SAğoll Allah razı olsun... pko var, kanımda pıhtılaşma var, rahimde yara var, karaciğer enzimlerim yüksek, testesteron hormonum yüksek vs yani yok yok ...
hoşbuldukkk cnmm..Amin .....
herrkese hayırlı cumalar... nasılsınız?
ayyy evet ya mecburen değerlendirmem lazım bakalım..:18::18::18::18: inşşş tatlım inşşş hepimiznki gelsin artık yaaaa yemin ederim sadece kendime istemiyorum.hepimizin olması lazım mutlu olmam için..
saol canım benim...hastalığımın adı da yok her yerim ağrıyo :))geçmiş olsun cnm allah acil şifa versinn
bende okudum anlamaya çalıştım ama bende anlamadım
saol canım benim...hastalığımın adı da yok her yerim ağrıyo :))
bende anlamadım ama halloldu sanırım sonunda ??
evet aynen cnm hiçbir zaman sadece kendim için dua etmiyorum allahım nerde varsa isteyen herkeze sağlıklı bir bebek nasip et banada diyorum ...kurban olduğum allahım herşeyin hayırlısını versin hakkımızda...
amiinnn amiiinnnnnnn.... tatlım sen dün yaptırdın dimi çatlatma iğneni?? beraber gün sayıcaz desene
SAğoll Allah razı olsun... pko var, kanımda pıhtılaşma var, rahimde yara var, karaciğer enzimlerim yüksek, testesteron hormonum yüksek vs yani yok yok ...
hoşbuldukkk cnmm..Amin .....
herrkese hayırlı cumalar... nasılsınız?
evet cnm sendemi dün yaptırdın yoksam :)
yok ben dün ovulasyon testi yaptım
geçmiş olsun canım.rabbim sevdiği kuluna verirmiş derdi.beterin beteri var öyle düşün tatlım.rabbim büyük on tanede hastalığın olsa ol demesiyle geliverir mucizen.
benimde sol tüpüm kapalı.sağdsa kist var ufuktada ameliyat eşimdede hareket problemi
bunlar şu anda bildiklerim
yok ben dün ovulasyon testi yaptım
ya ovülasyon teti ne tatlış? :78:
çift çizgi deyince bende hamile kaldın sandım demin
bende aldım ovulasyon testi hiç çift çizgi görmedim acaba pko oldugumdan mı ki?
bende aldım ovulasyon testi hiç çift çizgi görmedim acaba pko oldugumdan mı ki?
herkese hayırlı günler hayırlı cumalar
masal tatlım ben seni rüyamda gördüm.biraz saçma ama anlatıcam
sen gebzede oturuyormuşsun
sana telefon ediyorum ben gelğyorum diye.tamam diyorsun
sonra nasıl oluyopr bilmem ben ve yedi sülalem sana geliyoruz hemde hemen
sen daha hazırlıkların ortasındasın
elinde asma yaprağı kapıyı açıyorsun mesela.biz cümbür cemaat dalıyoruz içeri.ama seinde yedi sülalen evde.sen bizimle pek ilgilenemiyorsun çünki yemek yapma derdindesin.altkatta
ama ben nasıl kıvranıyorum masal bana kızacak,neden bu kadar kalabalığız ve erken geldik diye.konuşmayı çok seven ben sus pus mahcup bir suratla oturuyorum bir köşede
elimi kolumu nereye koyacağımı şaşırıyorum.arada sana bakmak konuşmak istiyorum ama ne mümkün.en sonunda masada yemek yiyoruz sana kusura bakma erkenden ve bu kadar kalabalık geldik diyorum
sende önemli değil bu benim herzamanki halimn diyorsun
sonra biraz rahatlıyorum nerden tanıştığımızı falan anlatıyoruz.sonra misafirler tek tekkalkıyor.2 kişi kalıyor ama kim hatırlamıyorum
ya of diyorum bende gidicem şimdi bunlar hala neden gitmedi
karnına bakıyorum senin bebişi bile sevemedim konuşamadım onunla diyorum
ve telin alarmı çalıyor
bu arada sana gelirken minübüsü fotofrafçıya çevirmişbir adamda şans eseri nevanın fotolarını görüyorum vw ben bunu tanıyorum ver bana ben götürürüm diyorum
o fotolarla sana geliyorum
ne senaryo ama
ovülasyon testi hamile kalmak için en uygun zamanı belirleyen bi test tatlişyani yumurtam çatır çatır çatlıyo inşşşşşş
ahh ahhh ilk dafa çift çizgi gördüm oda ovlasyon testinde bidahaki sefere gebelik testinde görcem inşşş
tatlım istanbulun neresindesin sen?? bende istanbuldayım:)
inşallah cnm inşallah göreceksin tabi tatlım...gazi osmapaşa diye geçiyor ama piyerlotiyi biliyormusun...piyerlotiyle aramızda 2 sk var cnm ordayım sen?
ayyy bilmezmiyimmm çay içmeye gitmiştik oraya çookkkk güzellll...bende ümraniyedeyim tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?