Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen güzelim benimide öğrendi herşeyiuzman doktor oldun diyorum başıma..artık herşeyde bir yorum yapıyo delüüüü

selam kızlar,ben geldim.
bu semi niye gelemem falan yazdı,onu merak ediyorum.
masal cım,nasıl gidiyo hamilelik,kaç haftalık oldunuz canım?

Sandığın yerde değil tabiki bebek midede olmazki tatlım kasığa yakın olur fesat seni
ayy ne fesatı kız milimetrik hesaplamalar yaptım ama nese tamam göbek olsun ozaman

öylemi dersin coştum bak şimdi ben

olabilir tatlım neden olmasın.okadar pre seed kaullandın yani hem rabbim ol derse olur!!!! ani hareketler yapma dikkatli ol ama kendinide çok kaptırma ok??

kolay gelsin cnm...akşama ziyafet var

geldim melodicim önce işleri yaptım apartmanda kahve faslı var onu
hallettim şimdi burdayım herkese selamlar.
ay ne pişirsem acep.

oh oh ohh afiyet olsun ......benim bugün mönümde taze fasulye ,makarna ve salaata var tatım

kardelenciğim önemli birşey değil kocişi pc başında çok vakit geçirme diyormuşta o da bu ara abarttığını düşünüyor o sebepten şaka yani parçalar o adamı kız öyle bişey yapabilirmi hiç kocişi
Neyse ben kaçar hepinizi çok seviyorum şekerler

ayyy benimkide takip ediyooo hatta yumutlama günlerimden sonra adet günümü bekliyoruz.. bugün 27.gün dimi falan diye soruyo,28.güne gelebildiysek merak etme yarın olursun diyo..he bide ben adet olduğumu söyleyince her seferinde üzülme üstüne görüyosundur diyo okadar gülüyorum ki onun o lafına şu anda bile gülüyorum

geldim melodicim önce işleri yaptım apartmanda kahve faslı var onu
hallettim şimdi burdayım herkese selamlar.
ay ne pişirsem acep.

ohhh ne güzel şimdi bi kahvede ben içeyim ama yalnız başına zevki olmuyor ki (
akşama patates yemeği yapacağım çoook uzun zamandır yapmıyordum yanında yayla çorbam var başkada ne eklerim şimdilik bilmiyorum

ay fabecim çok yaşa sende kocişinde emi valla bende çok güldüm.

hepsi aynı cnm demmekki

benimki de çok şey diyo ama üstüne görüyosundur çok hoş olmuş valla ayyy çok güldüm :)) adamları ne hale getirdik

tatlım bende yeşil çay yapıyorum gel beraber içelim...

patates yemeğinin yanınada ben genelde makarna yaparım

ay febe aynen bende gülüyorumbenim kide şuan regliyim ya belki üstüne görüyosundur diyo..ben sinirimden gülüyorum ama artık her sferinde aynı şey

dosbacım gelhayatım bitanede senle içierim.
offfff ya patates yemeğinide yemeyeli çok uzun zaman oldu valla onuda yemiyor paşam sadece kızartmasını yiyor patatesin.
afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…