Arkadaşlar az önce öğrendim.pozitif.çok mutluyum.118.1 çıktı.herkese desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.inşallah sağ sağlim devam eder .allahım sağlıklı bir şekilde kucağımda kucağımda görmeyi nasip eder inşallah....
teşekkür ederim canım .inşallah herkesin dileği olur.:)))çok güzel bir haber inanki hepimize umut oldun allahım bizim gibi dileyen herkese nasip etsin inşallah.hayırlı uğurlu olsun gözün aydın:)))
Arkadaşlar az önce öğrendim.pozitif.çok mutluyum.118.1 çıktı.herkese desteğiniz ve dualarınız için teşekkür ederim.inşallah sağ sağlim devam eder .allahım sağlıklı bir şekilde kucağımda kucağımda görmeyi nasip eder inşallah....
ayy allahm sana sukurler olsun.. Cnm benim tebrik ederim,gozun aydin.ins sagsalim kucagina alırsın.cok sewindım anlatamam gozlerim doldu,kalbim hızlandı,ohh ya iste bu! Bitanem umudum oldun walla icim rahatladi.
sağol febe.cim.2 kez aşılama yaptırdığıma çok pişmanım.keşke direkt tüp bebk yaptırsaymışım.dr bize %55 ihtimal vermişti.tabi genelde en kötüsünü söylermiş.yanındaki hemşire üzerine 20-25 koyun diyordu.yani %75-80 şansımız olduğunu söylemişti.biz 3 arkadaş üçümüzün de aynı dr.da pozitif.diğer yakın arkadaşım pazartesi öğrenecek.inşallah onun da pozitiftir.antalya tüp bebek merkezi dr.kemal özgür.merak edenler için söylüyorrum.ben daha hiç negatif duymadım bu dr.da.herkese umut ışığı olurum inşallah.herkes bu mutluluğu yaşar.
tabiki tüp bebek canım.aşılamayla boşuna hormonlarını yıpratıp yumurta rezervini azaltma.aşılamada %15,tüp bebekte %50 şansın var.tabi tüp bebekte çok uzman olmalı.bence vakit kaybetme senin de mutluluğunu yaşayalım burda:))ececim ben istanbuldayim,antalyada olsaydm mutlaka senin drunu tercih ederdm.simdi benim kafam karisık,benimde 2negatif asılamam war.simdi adetimi bekliyorum,gelince gidicem ama asılamamı tüpmü cok karısıgım bilmiyorum yani.nese benim adetime en az 10gun war.senin mutlulugunu yasayalm simdi sonra senin tawsiyelerini alırım
tabiki tüp bebek canım.aşılamayla boşuna hormonlarını yıpratıp yumurta rezervini azaltma.aşılamada %15,tüp bebekte %50 şansın var.tabi tüp bebekte çok uzman olmalı.bence vakit kaybetme senin de mutluluğunu yaşayalım burda:))
ins bitanem.. Esine nasil soyledin?bide tatlim tup yaptirdiginı kimlere söyledin?ya ben asilamalarda ailemle kayinwalideme soyledim.surekli merak ediyolar,uzuluyolar,o surecte bide onları dusundum.soylememekmi lazım?
tebrik ederim allahım saglıcakla kucagınada almayı nasip etsin
ehehe geldim bile daha doğrusu gitmedim yarın gidicemSemicim bende 55kiloyum esimde 85 :) buarada ilk defa tartida 55i bu sene gordum,en fazla 52ydm bu yasima kadar. Nese tatlim özlicem seni,hayirlı haberle donersn ins.
hayırlı olsun masalcım.
git gör bakalım canım.aklına yatarsa yaptırıverirsin tüp baby ni
selam arkadaşlar. ben geldi ve çok şükür mükemmel bir haber aldım ecemden çooook mutlu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?