selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlısı bakalım...
şule posta kutun doluuuuuuuuuu
saksı dedim toprak dedim ama nevanın kaynanasına sinirlendim...biraz ağladım sonra çocuklar gibi uyuyakalmışım :)) gidip alamadım kısacası...ama uyumak ii gelmiş sakinleşmişim
selam kızlar bugün doktorcuğuma :) kontrole gittim.bakalım tekrar başladık tedaviye 5 ay ara vermiştim.klomenle başlıcam tekrar.sonra pregnyl sonra gonal f sonra ovitrelle sonra bir jel ama reçetede adını okuyamadım.heyet raporlarını alıcam yarın oyy oyyy hayırlısı bakalım...
ay neva arkandan geldim topin ismine anlam veremedim baktım oyunmuş.
saksı dedim toprak dedim ama nevanın kaynanasına sinirlendim...biraz ağladım sonra çocuklar gibi uyuyakalmışım :)) gidip alamadım kısacası...ama uyumak ii gelmiş sakinleşmişim
yok canım ya çıkamadımah canım ya bende aldın döndün sanıyorum.
:26::26::26::26::26::26: Ben sinir hastası oldum zati onun yüzüne bak seni bile buradan kötü etkilemişdatluum üzülme diyorumya sen merak etme gidişim sessiz oldu dönüşüm muhteşem olacak.
yok canım ya çıkamadım( ama kısmet olursa haftaya bahar temizliği yapacağım...temizlik öncesi almayı planlıyorum inş.
ayyy Allah yardımcın olsun hayatım
valla sinirlerim bozuldu
neyse biz yolumuza bakalım başkalarını takmayalım ( nasıl olcaksa) Rabbim başka sınav vermesin
topiciğimizin güzel anneleri gelmiş...nasılsınız kızlar??
bebişler nasıl
masalcım uykun azalmış bulantın ne durumda canım
sana yazdım ya makarna yapıyorum dedim çok seversin diye
hıııııım afiyet olsun ay yok ben almiyim sağol güzel bi salata ve balık yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?