Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel bir haber inanki hepimize umut oldun Allahım bizim gibi dileyen herkese nasip etsin inşallah.Hayırlı uğurlu olsun gözün aydın:)))

ayy allahm sana sukurler olsun.. Cnm benim tebrik ederim,gozun aydin.ins sagsalim kucagina alırsın.cok sewindım anlatamam gozlerim doldu,kalbim hızlandı,ohh ya iste bu! Bitanem umudum oldun walla icim rahatladi.

ayy allahm sana sukurler olsun.. Cnm benim tebrik ederim,gozun aydin.ins sagsalim kucagina alırsın.cok sewindım anlatamam gozlerim doldu,kalbim hızlandı,ohh ya iste bu! Bitanem umudum oldun walla icim rahatladi.

sağol febe.cim.2 kez aşılama yaptırdığıma çok pişmanım.keşke direkt tüp bebk yaptırsaymışım.dr bize %55 ihtimal vermişti.tabi genelde en kötüsünü söylermiş.yanındaki hemşire üzerine 20-25 koyun diyordu.yani %75-80 şansımız olduğunu söylemişti.biz 3 arkadaş üçümüzün de aynı dr.da pozitif.diğer yakın arkadaşım pazartesi öğrenecek.inşallah onun da pozitiftir.antalya tüp bebek merkezi dr.kemal özgür.merak edenler için söylüyorrum.ben daha hiç negatif duymadım bu dr.da.herkese umut ışığı olurum inşallah.herkes bu mutluluğu yaşar.

ececim ben istanbuldayim,antalyada olsaydm mutlaka senin drunu tercih ederdm.simdi benim kafam karisık,benimde 2negatif asılamam war.simdi adetimi bekliyorum,gelince gidicem ama asılamamı tüpmü cok karısıgım bilmiyorum yani.nese benim adetime en az 10gun war.senin mutlulugunu yasayalm simdi sonra senin tawsiyelerini alırım

tabiki tüp bebek canım.aşılamayla boşuna hormonlarını yıpratıp yumurta rezervini azaltma.aşılamada %15,tüp bebekte %50 şansın var.tabi tüp bebekte çok uzman olmalı.bence vakit kaybetme senin de mutluluğunu yaşayalım burda:))

ins bitanem.. Esine nasil soyledin?bide tatlim tup yaptirdiginı kimlere söyledin?ya ben asilamalarda ailemle kayinwalideme soyledim.surekli merak ediyolar,uzuluyolar,o surecte bide onları dusundum.soylememekmi lazım?

tebrik ederim allahım saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin

ins bitanem.. Esine nasil soyledin?bide tatlim tup yaptirdiginı kimlere söyledin?ya ben asilamalarda ailemle kayinwalideme soyledim.surekli merak ediyolar,uzuluyolar,o surecte bide onları dusundum.soylememekmi lazım?

tüp bebek yaptırdığımı çalıştığım servis arkadaşlarım dışında (en yakın arkadaşım biliyordu sadece)çevremdeki bütün yakın arkadaşlarım ve benim ve eşimin ailesi hepsi biliyordu.aslında söylemeden yapmak daha iyi.ben baştan söylediğim için geri dönemedim.gerçekten çevrendeki herkes beklenti içinde oluyor ve sürekli arayıp soruyorlar.eşime maalesef ben söylemedim.ilk annemi aradım.annemle konuşurken pazartesi sonucunu öğrenecek olan arkadaşım ve servisteki yakın arkadaşım eşimi arayıp müjdeyi istediler bile.zaten üçümüzde çığlık çığlığaydık.sevinçten ağlıyorduk.labaratuvarın başında kedi gibi sonucu bekledik.kanı verdikten 1 saat sonra çıktı.laborant ta arkadaşımdı.o süreç o kadar heyecanlı ki.titreye titreye bir hal oldum.eşim de onlardan öğrenmiş oldu.gerçi aramadan önce bana sordular.ben de tamam demiştim.bu spontan gebelik olmadığı için zaten eşim de sürekli tetikte haber beklyordu.benim farklı bir sürpriz yapmam imkansızdı:)))aslında bugün yaptırmayacaktım ama servisteki bilen yakın arkadaşım çok ısrar etti.hatta beni labaratuvara sürükleyerek götürdü resmen.ya pozitifse stres yapman bebeğe zarar verir dedi.sonra bana mantıklı geldi.çok heyecanlıydı.

Canım benim çoook mutlu oldum ya süper bir haber tattlım..allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza inşallah ..çok öpüyorum.

canım inan çoookkkkk sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder dualarım seninle kendine dikkat et..

Semicim bende 55kiloyum esimde 85 :) buarada ilk defa tartida 55i bu sene gordum,en fazla 52ydm bu yasima kadar. Nese tatlim özlicem seni,hayirlı haberle donersn ins.
ehehe geldim bile daha doğrusu gitmedim yarın gidicem

işte bu.uzun zamandır aldığım en pozitifhaber.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bu akşam bağlantımda sorun yok
ama bukezde bağlantıda lkimse yok
hala geziyormusunuz yaaa of:84:

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
semi
:95::95::95::95::95::95::95::95:

ayyyy ececiğim çooook svindim tatlım. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem...
bak demekki boşuna üzülmüşsün...

oooooohhhh çoook şükür yaaaaa

selam arkadaşlar. ben geldi ve çok şükür mükemmel bir haber aldım ecemden çooook mutlu oldum...

bugün neler oldu şöyle bi anlatayım bakalım ne diyeceksiniz:44:

dün öğlen k.valdem aradı. foxta gece saat 2 2 tane doktor konuşuyomuş.
ankarada ANKALİFE tüp bebek merkezindeki profesor fılan çıkmış. bikaç bişey söylemişler k.valdeminde aklına takılmış bi arayalım konuşalım diye telefon açtı bana. bende buldum oranın tel.nosunu aradım.
ordaki sekreterin biri adımı soyadımı tel.nomu istedi hocamız burda değil dedi ama biz size döneriz dedi.
tamam dedim kapattım telefonu. bunlar aramaz dedim ama bugün aradılar.
kadının anlatıkları mantıklı geldi bize. bizde karar verdik salı günü ankaraya gidiyoruz nasipse.
orda konaklama var dedi ücretsiz kalabilirsiniz dedi. 6 ayrı anabilim dalındaki doktorlar muayene edecek dedi ve sadece 150 lira verip muayeneler yapılacakmış. telefondaki bayan sorunun ne olduğunu sordu bende anlattım. eşinizin sprem değerlerini söyleyin filan dedi onları söyledim yapılan tedavileri söyledim. aşılama yapıldı dedim sizin durumunuzdaki bir hastaya kesinlikle aşılama uygulanmaz dedi. falan filan. anlıyıcağınız benim içime sindi. haa bu arada dr'lar profesormuş.
ve her istediğiniz zaman rahatlıkla dr ulaşabilirsiniz dedi. siz çağrı yapsanız bile dr dönüyo size dedi.
dr'lar genetik ve embriyoloji uzmanıymış. sağlık kurumuyla anlaşmalıyız dedi ve kişiye özel tüp bebek tedavisi uygulanıyo dedi. gözünüzü korkutacak derecede yüksek fiyat değil dedi. dedim bende çok uçuk fiyat verecekseniz hiç gelmiyim sonuçta madiyata da bakıyo bu iş dedim.
yani salı veya bakalım ne zamana randevu alacaksam gidicez....
bendeki durum bu. yani tüp bebeğe başlıyoruz ve bunun için ankaraya gidiyoruz.

hayırlı olsun masalcım.
git gör bakalım canım.aklına yatarsa yaptırıverirsin tüp baby ni

hayırlı olsun masalcım.
git gör bakalım canım.aklına yatarsa yaptırıverirsin tüp baby ni

evet yarın randevu alıcam bakalım sonuç ne olacak

beklemiyiicem artık verdim kararımı varsın ankarada olsun. benim dr'dan hüsrana uğradım.
geçen gittiğimde bile hemen muayenehanesine çağırdı 1 aydır para alamadı ya benden hemen 140 indirecek cebe. bende istemiyordum açıkçası. bakalım burası nasıl olacak. tabiii içime sinerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…