tam olarak bilmiyorum ama düzenli bikaç ay üst üste yaptınmı tatlım?? yada önceden dr a ovulasyon takibi yaptırmadınmı hiç??
bendede var pko cnm amin hepimizin yardımcısı olsun nerde el açıp dua eden varsa onlara yadımcı olsun inşallah
:82:
hımmmo zaman bidaha geldiğinde haber ver görüşelim olmazmı ?
yok 1 kere denedim adetim bittikten bir hafta sonra başladım işte ama görmedim çift çizgiyi.. doktorada yeni yeni gidiyorum diğer hastalıkalrımın tedavisi olsun öyle inşallah..
vallahi her gece her gittiğim maneviyatı yüksek yerler varsa dua ediyorum tek tek değil ama bütün isteen arkadaşlarımla birlikte banada nasip et Allah ımdiye.. elbek kabul olcak inşallah... pko ne lanet bişi yaaa.. bana pko var dedi 2 ay önce 1 ay önce yumurtalarımdan bir kaç tanesi büyümüştü ama rahim duvarım inceydi bilemedim nedir pko..
yok 1 kere denedim adetim bittikten bir hafta sonra başladım işte ama görmedim çift çizgiyi.. doktorada yeni yeni gidiyorum diğer hastalıkalrımın tedavisi olsun öyle inşallah..
vallahi her gece her gittiğim maneviyatı yüksek yerler varsa dua ediyorum tek tek değil ama bütün isteen arkadaşlarımla birlikte banada nasip et Allah ımdiye.. elbek kabul olcak inşallah... pko ne lanet bişi yaaa.. bana pko var dedi 2 ay önce 1 ay önce yumurtalarımdan bir kaç tanesi büyümüştü ama rahim duvarım inceydi bilemedim nedir pko..
ama hayatım geç kalmışta olabilirsin..bak benim adetim bittikten 5gün sonra gördüm çift çizgiyi..gerçi böğürtlen kökü suyu içiyorum onunda etkisi olabilir ama adet döngün kaç gün??
ama hayatım geç kalmışta olabilirsin..bak benim adetim bittikten 5gün sonra gördüm çift çizgiyi..gerçi böğürtlen kökü suyu içiyorum onunda etkisi olabilir ama adet döngün kaç gün??
vallaha cnm dr bana dediğine göre yumurta çatlayamadığı için kist oluşuyormuş.polikistikoverde birçok kist anlamına geliyor...allahım tüm dualarımızı kabul etsin inş...
böğürtlen kökümü o nedir cnm?
ay bende ne kadar cahilmişim ya :)
bu araa sen kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin?
böğ.kökü nü üsküdarda bi aktar var tv yede çıkıyo.. o verdi eşimde bende içiyoruz..yumurtaların iyi gelişmesini destekleyici bi kür.. est.. tatlım ne cahilliği hepimiz yeni şeyler öğreniyoruz burda..
yaş 29bitiyo..20aydırda bebek bekliyoruz... sen????
ben 27 daha doğrusu ağustosun 10 da 27 olacam ama nedense soranlara hep 27 demişim farkında olmadan aslında 26 yım
3 yıllık evliyim 2 yıl konunduk 1 yıldır korunmuyoruz...haziranda düşüğüm var 1 tane öle işte cnm...
kızlarr naber çok özledim hepinizi geçmiş uzun okumaya kalksam akşam olur hamileler çoğalmış neva sağolsun arayıpm söylüyor orkidede hamileymiş varmı yeni haberler ben net bağlatmadım daha annemlerden giriyom masal nasıl gidiyo canım hamişlik
kızlarr naber çok özledim hepinizi geçmiş uzun okumaya kalksam akşam olur hamileler çoğalmış neva sağolsun arayıpm söylüyor orkidede hamileymiş varmı yeni haberler ben net bağlatmadım daha annemlerden giriyom masal nasıl gidiyo canım hamişlik
çok şükür canım. bi yaramazlık yok.
yarın kalp atışlarını duyacaz inşallah.
bizde seni özledik valla. senden naber nasılsın??[/QUOTEinş hayırlısıyla tamamına erer bende napim geldiğimden beri gelen giden eksik olmuyo yarında kaynım askerden geliyo kaynanamda köyden yani bana dur yok yine:18::18::18::18::18::18::18::18:
çok şükür canım. bi yaramazlık yok.
yarın kalp atışlarını duyacaz inşallah.
bizde seni özledik valla. senden naber nasılsın??[/QUOTEinş hayırlısıyla tamamına erer bende napim geldiğimden beri gelen giden eksik olmuyo yarında kaynım askerden geliyo kaynanamda köyden yani bana dur yok yine:18::18::18::18::18::18::18::18:
ooooooo sana kolay gelsin tatlım. maşşallah yoğunsun yani bu aralar .
febeciiiiimmmm naber tatlıııımmm
iyiyimmm çok şükür bitanemmm..sen napıosun bakim??? yarın 3te dimi randevun??
tatlım biter bitmezde erken olur..sen 11.gün başla bence..tabi adet döngünde önemli 29günden fazla sürüyosa 13.gün de başlayabilirsin..adet döngüne göre ayarla yani ok??ewet olabilir.. ozaman adetim biter bitmez başlıyım cnm sağol...
hımm anladım...neyse cıkıyorum annemi gezdireyim biraz.. görüşmek üzere...
iyiyim bende tatlım ne olsun. bugün benimde 40. günüm vakia süresinde.
yarın inşallah sonuncusunuda okurum. rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
evet yarın 3 randevum nasipse
oooo cnm yaa geçmiş olsunn..rabbim bidaha yaşatmasın..
tatlım biter bitmezde erken olur..sen 11.gün başla bence..tabi adet döngünde önemli 29günden fazla sürüyosa 13.gün de başlayabilirsin..adet döngüne göre ayarla yani ok??
ohhhh seninde bitiyo tatlımmm..ben şimdide o yeteler vardı ya onları okuyorum,benimde yarın bitiyo bunlar..sonra bi evi temizlerim artık iyice saldım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?