aynen güzelim benimide öğrendi herşeyievet cnm..ya bende ole diyorum allahın lutfu işte
boşanıyolardı...o kadar yıpranmışlardıkıi...bebekdoğdu hastaneye gittik ama hepimiz ağlıyoruz...kaynım duaların bebeği bu..çok dua ettim bu güünü yaşamak için die..nasıl ağladı koca adam anlatamam..
korkuyorum işte..bole olursa die...eşime diyorum ya bizde bole olursak die..saçmalama herkes bir mi takma kafana dio
ya çok komik ama artık eşimde takıp ediyo yumurtlama ginlerimi...bugün oldur..bu gün olmaz dio..bide bana "banada öğrettin ya" dio
şuleeeeeeeeeeee nerelerdesin sennnnnnnnnnnn
ayy ne fesatı kız milimetrik hesaplamalar yaptım ama nese tamam göbek olsun ozamanSandığın yerde değil tabiki bebek midede olmazki tatlım kasığa yakın olur fesat seni
öylemi dersin coştum bak şimdi ben
selam kızlar,ben geldim.
bu semi niye gelemem falan yazdı,onu merak ediyorum.
masal cım,nasıl gidiyo hamilelik,kaç haftalık oldunuz canım?
yapmaz dimi tatlım ayy inşallah bu ay düzensizlik yaşamam yaşarsamda sebebi olsun dimi ama
Kıslar kociş aradı akşama misafirim var
Yemek tatlı siparişi aldım kocişten bide gelecek arkadaş hamile oda un kurabiyesi istedi anvca yaparım ben çıkayım şekerler işim biterse gelirim yine öpüyorum hepinizi
geldim melodicim önce işleri yaptım apartmanda kahve faslı var onu
hallettim şimdi burdayım herkese selamlar.
ay ne pişirsem acep.
oh oh ohh afiyet olsun ......benim bugün mönümde taze fasulye ,makarna ve salaata var tatım
evet cnm..ya bende ole diyorum allahın lutfu işte
boşanıyolardı...o kadar yıpranmışlardıkıi...bebekdoğdu hastaneye gittik ama hepimiz ağlıyoruz...kaynım duaların bebeği bu..çok dua ettim bu güünü yaşamak için die..nasıl ağladı koca adam anlatamam..
korkuyorum işte..bole olursa die...eşime diyorum ya bizde bole olursak die..saçmalama herkes bir mi takma kafana dio
ya çok komik ama artık eşimde takıp ediyo yumurtlama ginlerimi...bugün oldur..bu gün olmaz dio..bide bana "banada öğrettin ya" dio
oh oh ohh afiyet olsun ......benim bugün mönümde taze fasulye ,makarna ve salaata var tatım
geldim melodicim önce işleri yaptım apartmanda kahve faslı var onu
hallettim şimdi burdayım herkese selamlar.
ay ne pişirsem acep.
güzelmiş menün cnm..bende karnıbahar kzıartacam..koçişim çok seviyo...adamı iyi beslemek lazım ki spermler kaliteli osun hah
ayyy benimkide takip ediyooo hatta yumutlama günlerimden sonra adet günümü bekliyoruz.. bugün 27.gün dimi falan diye soruyo,28.güne gelebildiysek merak etme yarın olursun diyo..he bide ben adet olduğumu söyleyince her seferinde üzülme üstüne görüyosundur diyookadar gülüyorum ki onun o lafına şu anda bile gülüyorum
ayyy benimkide takip ediyooo hatta yumutlama günlerimden sonra adet günümü bekliyoruz.. bugün 27.gün dimi falan diye soruyo,28.güne gelebildiysek merak etme yarın olursun diyo..he bide ben adet olduğumu söyleyince her seferinde üzülme üstüne görüyosundur diyookadar gülüyorum ki onun o lafına şu anda bile gülüyorum
ohhh ne güzel şimdi bi kahvede ben içeyim ama yalnız başına zevki olmuyor ki(
akşama patates yemeği yapacağım çoook uzun zamandır yapmıyordum yanında yayla çorbam var başkada ne eklerim şimdilik bilmiyorum
ohhh ne güzel şimdi bi kahvede ben içeyim ama yalnız başına zevki olmuyor ki(
akşama patates yemeği yapacağım çoook uzun zamandır yapmıyordum yanında yayla çorbam var başkada ne eklerim şimdilik bilmiyorum
ah ah şu spermenler bir yolunu bulsa da yumurtalarına kavuşsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?