geçmiş olsun canım pes etmek zaten baştan yenilgiyi kabul etmek demek onun için evet ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ rabbimden isteyelim hayırlısını hepimiz aynıyız zaten ama semi daha kırılgan içimizde başkalarına karşı evet güçlü olmayı çok güzel inandırıyor çok iyi moral veriyor ama kendine geldimi iş yükün altında eziliyortoplan semicim yine aynı dinamik şekilde geri dön birtanem tamam mı
arkadaşlar tume.cimin dediği doğru.cumartesi sabahı test yaptırıcam.çok korkuyorum.aslında bugün 12. gün.idrar tahlilinde pozitifse 2.si silik çıkarmış ama onu bile yapmaya cesaretim yok.negatif olursa yarın ruh gibi dolaşır ve çok ağlarım.herkes başıma toplanır soru sorar ne bileyim ne kendimi işe verebilirim ne de rahat rahat ağlayabilirim.o yüzden cumartesi tatil günü en iyisi.hiç olmazsa rahat rahat ağlarım.allah.ım lütfen yardım ettttt....buarada birazdan boyabdesti ve duş alıp neve için 50 duayı okuyacağım inşallah.sabah söylerimsende iyiyki varsın canım...
senin kociş yok mu dedim ama görmedin sanırım..
bu arada kara için bende endişelenmeye başladım..
ece testi cumartesi yaptırabilirim demişti..
ece sağlıkçı, işyerindeki arkadaşları tüp bebek yaptırdığını bilmiyorlarmış....olumsu<z sonuç alırsam diye bilsinler de istemedi..
inşallah hayırlı haberlerle dönecek bize...
iyi geceler canımcım... tatlı rüyalar
arkadaşlar tume.cimin dediği doğru.cumartesi sabahı test yaptırıcam.çok korkuyorum.aslında bugün 12. gün.idrar tahlilinde pozitifse 2.si silik çıkarmış ama onu bile yapmaya cesaretim yok.negatif olursa yarın ruh gibi dolaşır ve çok ağlarım.herkes başıma toplanır soru sorar ne bileyim ne kendimi işe verebilirim ne de rahat rahat ağlayabilirim.o yüzden cumartesi tatil günü en iyisi.hiç olmazsa rahat rahat ağlarım.allah.ım lütfen yardım ettttt....buarada birazdan boyabdesti ve duş alıp neve için 50 duayı okuyacağım inşallah.sabah söylerim
ececim dogru dusunmussun bencede.insanlarla ugrasmak anlatmak anlatamamak cok zor.kendini iki ihtimalede hazirla.olursa ki olur ins cok sewiniriz bizede umut olursun.olmazsa pes etmek yok,yikılmak yok olana kadar ugrasırız bekleriz bebislerimizi.ok bitanem?cok opuyorum.hayırlısı olsun,hayırlısıda bebis olsun ins.
evet haklısın canım.kendimi olumsuza çok alıştırdım.hep olumsuz olunca zaten ister istemez buna alıştırıyorsun kendini.çok stresli ve heyecanlıyım.bulantılarım iyice arttı.sanırım stres ve korku tüm metabolizmamı altüst etti.çok korkuyorum arkadaşlar.anlatamam.bu süreç en zoru.bekle,bekle,bekle....aslında sonuç belli ama cesaretim yok öğrenmeye.sabahtan başladım zaten ağlamaya...çok korkuyorum çookkkkkkk.
evet haklısın canım.kendimi olumsuza çok alıştırdım.hep olumsuz olunca zaten ister istemez buna alıştırıyorsun kendini.çok stresli ve heyecanlıyım.bulantılarım iyice arttı.sanırım stres ve korku tüm metabolizmamı altüst etti.çok korkuyorum arkadaşlar.anlatamam.bu süreç en zoru.bekle,bekle,bekle....aslında sonuç belli ama cesaretim yok öğrenmeye.sabahtan başladım zaten ağlamaya...çok korkuyorum çookkkkkkk.
Semi bekledim bekledim valla dayanamadım :125:
kafa, göz , bacak, kol Allah ne verdiyse girişeceğim valla...
bu sefer hakketti. bin kere dedim seni merak ediyorum beni habersiz bırakma diye.. sanki ilkel çağda yaşıyoruz.. iletişim çok zor ya....
neyse canım kusura bakmayın...Akşam akşam telaş yaşadım, burayıda gereksiz gerdim
Tumecim nese gozun aydin,erkek milleti iste naparsin rahatlar biz olsak 10kere arar surdayiz su dakkada ordayiz deriz dimi? :) newacim sayende kocisimin gonlunu 1kez daha fethettimmm :) bu seferki yorumuda soyle oldu; yıllardır yapan ancak bukadar guzel yapar dedi.
Tamam canım sana kolay gelsin benim kocişte kurtlar vadisini izliyor fatmagülün hep tekrarını izliyorum yaaa:84::84::84: çok sıkıcı oluyor valla burasıda olmasa patlardım heralde semiciğimde yok bu akşam gidiyorum demeden gitmezdi ama yine neti gitti heralde
çok geçmiş olsun tumecim.allah uzun ömürler versin.bu konuyu burada açmak istemezdim.kusura bakmayın kızlar.ama içimdekini içimde tutmayı bir öğrensem zatenkesinlikle nevacım.. kendi sıkıntımız varken başka yükler gerçekten ağır geliyor...
ama ben kanseri gerçekten yakın tanıyan bilen biri olarak semicimin kendini üzmesini istemiyorum..
bu konuları açmayı sevmiyorum ama semicim benim annem kanser... bundan tam 8 sene önce en fazla 6-7 ay yaşar diyen doktorlar çok yanıldılar.
rabbime bin şükür benim annem kanseri yendi..
8 ameliyat , kemoterapiler,ışın tedavileri onu yıprattı, ama şu an çok şükür iyi..
işte ben o zaman öğrendim " HİÇ BİR ŞEY İÇİN ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZMİŞ"
rabbim çok büyük...şu an sağlık problemleri yok mu tabi ki var ama eskisi kadar değil...
geçmiş olsun canım pes etmek zaten baştan yenilgiyi kabul etmek demek onun için evet ALLAHTAN ÜMİT KESİLMEZ rabbimden isteyelim hayırlısını hepimiz aynıyız zaten ama semi daha kırılgan içimizde başkalarına karşı evet güçlü olmayı çok güzel inandırıyor çok iyi moral veriyor ama kendine geldimi iş yükün altında eziliyortoplan semicim yine aynı dinamik şekilde geri dön birtanem tamam mı
arkadaşlar az önce öğrendim.pozitif.çok mutluyum.118.1 çıktı.herkese desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.inşallah sağ sağlim devam eder .allahım sağlıklı bir şekilde kucağımda kucağımda görmeyi nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?