korkuyorum.aslında bugün 12. gün.idrar tahlilinde pozitifse 2.si silik çıkarmış ama onu bile yapmaya cesaretim yok.negatif olursa yarın ruh gibi dolaşır ve çok ağlarım.herkes başıma toplanır soru sorar ne bileyim ne kendimi işe verebilirim ne de rahat rahat ağlayabilirim.o yüzden cumartesi tatil günü en iyisi.hiç olmazsa rahat rahat ağlarım.allah.ım lütfen yardım ettttt....buarada birazdan boyabdesti ve duş alıp neve için 50 duayı okuyacağım inşallah.sabah söylerim

ececim dogru dusunmussun bencede.insanlarla ugrasmak anlatmak anlatamamak cok zor.kendini iki ihtimalede hazirla.olursa ki olur ins cok sewiniriz bizede umut olursun.olmazsa pes etmek yok,yikılmak yok olana kadar ugrasırız bekleriz bebislerimizi.ok bitanem?cok opuyorum.hayırlısı olsun,hayırlısıda bebis olsun ins.

kızlar bugün gelemedim misafirim vardı yemekli,hepinizi çok özledim ..yarın anneme girmeye çalışırı ama nete kocaman öpüyorum ..ecenin sonuçları yarın belli olcak sanırım dualarım onunla sevgiler..

küçük bi düzeltme yarın anneme gidiyorum ama girmeye çalışırım nete olacaktı..kusura kalmayın

evet haklısın canım.kendimi olumsuza çok alıştırdım.hep olumsuz olunca zaten ister istemez buna alıştırıyorsun kendini.çok stresli ve heyecanlıyım.bulantılarım iyice arttı.sanırım stres ve korku tüm metabolizmamı altüst etti.çok korkuyorum arkadaşlar.anlatamam.bu süreç en zoru.bekle,bekle,bekle....aslında sonuç belli ama cesaretim yok öğrenmeye.sabahtan başladım zaten ağlamaya...çok korkuyorum çookkkkkkk.

ah bitanem yapma allahtan hayırlısını dile kuzum.. inan bende en az senin kadar heyecanlıyım tatlım...
hayırlısıyla inşallah tutmuştur. yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
ama aksi bişey olursada ne olur fazla yıpratma kendini.
hoş nekadar doğru bunu söylemem bilemiyorum ama ne yapalım bizim yazımız böyleymiş.
rabbim sabrımızı ölçüyo heralde. isyan etmemek lazım bitanem

kızlar bende bugün evde yokum. akşama görüşürüz.
kociş evde bugün dışarda işlerimiz var. bugün onlarla uğraşıcaz..
öpüyorum en kocamanından hepinizi
iyiki varsınız sizi seviyorum

cnm benim lutfen aglama,dur bakalım bi sonucu al,bebis warsa eger kendini uzmemen lazım.biraz guclu olmaya calıs lutfen.ben daha asilamada bile cok heyecanla bekledim,seni anliyorum yani.dualarım seninle cnm..

Semi bekledim bekledim valla dayanamadım :125:

yi yi yide şiş
hadi neyse regl dönemin yakın olduğu için azıcık tatlıya izin var

hımm.51 kg ile 80 kgdaki adama.bu işte bir fizik kuralı hatası var ama:44::44:

bir ara bende alayım tarifi nevacım.belki benim kocişind dili çözülür

aynen öyle valla.deli etti 3 gündür bu pc beni.havalardan herhalde.
benim kocişde i<zlemez vadiyi banadahiçç karışmaz kumanda bendedir(azcık nispet yapayım)

çok geçmiş olsun tumecim.allah uzun ömürler versin.bu konuyu burada açmak istemezdim.kusura bakmayın kızlar.ama içimdekini içimde tutmayı bir öğrensem zaten

nevaaaaaa niye foyamı meydana çıkarıyorsun kız.
valla tatlım tespitin kızmen doğru.kırılgan kibar bir kelimme olmuş sağol.ben resmen psikolojik olarak zayır biriyim.hastalıklardan etkileniyorum.
AMA bebek konusunda yazdıklarımda CİDDİYİM nevacım
neyse kapatıyorum bu konuyu daha fazla kendimden ve dertlerimde bahsetmek istemiyorum burda.
the end

ben pazar yada pazartesi dönerim kızlar.ecenin güzel haberini alırım işallah döndüğümde
sizde kendinize iyi bakın

nevaaaa çok yeme tamam mı

Semicim bende 55kiloyum esimde 85 :) buarada ilk defa tartida 55i bu sene gordum,en fazla 52ydm bu yasima kadar. Nese tatlim özlicem seni,hayirlı haberle donersn ins.

Arkadaşlar az önce öğrendim.pozitif.çok mutluyum.118.1 çıktı.herkese desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.inşallah sağ sağlim devam eder .allahım sağlıklı bir şekilde kucağımda kucağımda görmeyi nasip eder inşallah....

burdaki tüm arkadaşlarım ve isteyen herkes bu mutluluğu yaşar inşallahhhhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…