Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ALLAH yardımcın olsun.

saksı dedim toprak dedim ama nevanın kaynanasına sinirlendim...biraz ağladım sonra çocuklar gibi uyuyakalmışım :)) gidip alamadım kısacası...ama uyumak ii gelmiş sakinleşmişim

topiciğimizin güzel anneleri gelmiş...nasılsınız kızlar??
bebişler nasıl
masalcım uykun azalmış bulantın ne durumda canım

kelebek şengül tedavilerin hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz en kısa zamanda sizinle beraber olsun

hayırlısı olsun canım.

ay neva arkandan geldim topin ismine anlam veremedim baktım oyunmuş.

saksı dedim toprak dedim ama nevanın kaynanasına sinirlendim...biraz ağladım sonra çocuklar gibi uyuyakalmışım :)) gidip alamadım kısacası...ama uyumak ii gelmiş sakinleşmişim

:26::26::26::26::26::26: Ben sinir hastası oldum zati onun yüzüne bak seni bile buradan kötü etkilemiş datluum üzülme diyorumya sen merak etme gidişim sessiz oldu dönüşüm muhteşem olacak.

neyse kociş gelmeden kalkayım pc başından hiç girmemiş gibi gelirim gece

ah kıyamam canımmmmmmm ya ..ne duygulusun sen öle

ah canım ya bende aldın döndün sanıyorum.
yok canım ya çıkamadım ( ama kısmet olursa haftaya bahar temizliği yapacağım...temizlik öncesi almayı planlıyorum inş.

:26::26::26::26::26::26: Ben sinir hastası oldum zati onun yüzüne bak seni bile buradan kötü etkilemiş datluum üzülme diyorumya sen merak etme gidişim sessiz oldu dönüşüm muhteşem olacak.

ayyy Allah yardımcın olsun hayatım
valla sinirlerim bozuldu
neyse biz yolumuza bakalım başkalarını takmayalım ( nasıl olcaksa) Rabbim başka sınav vermesin

olsun canım canın sağolsun evet ya şu havalar bi düzelse bende başlıyıcam bahar temizliğine.
ah canım benim nevanın anlattıkları okadar tanıdıkkı bağışıklık yaratmış olmalı duyunca çokta şaşırmıyorum valla.
örnek veriyim okadar emekten sonra bebeğimi kaybetmişim kadın gelmiş mutfakta sigarasını tüttürüp benim çeyizimde getirdiğim bulaşık makinesinin bulaşıklarını mahvettiğini benim evdekini oğlu almış ya (abimin aldığını bilmiyor ayağına yatıyor)oğlunun anne sana kurban olsun istiyosan bunu al dediğini söylüyor zor tuttum kendimi insan bıraz yaşanan acıya saygı duyar.
ben okadar

sana yazdım ya makarna yapıyorum dedim çok seversin diye

topiciğimizin güzel anneleri gelmiş...nasılsınız kızlar??
bebişler nasıl
masalcım uykun azalmış bulantın ne durumda canım

çok şükür tatlım. yok denecek kadar az. inşallah böyle gider.
sen nasılsın hayatım iyimisin???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…