günaydın febecimmmmmm
sen geldiğine göre vardiyayı devredebilirim.
kahvaltıda çay keyfi yaparken azıcık bakayım demişştim şekerler evin işi beni bekliyor
görüşürüzzzz
neva senibekliyordum ama yazamadın bir türlü yahu
acil çıkmam lazımbye
günaydın herkeze nasılsınız kızlar?
canım o kadar çok mutlu oldumki duyunca sevincimi anlatamam rabbime binlerce kez şükürler olsunki dualarımızı karşılıksız bırakmıyor
evet umut hiç bitmemeli ve sabırla beklememiz gerektiğini bir kez daha gördük.
tatlım okadar moralim bozukki anlatamam gitmedihemde yanından geçtik ama o öyle şeylere inanmıyormuşta ne duysam yapıyormuşumda kafayı sıyırmama az kalmışta falan filan ne kadarda doluymuş meğer ALLAH verirse olur diyor onları yapmaya gerke yok diyor tabikide ondan şüphem yok ama çabalamakta gerek anlamıyor bende ona artık yıprandım ve sen farkındasın demek dedim öyleyse tüp bebeğede gerek yok bekleyeceğiz dedim tek başıma koşturmaktan yoruldum yıprandım hep ben çabalıyorum ama acıyı çeken insanların acımasız soruları altında ezilen sinirlenen benim senin rahatın yerinde yokmu yok baktım mısır çarşısında gezerken keçiboynuzu tozu falan almış akşamda sütle yapta içeyim diyor bu saatten sonra çok yoruldum kızlar uğraşmayacağım tüpte yaptırmayacağım hiç bir şey istemiyorum artık. çünkü iş eşte bitiyor.
şuleciğim tamam ben yokum diye alınganlıklar yapılmışama seminin anlatmak istediği çok net tatlım o senin şaka yaptığının farkında ama sen söyleöişkende bu konuya gerçek düşüncelerini söylemiş ve çok haklı ama şart ortada BİZİ UNUTMAMAK KAYDIYLA arada gezilere çıkılabilir.
bu arada o kadar yorgunumki anlatamam o yüzde okudum bir duş alıp yatacağım kızlar bizde yeni geldik eve yatağı falan açtımyattı birde doğumhane bölümü sendromu yaşadım tabi (senin varmı, niye yok, elin yatkın,)falan filan orkidenin bir lafı vardı KENDİMİ ERKEK GİBİ HİSSEDİYORUM DİYE aynen öyle hissettim bebeği kucağıma alıp hep kokladım annesi bişey dermi diyede korkarark tabi öyle biri değil tabikide ama insan bir tuhaf oluyor işte ne bileyim evlerine gittik her gelen bana bakıyor istemiyorum artık insan içine girmeyi ve her bebek olduğunda bana pay çıkarılmasını çok sıkıldım elimizde değil ne yapalım bu kanserli bir hastaya yarın ölecekmişsin geçmiş olsun der gibi geliyor bana neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi yarın geçer sanırım bu arada bebişide çooooooooooooooooook özledim ben.. kokusunu
nevacımmmm hoşgeldin bitanemmm... sen bakma bu adamlar kafayı yemiş sinirlerini bizden çıkarıyolar.. benimkide bana aynısını yaptı..sen bunu düşünmekten hasta olmuşsun dedi resmen deli dedi bana yaaaaaaa..tam böyle yanihee evet deliyim napim halbuki bazen de bana öyle şeyler söylüyoki ona kıyamayıp kahroluyorum... hee aktarada gelmedi benimle ben de ablamala gittim (smilelarımda oynamıyo zaten sinir oldum şu dönüp dil çıkaran vardı ya ondan koycaktım nese) ayrıca sana kızdım niye refakatçı oluyosun tamam sevap iyi bişe ama bize göre değill
herkeseeee mutlu günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhadi sırada kim varsa gelsin haber versin bak dünü boş geçirdik olmuyo kızlar hızlanın birazzzzzzz
kız semi iki sohbet edeydikte öyle gideydin..ben sana dün böylemi yaptım
bu arada 40 adet vakıa ve 5000adet kadarda tesbih beni bekliyooooooooooo
nevacım sen o aktarı telle ara uzağım gelemiyorum de anlat belki yollar kız sana ne dersin??? bu böğürtlen kökü sanırım çok işe yarıyo.. ben aşılma yaptırmak için iğne yaptırırken çok akıntım olmuştu,aynısını yaşıyorum..(bunu yazdığım için iğreniyorummmm) hatta ozaman yumurtam erken çatladı zannetmiştim aynısını yine düşündüm
ya benim ev almış başını gidiyor tozdan 5 gündür eve uğradığım yok neyse sıvayayım kolları yapayım işlerimi akşamada siparişleri götüreceğim ne kadan yoğunum ben böyle bu ara yaaabirde yeni eve yeni salon takımı başlayacağım onun malzemelerinide alayım bari inmişken bu ara bol uğraş bulmam lazım kendime.
2 tüpümde açık yumurtamda oluşuyor ve çatlıyor kendime yapacak birşey bulamıyorum olması gerekenler oluyor zaten adet düzensizliğimide genelede stresli dönemlerde yaşıyorum ondada kociş etken çok rahat olması çabalamaması beni deli ediyor normal morfoloji %0 bunu düzene sokmamız gerek o sayıda takılı kalmış sayı iyiymişte onda birşey yokmuşta birşey de diyemiyorum hemen alınıyor.ikimizde deneyelim tek taraflı olmasın diyorum armut piş ağzıma düş istiyor sorumluluğunu bil 1 gün evde yoktum içmemiş tozu ben getireceğim ayağına.sinirim kolay kolay geçmeyecek sanırım.
artık saldım gitti valla dün akşam mesela laf söyleyen birine hiç bir şey demeden yüz ifadesiyle öyle bir belli ettimki benden daha kötü bozuldu bundan sonra böyle kimseye taviz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?