Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız baya bi okdum geçmişi yoktum evde nasılınız?

ay evet ya sinir etti beni kilitlendi kaldı.
valla melıdi önce şu parayı almam lazım nezaman verirse artık.

sopayı göstercen en sonunda ..versinlerde artık çok uzatmadan ii olcak ..inşallah yakın zamanda alırsınız canım..

sopayı göstercen en sonunda ..versinlerde artık çok uzatmadan ii olcak ..inşallah yakın zamanda alırsınız canım..

sorma ya çok kızgınım ama bunada razıyım hiç vermeme ihtimali vardı bunada şükür.
bi kısmını verdi ama çek biri 7 ayda birini 9 ayda tahsil edebilcez gerisini nezaman vercek bilmiyorum

sorma ya çok kızgınım ama bunada razıyım hiç vermeme ihtimali vardı bunada şükür.
bi kısmını verdi ama çek biri 7 ayda birini 9 ayda tahsil edebilcez gerisini nezaman vercek bilmiyorum
oooo o zman uzayacak değilmi ..çeki tahsil etmeyi bekleyeceksiniz allah yardımcınız olsun kuşum..ne demişler geç olsun güç olmassın dimi ama

ay semi ne güzel ya çok severim valla toprakla uğraşmayı bide onları yerken alınan hazda cabası olurdu gelebilirmiyim
şimdi ben sana gel desem
senin diğer msjlarınla tutarsız olacak
sen ne yapmak isgtediğine karar ver ben ona göre cevap veririm canım
üzgünüm şuleciğim herkesi çok seviyorum ama semi benim ilk göz ağrım hırlasamda kızsamdaben ona katlanırım eh zor olacak ama

Oldumu semi?:26:

eh işte

seni seviyorum biz niye birbirimize sarıyoruz ben anlamadımki bak çok kızdım kendime böyle bahçeli evi olan biriyle dalaşılırmı hiç
tamda doğru nyolu buldu şule diye dşünmeye başlamıştım

bahçe haberinden sonra bende seviyorum artık semiyi nevacım
d derken....

semiiiiiiiiiii bensiz mi yedin pideleri

şeyyyyyyyyyyy:78::78:
ah ne güzel bi haber bu bende semiye katlanıcam diye üzülüyordum
bu msjı gördüm yani şimdi ben ne diyeyim bu kıza.var bir tuhaflık msjlarda ama
bahçedeki kiraz ağacından bahsetmemişim iyiki
semii buralardaydı gene yokoldu pideler oturdu midesine heralde
yok kız dedimya çıkıyorum diye
komşuma gittim azıcık ama orada ne yaptığımı söylemem neva yine yapmaya kalkar

tatlım altın değilmiydi onlar bende altın fiyatlarının tavan yapmasını bekliyordur belki diyecekti
9 ay vadeli çekmiş.

selaaaaaaaammmm ben geldiiim
hoşgeldin kuzum yinemi uyanabildin yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…