Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayrılı cumalar canlarımmmmmmmm... bu mübarek günün hürmetine hayrılısıyla dualarıız kabul olsun ve bebişimiz hemen gelsin,hamişlerde hayırlısıyla kucağına alsın inşşşşşşşşş

ben çok mutluyum... vakıa suresini dün bitirdim çok şükür veeeeeeeeee dün ovulasyon testinde çift çizgiyi gördümmmmmmmm

bide bugün annemler geliyooooo:64
:

hayırlı cumalar kızlar
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
bizi bebişsiz bırakmasın (amin)

hayırlı cumalar canım...

o zaman çalışmalara hız ver canım...

inşallah bebiş gelir bu sefer

dün gece biraz bişiler olmuş ama tam anlayamadım
umarım herkes bugün daha iyidir...Rabbim kalbimize ferahlık versin

febecim maşallah bitirmişsin canım ...benim bugün 10.günüm ve bu ay şehir dışına çıkmam gerekiyor bakalım nasıl yetiştireceğim kısmet inş. bende tamamlayabilirim
annenler için gözün aydın demek isterdim :)) inş. rahat çalışabilirsiniz canım :))
çift çizgi tam zamanında olmuş :))

[Bsanada hayırlı cumalar cnm.amin tatlım amiiiiiiiiiiiinnnnallah mutluluğunu arttırsın inşallah bebişinde hayırlı olsun sağ salim bebişine kavuşmayı nasip atsin allahım...allah bizlerede nasip etsin inşallah....ayrıca annenlerde çok güzel vakitler geçirirsin inşallah canımmm.......[/B]

bana gelice her yerim ağrıyo kızlar kollarım bacaklarım midem ( sanırım üşüttüm
akşama da kınaya gideceğim bu havada hiç canım çekmiyo...kız aralıkta düğün yapmadı ki havalar güzel iken yapayım diye aralıktan soğuk ve kapalı bi gün var
bu hastalıkla mecburen gideceğim ama hiç keyfim yok

febe dün çalışma oldu dimi canm nasıldı jelle ilk deneme

kızlar ben camımı lavobalarımı falan beğenmeye gidiyorum akşamada bebikomun yanına gideceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.

geçmiş olsun cnm allah acil şifa versinn

kızlar ben camımı lavobalarımı falan beğenmeye gidiyorum akşamada bebikomun yanına gideceğim öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.

hadi kolay gelsin bitanem..

bende işe gideceğim birazdan annemi de geçerken pazara bırakacağım:)))

ben accık çıkıyorum dualarımı bitireyim sonra yine gelirim canlar

herkese hayırlı günler hayırlı cumalar

masal tatlım ben seni rüyamda gördüm.biraz saçma ama anlatıcam

sen gebzede oturuyormuşsun
sana telefon ediyorum ben gelğyorum diye.tamam diyorsun
sonra nasıl oluyopr bilmem ben ve yedi sülalem sana geliyoruz hemde hemen
sen daha hazırlıkların ortasındasın
elinde asma yaprağı kapıyı açıyorsun mesela.biz cümbür cemaat dalıyoruz içeri.ama seinde yedi sülalen evde.sen bizimle pek ilgilenemiyorsun çünki yemek yapma derdindesin.altkatta
ama ben nasıl kıvranıyorum masal bana kızacak,neden bu kadar kalabalığız ve erken geldik diye.konuşmayı çok seven ben sus pus mahcup bir suratla oturuyorum bir köşede
elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum.arada sana bakmak konuşmak istiyorum ama ne mümkün.en sonunda masada yemek yiyoruz sana kusura bakma erkenden ve bu kadar kalabalık geldik diyorum
sende önemli değil bu benim herzamanki halimn diyorsun
sonra biraz rahatlıyorum nerden tanıştığımızı falan anlatıyoruz.sonra misafirler tek tekkalkıyor.2 kişi kalıyor ama kim hatırlamıyorum
ya of diyorum bende gidicem şimdi bunlar hala neden gitmedi
karnına bakıyorum senin bebişi bile sevemedim konuşamadım onunla diyorum
ve telin alarmı çalıyor
bu arada sana gelirken minübüsü fotofrafçıya çevirmişbir adamda şans eseri nevanın fotolarını görüyorum vw ben bunu tanıyorum ver bana ben götürürüm diyorum
o fotolarla sana geliyorum
ne senaryo ama

hayırlı cumalar canım...

o zaman çalışmalara hız ver canım...

inşallah bebiş gelir bu sefer
inşş tatlım bakalım bu sefer gelir inşş nazlı sıpaaaaa..bu arada seni çok özledim!

yetişir cnm hiç merak etme rabbim bana yardım etti ben bitirdim zaten ezberleniyo ve hızlanıyosun yani 10taneyi okumakala bi süre sonra 30taneyi okumak aynıo zamnaımı aldı diyebilirim..

sorma tam zamınını buldular bişede diyemedim bide böğürtlen kökünüde bu ay içtim ya mecbur çalışmamaız lazım kaçırmamalıyım bu günleri..inşş yakalanmayız:18::18::18::18:
aminnn bitanemmm teşekkür edrimm..hepimiz en kısa zamanda kucağımıza alalım inşşşş..
febe dün çalışma oldu dimi canm nasıldı jelle ilk deneme

evet tatlım ama biraz kanamam oldu korktum

febecim annenler olsada değerlendir mutlaka bugünleri canım.
bak hem jelin hem böğürtlen suyunun ve duaların sayesinde işallah gelir bu ay bebişin

SAğoll Allah razı olsun... pko var, kanımda pıhtılaşma var, rahimde yara var, karaciğer enzimlerim yüksek, testesteron hormonum yüksek vs yani yok yok ...
allah yardımcın olsunn tatlımm..ne sorunların var

hoşbuldukkk cnmm..Amin .....
hoşgeldin tatlım hayırdır ne hastalığın var rabbim dermansız hastalık vermesin.

herrkese hayırlı cumalar... nasılsınız?

febecim annenler olsada değerlendir mutlaka bugünleri canım.
bak hem jelin hem böğürtlen suyunun ve duaların sayesinde işallah gelir bu ay bebişin

ayyy evet ya mecburen değerlendirmem lazım bakalım..:18::18::18::18: inşşş tatlım inşşş hepimiznki gelsin artık yaaaa yemin ederim sadece kendime istemiyorum.hepimizin olması lazım mutlu olmam için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…