Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heh sen pideyi götür ben ıspanak yerim onuda çok severim ama benim çok canım istedi yavv ama geç oldu yarın ilk işim yapmak erkenden.

benimde yaklaşık yarım saat önce çıkmam gerekiyordu
akşama görüşürüz kızlar

şule tatlım neva gelirse sen kıskanclıktan çatlarsın
ayrıca geri dönecek diyede çok bakarsın
biz böyle
:95::95::95::95::95:sende böyle olursun ama ne fayda hey hat

ay yok neva kızlardan biriyle görüşse kıskanırdım evet ama seni pek sanmıyorum.
nevanında sana uzun süre katlanabiliceğini sanmıyorum.
valla bikaç sımayel buraya yakışırdı fakat koyamıyorum.

akşam gözüme bakmadın sanırım semicim kandırılıcak göz varmı bende

nevanında sana uzun süre katlanabiliceğini sanmıyorum.
valla bikaç sımayel buraya yakışırdı fakat koyamıyorum.

hıh ben buna vcevap bile vermem
bak benim smilelarım var koyabiliyorum rahat rahat:92::92::92::92::92::92::92::92:

benim koıcaman bahçem var.ben uyapamıyorum ama kardeşime ektiriyorum domates salatalık biber fasulye patlıcan çilek kabakl kavun karbuz aklına ne gelirse yazın koparıp koparıp yiyorum
ni

ay semi ne güzel ya çok severim valla toprakla uğraşmayı bide onları yerken alınan hazda cabası olurdu gelebilirmiyim

Nevanında sana uzun süre katlanabiliceğini sanmıyorum.
Valla bikaç sımayel buraya yakışırdı fakat koyamıyorum.

üzgünüm şuleciğim herkesi çok seviyorum ama semi benim ilk göz ağrım hırlasamda kızsamdaben ona katlanırım eh zor olacak ama

Oldumu semi?:26:

seni seviyorum biz niye birbirimize sarıyoruz ben anlamadımki bak çok kızdım kendime böyle bahçeli evi olan biriyle dalaşılırmı hiç

kuzum sen bana gel köy senin olsun ne istersen meyve sebze fındık ceviz kız ne boyun büküyorsun bahçem yok ama buluruz sana ne istiyorsan tazesinden

canım benim geldim :)net kafayı üşüttü benimde yazamadım tatlım.nasılsın kuşum özledim kız valla

tahmin ettim arada gelip gidince netinte sorun olduğunu.
iyiyim canım sağol sende iyisindir inşallah.
ay valla bende çok özledim seni akşam geldiğinde çamaşır sermeye gitmiştim geldim gitmişsin yetişemedim

tahmin ettim arada gelip gidince netinte sorun olduğunu.
iyiyim canım sağol sende iyisindir inşallah.
ay valla bende çok özledim seni akşam geldiğinde çamaşır sermeye gitmiştim geldim gitmişsin yetişemedim

gece geç girdim zaten ..dışardaydık..sonra geldik misafirlerle gece 1,5 ta gittiler...hemen geldim baktım size ama yoktunuz kuzum ..ben de pek iyi sayılmam ya sürekli uçuk çıkıyo dudağımda anlamadım neden yahu sinir oldum yaaepey kaynatmışsınız gece hee..fotolar motolar

evet baya kaynattık semi şule artık dayanamıyorum o güzel cemalini görmek istiyorum dedi bende dayanamadım gösterdim fotoları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…