evet baya kaynattık semi şule artık dayanamıyorum o güzel cemalini görmek istiyorum dedi bende dayanamadım gösterdim fotoları.
kara naptı acaba transferi yapıldımı acaba merak ettim:26:
evet ya transferi olcaktı..hayırlı haberlerle gelir inşallah ...topikcek halay çekeriz
melodi gitme bi yere hemen gelicem.
geldim canım
pc kafayı yedi ya
slm kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız baya bi okdum geçmişi yoktum evde nasılınız?
slm kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız baya bi okdum geçmişi yoktum evde nasılınız?
benimkide sapıtıyo aradasen ne zaman başlıyosun tedaviye şulecim
ay evet ya sinir etti beni kilitlendi kaldı.
valla melıdi önce şu parayı almam lazım nezaman verirse artık.
hoşgeldin güzel anne biz iyiyiz sen nasılsın tatlım.
iyiyiz canım ya saol ..asıl sen nasılsın nasıl gidiyor
sopayı göstercen en sonunda ..versinlerde artık çok uzatmadan ii olcak ..inşallah yakın zamanda alırsınız canım..
iyiyim çok şükür şimdilik yaramaz bi durum yok dün annemlere gitmiştim göndermedi kal burda dedi evime yeni geldim burda aldım solugu sizlere bakayım dedim
oooo o zman uzayacak değilmi ..çeki tahsil etmeyi bekleyeceksiniz allah yardımcınız olsun kuşum..ne demişler geç olsun güç olmassın dimi amasorma ya çok kızgınım ama bunada razıyım hiç vermeme ihtimali vardı bunada şükür.
bi kısmını verdi ama çek biri 7 ayda birini 9 ayda tahsil edebilcez gerisini nezaman vercek bilmiyorum
selaaaaaaaammmm ben geldiiim
şimdi ben sana gel desemay semi ne güzel ya çok severim valla toprakla uğraşmayı bide onları yerken alınan hazda cabası olurdu gelebilirmiyim
üzgünüm şuleciğim herkesi çok seviyorum ama semi benim ilk göz ağrım hırlasamda kızsamdaben ona katlanırım eh zor olacak ama
Oldumu semi?:26:
tamda doğru nyolu buldu şule diye dşünmeye başlamıştımseni seviyorum biz niye birbirimize sarıyoruz ben anlamadımki bak çok kızdım kendime böyle bahçeli evi olan biriyle dalaşılırmı hiç
bahçe haberinden sonra bende seviyorum artık semiyi nevacım
semiiiiiiiiiii bensiz mi yedin pideleri
bu msjı gördüm yani şimdi ben ne diyeyim bu kıza.var bir tuhaflık msjlarda amaah ne güzel bi haber bu bende semiye katlanıcam diye üzülüyordum
yok kız dedimya çıkıyorum diyesemii buralardaydı gene yokoldupideler oturdu midesine heralde
sorma ya çok kızgınım ama bunada razıyım hiç vermeme ihtimali vardı bunada şükür.
bi kısmını verdi ama çek biri 7 ayda birini 9 ayda tahsil edebilcez gerisini nezaman vercek bilmiyorum
hoşgeldin kuzum yinemi uyanabildin yoksamselaaaaaaaammmm ben geldiiim
hoşgeldin topiğimizin güzel annelerinden masalcannasılsın kuzum bebikomuz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?