Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee benimde kociş geç gelcekbende makarna yapmayı düşünüyorumm

ben daha dün yedim ya bekarken makarnayı çok seviyordum ama evlendikten sonra kayınvalidemler ve kociş öööööö getirtti makarna olmasa aç kalırlarmış her ne olursa olsun mukhakkak istisnasız makarna pişer muhakkak fiks yani olmassa olmaz

ay şule alemsin tatlım

iyiyim şükür bu gün dr gittim mutluyum ve umutluyum :):90:
hadi hayırlısı canım ..umudun olduğu yerde herşey mümkündür zaten

hıııım ne güzel ALLAH daim etsin.
nedir seni mutlu eden paylaşmak istermisin.

bende polikistik over vardı cnm...tedavi görüyorum kloman kullandım şimdi yumurta olgun kıvama gelmiş bu akşam çatlama iğnesi olacam yarın akşam öbür gün ve pazar günü çalışma var
inş.tutar ya ne olur bana dua edin arkadaşlar lütfeeeeeennnnnnnnn

inşallah canım ya dualarımız seninnle tabiii

Son düzenleme:

rabbim hayırlısıyla umuduna kavuştursun inşallah.
hadi hayırlı işler

ben çıkmak zorunda yım arkadaşlarım.yemek yiyip iğne vurulmaya gidecem ordan arkadaşa geçecez eşimle... görüşmek üzere iyi akşamlar size...:92::92:

nevacımmmmmmmmmm yaptım çok saol bitanemm

nidemek

merhaba tatlım hoşgeldin

ay neva o ne merak ettim:26:

neyi merak ettiğini anlayamadım tatlım.

iyiyim şükür bu gün dr gittim mutluyum ve umutluyum :):90:

hadi inşallah tatlım çalışma sonrası yatıyorsun kalkmıyorsun ayaklar havada ok. Bide bol bol dua rabbim tez zamanda kavuştursun

selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…