Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın febecimmmmmm
sen geldiğine göre vardiyayı devredebilirim.
kahvaltıda çay keyfi yaparken azıcık bakayım demişştim şekerler evin işi beni bekliyor
görüşürüzzzz

neva senibekliyordum ama yazamadın bir türlü yahu
acil çıkmam lazım bye

günaydın febecimmmmmm
sen geldiğine göre vardiyayı devredebilirim.
kahvaltıda çay keyfi yaparken azıcık bakayım demişştim şekerler evin işi beni bekliyor
görüşürüzzzz

ya benim ev almış başını gidiyor tozdan 5 gündür eve uğradığım yok neyse sıvayayım kolları yapayım işlerimi akşamada siparişleri götüreceğim ne kadan yoğunum ben böyle bu ara yaaa birde yeni eve yeni salon takımı başlayacağım onun malzemelerinide alayım bari inmişken bu ara bol uğraş bulmam lazım kendime.

nevacımmmm hoşgeldin bitanemmm... sen bakma bu adamlar kafayı yemiş sinirlerini bizden çıkarıyolar.. benimkide bana aynısını yaptı..sen bunu düşünmekten hasta olmuşsun dedi resmen deli dedi bana yaaaaaaa..tam böyle yani hee evet deliyim napim halbuki bazen de bana öyle şeyler söylüyoki ona kıyamayıp kahroluyorum... hee aktarada gelmedi benimle ben de ablamala gittim (smilelarımda oynamıyo zaten sinir oldum şu dönüp dil çıkaran vardı ya ondan koycaktım nese) ayrıca sana kızdım niye refakatçı oluyosun tamam sevap iyi bişe ama bize göre değill

herkeseeee mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hadi sırada kim varsa gelsin haber versin bak dünü boş geçirdik olmuyo kızlar hızlanın birazzzzzzz

kız semi iki sohbet edeydikte öyle gideydin..ben sana dün böylemi yaptım

bu arada 40 adet vakıa ve 5000adet kadarda tesbih beni bekliyooooooooooo

nevacım sen o aktarı telle ara uzağım gelemiyorum de anlat belki yollar kız sana ne dersin??? bu böğürtlen kökü sanırım çok işe yarıyo.. ben aşılma yaptırmak için iğne yaptırırken çok akıntım olmuştu,aynısını yaşıyorum..(bunu yazdığım için iğreniyorummmm) hatta ozaman yumurtam erken çatladı zannetmiştim aynısını yine düşündüm

ne yapayım en müsait bizim gibier oluyor biliyorsun birde bebek varsa işin içinde akan sular duruyor bende özlem gidereyim derken özlemimin dağ olduğunu anlıyorum ateşim dahada korlanıyor böyle durumlarda.

:105: sana kolay gelsin tatlım :111:

yollasa ne olacak keçiboynuzu tozunu beğenmeyen onu içermi daha çok sinir sahibi ediyor beni bu kociş ne hali varsa görsün artık ben koşmayacağım birazda o koysun elini taşın altına.

ne siparişi kuzum ????:26::26::26::26::26:

bide ovulasyon testini günde 1 kezmi yaptın sen???

2 tüpümde açık yumurtamda oluşuyor ve çatlıyor kendime yapacak birşey bulamıyorum olması gerekenler oluyor zaten adet düzensizliğimide genelede stresli dönemlerde yaşıyorum ondada kociş etken çok rahat olması çabalamaması beni deli ediyor normal morfoloji %0 bunu düzene sokmamız gerek o sayıda takılı kalmış sayı iyiymişte onda birşey yokmuşta birşey de diyemiyorum hemen alınıyor.ikimizde deneyelim tek taraflı olmasın diyorum armut piş ağzıma düş istiyor sorumluluğunu bil 1 gün evde yoktum içmemiş tozu ben getireceğim ayağına.sinirim kolay kolay geçmeyecek sanırım.

bitanem sen hakkaten çok haklısın..ama napalım erkekler böyle..sadece bunda değil herşeyde hazırcı benimkide..ama napalım..yine herzamanki gibi mücadeleci olan biziz bu böyle ayrıca bizde eşimdede bende sorun yok ama sonuç ????aynı!!! bişeler yapmamız lazım pes etmek yok tabbi laf sokmalar,incitici sözler onlara değil bize geliyooo ahhh ya var ya bazı insanlara saygımdan bişe diyemiyorum yoksa

artık saldım gitti valla dün akşam mesela laf söyleyen birine hiç bir şey demeden yüz ifadesiyle öyle bir belli ettimki benden daha kötü bozuldu bundan sonra böyle kimseye taviz yok.

artık saldım gitti valla dün akşam mesela laf söyleyen birine hiç bir şey demeden yüz ifadesiyle öyle bir belli ettimki benden daha kötü bozuldu bundan sonra böyle kimseye taviz yok.

eşimin babaannesi ne bişe diyebilirim nede yüz yapabilirim... oda aklınca çok üzülüyo ama napalım rabbim vermezse biz napalım... cehalet çok kötü.

bi önceki sayfada sonda sana bi soru sormuştum görmedin mi tatlım??

ne hakkında tatlımovulasyon testi hakkındamı? eğer oysa bana adet döngünü söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…