slm kızlar ben tüpü yaptırdım pazartesi test yaptırcam ama sanki tutmadı cok gerginim bana dua edim tutmuş olsun 2 embriyo taransfer ettiler
kara canım hayırlı uğurlu olsun...hayırlıca gelsin kuzcuklar...
bence de olumsuz düşünme hayatım benim aşılama da bile içimden neler kopup gitmişti...aldırış etme ve belirtilere takılma hayatım...inş. pazartesi güzel haber verirsin bize...
amin ama ben mimiklerimi alcam sende dua et
birşey sorcam yanlış hatırlamıyorsam sende yaptırmıştın kasık agrısı bel agrısı oldumu sendede
amin tatlım sanada sabır versin cnm ama bende bir gün patlıcam ne kadar susabilirimki dimi:)
karamsarım işte transfenden sonraki gün hissettim koptu benden uykuda rahmime bi acı girdi uyandım benim hep böyle oluyor sonrasındada kırmızılar gelir bugun 9 gün pazarteside test yaptırcam
bilmem ikna etmek için pek ugraşmadım 2 tane olurmu dedim olur ama kimseye söyleme dedi bide 15 yumurta toplandı 9 normal 5 mikrpenjeksiyonla dönlendi 2 transfer oldu ama geride dondurulcak kalitede embriyo olmadıgından dondurma olmadı ya transfer edilenlerde kalıtesizse offffffff sinir oldum
kii benim temizliğimi yemeklerimi herkez beğenir ama öle olsun diyorum o öyle düşünsün öyle konuşsun ne yapayım bir insana yaranamadınmı ağzınla kuş tutsanda yaranamazsın...
bi kayınvalide mağduru daha offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffff.
HE EVETTT UNUTMUŞUM BİR AN
BENMİ :26::26::26::26: ŞULE YAPTIRMIŞTI TATLIM BİZDEDE ORKİDEYLE MASAL TAM GİDECEKKEN HAMİLE KALDILAR ÇOK ŞÜKÜR BEN KORKUYORUM TÜP YAPTIRMAKTAN AÇIKCASI.
EEEE BAKALIM BEN 5 SENE DAYANABİLDİM
bence maddi imkanı olan yaptırmalı ben son atışımı yaptım dondurulmuşumda yok tutarsa ne mutlu tutmassa kendi kendine gelsin diye beklicez artık
BENMİ :26::26::26::26: ŞULE YAPTIRMIŞTI TATLIM BİZDEDE ORKİDEYLE MASAL TAM GİDECEKKEN HAMİLE KALDILAR ÇOK ŞÜKÜR BEN KORKUYORUM TÜP YAPTIRMAKTAN AÇIKCASI.
evet canım adet olucakmışım gibi ağrılar kasık ağrısı bel ağrısı rahimde şiddetli batmalar ayak ağrısı gibi ağrılar olmuştu ama takılma belirtilere farklı reaksiyonlar gösteriyor herkeste.
EEEE BAKALIM BEN 5 SENE DAYANABİLDİM
evet ya malesef çok maliyetli dediğin gibi.bence maddi imkanı olan yaptırmalı ben son atışımı yaptım dondurulmuşumda yok tutarsa ne mutlu tutmassa kendi kendine gelsin diye beklicez artık
öyle şengülcüm aşk köpeği bile kafiyeli havlatırmış.öylr yapacak bişey yok sinirlenipsabır çekiyorum sadece içimden
bence maddi imkanı olan yaptırmalı ben son atışımı yaptım dondurulmuşumda yok tutarsa ne mutlu tutmassa kendi kendine gelsin diye beklicez artık
amin canım................inşallah canım çıkmamış candan hiç bir zaman umut kesilmez rabbim meleklerine yollayacak sana.
evet ya malesef çok maliyetli dediğin gibi.
valla şartları zorladık aslında imkan yoktu helede imkanı olanların hiç beklememesi gerekli bende seninle aynı fikirdeyim.
yahu düşünme bunları diyorum sana
öyle şengülcüm aşk köpeği bile kafiyeli havlatırmış.
mecburen sabrattik ediyoruz.
ama emin ol karşılığını veriyor mevlam.
selamınaleyküm
febeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin tatlım benim hala çift çizgi yok ama geçenkine göre bugün silik yarın net çıkması gerekiyor akıntım geldi bugün ama üşüttüğüm için sık idrara çıkıyorum acaba ondandanmı :26: Ayyyyyyyyyyy ne iğrenç bir insanım
tatlım saat degilki bu,stres yapma lutfen,yarın öbür gün çatlar ins.buarada telden giriyorum.igrencte degil,bende aynılarını yazmıstm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?