hayrılı cumalar canlarımmmmmmmm... bu mübarek günün hürmetine hayrılısıyla dualarıız kabul olsun ve bebişimiz hemen gelsin,hamişlerde hayırlısıyla kucağına alsın inşşşşşşşşş
ben çok mutluyum... vakıa suresini dün bitirdim çok şükür veeeeeeeeee dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördümmmmmmmm
bide bugün annemler geliyooooo:64:
hayrılı cumalar canlarımmmmmmmm... bu mübarek günün hürmetine hayrılısıyla dualarıız kabul olsun ve bebişimiz hemen gelsin,hamişlerde hayırlısıyla kucağına alsın inşşşşşşşşş
ben çok mutluyum... vakıa suresini dün bitirdim çok şükür veeeeeeeeee dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördümmmmmmmm
bide bugün annemler geliyooooo:64:
hayırlı cumalar kızlar
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
bizi bebişsiz bırakmasın (amin)
hayrılı cumalar canlarımmmmmmmm... Bu mübarek günün hürmetine hayrılısıyla dualarıız kabul olsun ve bebişimiz hemen gelsin,hamişlerde hayırlısıyla kucağına alsın inşşşşşşşşş
ben çok mutluyum... Vakıa suresini dün bitirdim çok şükür veeeeeeeeee dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördümmmmmmmm
Bide bugün annemler geliyooooo:64:
bana gelice her yerim ağrıyo kızlar kollarım bacaklarım midem( sanırım üşüttüm
akşama da kınaya gideceğim bu havada hiç canım çekmiyo...kız aralıkta düğün yapmadı ki havalar güzel iken yapayım diye aralıktan soğuk ve kapalı bi gün var
bu hastalıkla mecburen gideceğim ama hiç keyfim yok
kızlar ben camımı lavobalarımı falan beğenmeye gidiyorum akşamada bebikomun yanına gideceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
dün gece biraz bişiler olmuş ama tam anlayamadım
umarım herkes bugün daha iyidir...Rabbim kalbimize ferahlık versin
kızlar ben camımı lavobalarımı falan beğenmeye gidiyorum akşamada bebikomun yanına gideceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
ben accık çıkıyorum dualarımı bitireyim sonra yine gelirim canlar
inşş tatlım bakalım bu sefer gelir inşş nazlı sıpaaaaa..bu arada seni çok özledim!hayırlı cumalar canım...
o zaman çalışmalara hız ver canım...
inşallah bebiş gelir bu sefer
yetişir cnm hiç merak etme rabbim bana yardım etti ben bitirdim zaten ezberleniyo ve hızlanıyosun yani 10taneyi okumakala bi süre sonra 30taneyi okumak aynıo zamnaımı aldı diyebilirim..febecim maşallah bitirmişsin canım ...benim bugün 10.günüm ve bu ay şehir dışına çıkmam gerekiyor bakalım nasıl yetiştireceğim kısmet inş. bende tamamlayabilirim
annenler için gözün aydın demek isterdim :)) inş. rahat çalışabilirsiniz canım :))
çift çizgi tam zamanında olmuş :))
aminnn bitanemmm teşekkür edrimm..hepimiz en kısa zamanda kucağımıza alalım inşşşş..[Bsanada hayırlı cumalar cnm.amin tatlım amiiiiiiiiiiiinnnnallah mutluluğunu arttırsın inşallah bebişinde hayırlı olsun sağ salim bebişine kavuşmayı nasip atsin allahım...allah bizlerede nasip etsin inşallah....ayrıca annenlerde çok güzel vakitler geçirirsin inşallah canımmm.......[/B]
febe dün çalışma oldu dimi canm nasıldı jelle ilk deneme
allah yardımcın olsunn tatlımm..ne sorunların var
hoşgeldin tatlım hayırdır ne hastalığın var rabbim dermansız hastalık vermesin.
febecim annenler olsada değerlendir mutlaka bugünleri canım.
bak hem jelin hem böğürtlen suyunun ve duaların sayesinde işallah gelir bu ay bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?