Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy ya delirtecek bu tel beni,masalcım neler yazdım gelmedi.nese özetle we sabırla tekrar yazıyorum,ins gelir... Öncelikle kwalideni ilgisinden ötürü tebrik ediyorum.ben ara wereli 3ay bitti 1kere sormadi ne yapmayı dusunuyosunuz diye,annemde 50kere soruyo,ortası yok nese ikisinide sewiyorum :) masalcm simdiden hayırlı olsun.onemli olan karar wermek we merkezi secmek gerisi geliyo zaten,darısı basıma,bu ay bende harekete gecebilirm bakalım..

aaaa bu tip konularda k.valdem herşeyi koyar ortaya. hiç teredüt edmeden bizle beraber ne lazımsa yapar. madi manevi her konuda destektir. tek laf bile edemem. hıım bazen kırıyodur ama o kadar kusur kadı kızında da var

evet canım karar verdim çok şükür. iyi bir yer gibi görünüyo. tabi birebir konuşmak önemli olan ankara dönüşü kesin olacak kararım sanırım.

NEVA İÇİN 50 AYET-EL KÜRSİ OKDUM ALLAH KABUL ETSİN
canım çok dua ettim Rabbim hayırlıca en kısa zamanda kucağını doldursun amin

küçük bi düzeltme yarın anneme gidiyorum ama girmeye çalışırım nete olacaktı..kusura kalmayın

Neva için 50 ayetel kürsiyi okudum.ekleyebilirsiniz.allah kabul etsin.
sağolun arkadaşlar allah razı olsun hepinizden
yi yi yide şiş
hadi neyse regl dönemin yakın olduğu için azıcık tatlıya izin var

hımm.51 kg ile 80 kgdaki adama.bu işte bir fizik kuralı hatası var ama:44::44:
:26:

bir ara bende alayım tarifi nevacım.belki benim kocişind dili çözülür

tamam bitanem orada yazdığım tarifi al işte ger sayfada poğoça tarifi olmasın dimi

aynen öyle valla.deli etti 3 gündür bu pc beni.havalardan herhalde.
benim kocişde i<zlemez vadiyi banadahiçç karışmaz kumanda bendedir(azcık nispet yapayım)

çok geçmiş olsun tumecim.allah uzun ömürler versin.bu konuyu burada açmak istemezdim.kusura bakmayın kızlar.ama içimdekini içimde tutmayı bir öğrensem zaten

içinde tutmayacaksın tabi bitanem ama bizim kızdığımız zaten kafana takmandı

:44::44::44::44::44:

burdaki tüm arkadaşlarım ve isteyen herkes bu mutluluğu yaşar inşallahhhhhhh...
heyo heyo yaşasın çok sevindiiiiiiiiiiiiiiim canım benim ALLAH tamamına erdirsin inşallah şimdi rahat stressiz geçireceksin hamileliğini tamam mı canım bir an önce kucağında görürsün inşallah yeğenimizi
ins bitanem.. Esine nasil soyledin?bide tatlim tup yaptirdiginı kimlere söyledin?ya ben asilamalarda ailemle kayinwalideme soyledim.surekli merak ediyolar,uzuluyolar,o surecte bide onları dusundum.soylememekmi lazım?
bende söylemeyi düşünmüyorum canım herkez normal bilsin yani vede kime neki nasıl olduğu
bu akşam bağlantımda sorun yok
ama bukezde bağlantıda lkimse yok
hala geziyormusunuz yaaa of:84:
valla sabah 9 da bir çıktım 11 buçukta girdim :78: 4 kapı yaptım bugün
toptan ziyaret
bebek giydirme oyunu oynuyorum
:26::26::26:

Son düzenleme:
masalcım
o dediğin yer bir çok yerde tanıtım elemanları gönderip bu şekilde anlatmışlardı hatırlarsan önceki topiktede konuşmuştuk. vee mineoraya gitti canım ona bir sor istersen sonuçta izmir le ankara arası bayağı var o beğenmişti güzel demişti ama konaklama tek kişi olduğu için kalamam demişti sanırım bir sorun oydu onun için. inşallah canım hayırlısı olsun herşeyin kuzum.hepimiz için

evet canım iyi gibi anlatıldı. konaklama işi içinde şehir dışında olduğumuz için konaklama ayarlayacaklar sordum. ben dedimki eşim ben annem babam gelicez. randevu aldığınızda söyleyin ben ayarlarım dedi telefonla arayan bayan bana. belki ankarada olduğu için öyle demişlerdir belki mineye bilemiyorum.
benim sorduğumda ayarlarız dedi ama tabi kesin bişey ben söyleyemem.

bende hatırladım biri gitmişti ama kımdı dıye cıkaramadım. teşekkür ederim söylediğin için canım.
minede geldi sanırım detaylı söyler belki bana şimdi....

minecim hoşgeldin tatlım

inşallah sen gitte bakalım bende giderim oraya sonuçta ilk istediğimiz şey ilgi valla
ben öyleyim alakasız drlara tav oluyorum
bana yakın ankara 200 km heycanlandım bak şimdi

masalcım şunu kesin olarak söyleyeyim eşin hariç hiç kimseyi istemiyolar yanında tek kalman gerekiyo ben o yüzden gitmedim

bende hatırladım biri gitmişti ama kımdı dıye cıkaramadım. teşekkür ederim söylediğin için canım.
minede geldi sanırım detaylı söyler belki bana şimdi....

minecim hoşgeldin tatlım

hoşbulduk bitanem

DAHA ÖNCE OKUNANLAR
MASALCAN|MİNE
FEBE|SEMİ
ORKİDE|ECE
AHSENNEVA

HASRET41 İÇİN 313 AYE-TEL KÜRSİ

ALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH CANIM.
LİSTEDEKİ REGL SIRASINA,VE OKUNMAYANLAR SIRASINA GÖRE GİDİYORUM KISLAR.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT
SEMİ|14.03.2011
NEVA|15.03.2011
HASRET41|16.03.2011
MELODİ|17.03.2011
ORKİDE|23.03.2011
MİNE|24.03.2011
FEBE|24.03.2011
MASALCAN|05.04.2011
TUME|09.04.2011
DOSBA|?
ROJDAAA|?

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|HAMİLELİK HAFTASI|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|21.HAFTA|KIZ
ECE|TÜP BEBEK|2.HAFTA |??

inşallah sen gitte bakalım bende giderim oraya sonuçta ilk istediğimiz şey ilgi valla
ben öyleyim alakasız drlara tav oluyorum
bana yakın ankara 200 km heycanlandım bak şimdi

valla şekerim öyle bi anlatı ki kadın telefonda, bu akşam gidesimiz geldi.
çok heyecanlandım ve birden umudum arttı.
diyoki kadın bu sperm değerlerine göre yapılan aşılamalar çok yanlış ve özür dileyerek bunu söyledi.
bukadar düşük sperm ve morfolojisi bu kadar bozuk spermi olan hastalara kesinlikle aşılama önerilmez.
ben sizi etkilemek istemem diyo sadece 1 gününüzü ayırın bize diyo size bir yol çizelim sonra kararı tabiki siz kendiniz verirsiniz. evet size tüp bebek yapılacaktır diyo. zaten spermleride solusyonlar varmış onlarla canlandırıp öyle yapıyolarmış. yani biz aşıolama yaptırdığımızda sedece yıkama yapıyolar değişik bişey yapmıyolar yani en azından ben böyle biliyorum başka bişey yapsalar zaten söylerdi dr ve daha fazla para alırlardı benden. bilemiyorum çok ilgimi çekti ve en kısa zamanda gitmek için hazırız. ki bu büyük ihtimalle salı olacak. yarın arayacaklar randevu için sadece ben hani adetin 1 veyya 3 günü başlanıyo ya tüpe ilaçlar açısından şu anda bitti bitecek adetim ona göremi ayarlayıp gidelim diye sormayı unuttum yarında onu sorucam vereceği cevaba göre randevuyu alıcam. eğer gelin önce görelim ona göre karar verelim derse hemen gidicem

masalcım şunu kesin olarak söyleyeyim eşin hariç hiç kimseyi istemiyolar yanında tek kalman gerekiyo ben o yüzden gitmedim

minecim valla ister istesinler ister istemesinler. nasıl olsa kalacak insanımız var orda benim tek düşündüğüm şey ilgi alaka ve kesin sonuç istiyorum artık ve deneyimli bir dr istiyorum.
biliyosun ben 30 yaşındayım ve daha fazla geç kalmak istemiyorum.

minecim sen gittiğine göre nasıllar yanı tanıtımda söyledıklerı kadar varmı. ilgi alaka nasıl işlerini düzgün yapıyolarmı tavsiyen ne olacak canım. gitmeye değermi sence. sonuçta ben izmirdeyim yakın bi yer değil ne yapayım sence ne dersin???

canım bende halam vasıtasıyla gittim ben trabzonluyum trabzonda bunlar bilgilendirme amaclı toplantılar yapıyolarmış halamda benim için gitmiş oraya tlf nosunu almış ist geldiğinde verdi bana aradım eşim çalıştığı için hafta sonu gittik cumartersi aksamdan bindik eşimin halasıda geldi bizle pazar ordaydık saat 10 da dr geldi aldılar bizi hemen yanımda önceki bütün evrakları getirmiştim hepsini inceledi sonra güzelce bi muayene etti üç aşılama yapıldığı için tüp geçersin hemen dedi sonra ücretleri falan konuşmak için bi bayanla görüştüm yarım saat anlattı herşeyi detayıyla 3000 tüp bebek ilaçlar kişiye göre yani ilaçlara cevap vermesine göre ortalama 1000 tl hemde rapor çıkartılmış hali rapor çıkarmayı da onlar hallediyo sonra konaklaama içinde ayrıca 250 tl istiyolar bağış adı altında dr çok ilgili otel hastaneye yakın

sitelerine baktı 2.250 dolarmış tüp bebek fiyatı ilaçlar hariç. 4.5 -5 mılıyar toplam tutuyo. ki sağlık güvencesi varsa çıkaracakları raporla %20 ılac katılım payı veriyomuşum ve onların vereceği rapor ve faturayla birlikte ssk ya başvuruyomuşun 1 mılıyarınıda geri iade ediyomuş devlet.
bilemiyorum artık ne kadarla çıkarız hastaneden. ama herşeye rağmen yaptırmayı düşünüyoruz.
ama bakalım mıne ne diyecek. oda önemli benim için yani minenin de düşüncesini öğrenmek istiyorum

canım çok teşekkür ederim.
bende biraz önce yazdım. ben özellikle sordum bi ücret alıyomusunuz diye. oda dediki randevu verdiğim gün bana gelecek olanları söyleyin ona göre size yer ayarlamaya çalışayım dedi.
bu 250 lırayı senın ıcınmı yoksa eşin içinmi istedi tatlım??? peki ilgiden memnun kaldınmı drlardan veya???
çok oldum kusura bakma

Son düzenleme:

aslında kulağa şöyle hoş geliyor paranla rezil olmadan en azından ilgilenmeleri güzel ama özel düşünenler için devlette yaptırmanın maliyetinide araştırmalı bence ama özensiz 3 kere yapılacağna ilgili 1 kere olmasıda güzel ne kararsız bir durum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…