Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ben rahatım alıştım artık sadece bazen çevremdeki insanların patavatsızlığına tahammülüm yok Takmıyorum yani ama takmıyorum demek bile takmakmış malesefki.

canim yasamadan yorum yapmak kolay diyeceksin ama bak takmiyorum diyorsun ama takiyorsun cok belli.gun gun sayiyorsun her ay adet tarihin gelene kadar hissediyorum gunler senin icin gecmek bilmiyor.ama ne yap biliyormusun birgun esini al tatile cik yumurtlama oldugun hafta gzein tozun kafani baska seylere ver asla dusunme.ve cocuk icin esinle beraber oldugun gunlerde kalkma hic yerinden birlikte olduktan sonra sabaha kadar yat ve ertesi gun bunu beyninden sil.baska caresi yok de kendi kendine silicem de ve yap vucudunu artik rahat birakki oda kendine duseni yapsin

nevacım ya sen şu presed jeli nerden almıştın tatlım ?

haklısın tatlım sadece çocuk konusu değil aslında 5 senem çok stresli geçti 3 senede 5 seneyi düşünerek bende adet düzensizliği var eşimdede morfolojide sorun var görünürde ama olur diyorlar bilemiyoru. Yapımda en önemsiz şeyi bile takmak var mesela aklıma birşey almayı koyayım sabaha kadar uyumam onu alana kadar kurtlanırım örneğin aslında psikolojik destek tatilden daha iyi gelebilir diye düşünüyorum az değil 8 sene hiçmi denk gelmedi diyede düşünmüyorum değil. Sorun var ama ne?

bu karakterde oldugunu bilmiyordum aslinda seninki karakter olmaktan biraz cikmis takinti olmus.bencede canim destek alsan cok daha iyi olur.once psikolojisi iyi olcak insanin herseyi etkiliyo mubarek .umarim en kisa zamanda bir bebisin olur.dua edicem bebegi olmayan tum arkadaslar icin.

nevacım ya sen şu presed jeli nerden almıştın tatlım ?

ebaydan aldım tatlım ama kadında sorun olmamalıymış bunda yani erkekte hareket problemine daha etkili sanırım en güzeli yumurtlama gününü net bilip buluşturmak oluyor bakalım buluşabildimi masal gibi tek atuş inşallah olmuştur bilemiyorum yumurtlamam oldu 14 günü hesaplarsam 22 sine denk geliyor adet düzensizliği olurmu acaba bu aydada geçen ay 25 inde olmuştum amannnn bu neya matematik hesabı gibi bu akşamdan itibaren beynimden siliyorum yoksa kafayı sıyırma boyutuna gideceğim

benim değil tatlım merkeze yakın ama inşaat falan yok çok zorlanıyorsun sen düzceye geldiğinde ben geldim diyeceksin o kadar

yok kız inşaat kısmı şakaydı
uydudan verdiğin adresin görüntülerine baktım.muhtarınızın adına kadar biliyorum merak etme zorlanmam

slm kızlar ben geldim
hoşgeldin canım.nasılsın.karacım nerde yaptırıyorsun tüpo baby yi
ve yumoşlar ne zaman toplanıyor iğneden sonramı:26:

tickerine bakılırsa bebiş bekliyorsun heralde tatlım allah sanada sağ salim bir solukta kucağına almayı nasip etsin tatlım sağol paylaşımların için ne yapalım herşeyin bir vakti var olacak inşallah olmaada sonunda ölüm yokya ne yapalım kaderimize razı gelip rabbimin sınavından alnımızın akıyla çıkmak nasip olur inşallah.

hb canım cuma toplanıyor bebeiş aday adaylarım bugun catlatma ignemi oldu. yine aşılama için yola cıktık ama yumurtalara yine cok ii geliştiginden ve cok oldugundan aşılama sakıncalı sonrasında hastanede yatma durumum bile olabilirmiş tüp için durum süpermiş gidiyorum işte dua et olurmu

inşallah buluşmuştur tatlım :)minik sıpa gelsin artık...ya benim tek tüp tıkalı ama alsam faydası olurmu acep herşeyi denemk istiyorum valla ...takma dicem nevacım ama olmuyor ya her ay umutlanıp hüsran yaşamak gerçekten yıkım oluyor..

hımmmm
sen bu ay jel kulllandın dimi
ben bunu unutmuşum

evet janım kullanmak denirse biliyorsun?

karacığım sen beni tanımadın sanırım küstüm ben sana o kadr kahve muhabbetimiz olmuştu gecelri ben seni sorup durayım 2 çift lafı esirge

ilk eda kullandı tatlım ama ilk ay işe yaramadı sanırım benle febede kullanalım ez azından birimize yarasın o zaman sizde kullanırsınız

evet janım kullanmak denirse biliyorsun?

karacığım sen beni tanımadın sanırım küstüm ben sana o kadr kahve muhabbetimiz olmuştu gecelri ben seni sorup durayım 2 çift lafı esirge

küsme ya bak üzülürüm bi taraftan bakıyorum nasıl olcalk bu iş diye cok heycanlıyım ve korkuyorum. bak sana ne vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…