Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım.rabbim sevdiği kuluna verirmiş derdi.beterin beteri var öyle düşün tatlım.rabbim büyük on tanede hastalığın olsa ol demesiyle geliverir mucizen.
benimde sol tüpüm kapalı.sağdsa kist var ufuktada ameliyat eşimdede hareket problemi
bunlar şu anda bildiklerim

ayyy evet ya mecburen değerlendirmem lazım bakalım..:18::18::18::18: inşşş tatlım inşşş hepimiznki gelsin artık yaaaa yemin ederim sadece kendime istemiyorum.hepimizin olması lazım mutlu olmam için..

evet aynen cnm hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum allahım nerde varsa isteyen herkeze sağlıklı bir bebek nasip et banada diyorum ...kurban olduğum allahım herşeyin hayırlısını versin hakkımızda...

Son düzenleme:
saol canım benim...hastalığımın adı da yok her yerim ağrıyo :))

bende anlamadım ama halloldu sanırım sonunda ??

cnm sabah benimde belim sırtım ağrıyordu sırtın ortasında kemik ağrıyordu resmen doğrulamıyordum yelek gidim sanırım sırtım ısındı düzelid gerçi belim hala ağrıyor...acaba diyorum bu çatlama iğnesinden dolayımıdır bilmem...

amiinnn amiiinnnnnnn.... tatlım sen dün yaptırdın dimi çatlatma iğneni?? beraber gün sayıcaz desene

hayırlı cumalar tatlım.. geçmiş olsun cnm yaaaa inşş rabbim şifa verir sende kavuşursun bebişineeee...sonrada burda hep berabeeeerrrrrrr

eşime bakmadı bile doktor daha önce sei tedavi edelim sonra eşine bakarız dedi
Allah ım isteyen herkese nasip etsin o duyguyu... zor cok zor.. derdansız dert vermesin inşallah... Allah ım yar ve yardımcımız olsun...

ya ovülasyon teti ne tatlış? :78:
çift çizgi deyince bende hamile kaldın sandım demin

ovülasyon testi hamile kalmak için en uygun zamanı belirleyen bi test tatliş yani yumurtam çatır çatır çatlıyo inşşşşşş

ahh ahhh ilk dafa çift çizgi gördüm oda ovlasyon testinde bidahaki sefere gebelik testinde görcem inşşş

tatlım istanbulun neresindesin sen?? bende istanbuldayım:)

Son düzenleme:
melodiii tatlımmm bi karşılaşamadık seninle teşekkür etmişsin raica ederim bebğim ben bişe yapmadım.. mail geldimi sana ürün kargoya verildi diye onu takip et önce ok??

hayır olsun tatlım. ay çok mutlu oldum kalabalık gelmişsiniz. eee benimde aşağı kalır yokmuş.
benimde sülale varmış.
ayyyy semi sen çoook yaşa emmiiiii...bebişli yaşşa inşallaaaahhhhhh en yakın zamanda senınde göbiş şişsın inşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
seni seviyorum bitanem

inşallah cnm inşallah göreceksin tabi tatlım...gazi osmapaşa diye geçiyor ama piyerlotiyi biliyormusun...piyerlotiyle aramızda 2 sk var cnm ordayım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…