Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay evet semi biraz tutarsızlık var fakat bi sebebi var neyse zaten gerek kalmadı artık nevacım daha iyi bi seçenek sundu.
valla altınlarla ilgili ne demek istediğini anlamadım.

yok kııııızzzz. değil hem artık uyku halim gitti sanki.
şimdi uyumuyorum artık

bu hafta yine bizimkilerin problemleriyle uğraşıyoruz.

iyiyim tatlım. sen nasılsın?
bebek de iyidir inşallah c.tesi görürüz inşallah

canım ne olsun iiyi olmaya çabalıyoruz..sizn mutlu haberlerinizle daha da mutlu oluyruz inşallah yolu sen açtın devamı gelecek diye umuyoruz tatlım..az kaldı bebikoyu görmene ..bende yarın arkadaşımla doktıra gidiyorum o da 7 .ayına giiriyo bende tanışıcam teyzesi olarak.ben önermiştim o doktoruda ona 6 yıldır bekliyordu bebiş için tam tedavi olalım falan derken süpriz şeklde hamiş olduğunu öğrenmişti..hayt hiç belli olmuyor valla.ay masal inşallah hayatındaki en güzel melodiyi duyacaksın yeni bir canın ayak sesleri resmen pıt pıt pıtlar

inşallah canım inşallaaaaahhh

ay semii neva ne oyunu oynurki yahubide şu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsunuz yaaaaaa

alıntı ile cevapla nın yanında ''+ işareti varya cvp yazmak istediğin msjlara tıkla sonra aralarına yaz ama 2 msj arasına yazki karışmasın ortalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…