Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar ben tüpü yaptırdım pazartesi test yaptırcam ama sanki tutmadı cok gerginim bana dua edim tutmuş olsun 2 embriyo taransfer ettiler

kara canım hayırlı uğurlu olsun...hayırlıca gelsin kuzcuklar...
bence de olumsuz düşünme hayatım benim aşılama da bile içimden neler kopup gitmişti...aldırış etme ve belirtilere takılma hayatım...inş. pazartesi güzel haber verirsin bize...

inşallah canım pazartesi bayramım olur

amin ama ben mimiklerimi alcam sende dua et

HE EVETTT UNUTMUŞUM BİR AN

birşey sorcam yanlış hatırlamıyorsam sende yaptırmıştın kasık agrısı bel agrısı oldumu sendede

BENMİ :26::26::26::26: ŞULE YAPTIRMIŞTI TATLIM BİZDEDE ORKİDEYLE MASAL TAM GİDECEKKEN HAMİLE KALDILAR ÇOK ŞÜKÜR BEN KORKUYORUM TÜP YAPTIRMAKTAN AÇIKCASI.
amin tatlım sanada sabır versin cnm ama bende bir gün patlıcam ne kadar susabilirimki dimi:)

EEEE BAKALIM BEN 5 SENE DAYANABİLDİM

karamsarım işte transfenden sonraki gün hissettim koptu benden uykuda rahmime bi acı girdi uyandım benim hep böyle oluyor sonrasındada kırmızılar gelir bugun 9 gün pazarteside test yaptırcam

karamsar olma karacım bu işler hiç belli olmuyor senin bahsettiğin belirti tutunma belirtiside olabilir ilk 3 gün çok önemli tutunma aşaması ilk 72 saatte oluyor.

anladım insaflıymış.
olsun tatlım sende zaten 2 embiriyomda tutucak ikiz annesi olucam dondurulmuşlara gerek kalmıyıcak diye düşün olumlu düşün lütfen.

bence maddi imkanı olan yaptırmalı ben son atışımı yaptım dondurulmuşumda yok tutarsa ne mutlu tutmassa kendi kendine gelsin diye beklicez artık

valla bende 2,5 sene dayanabildim ama ömrümümden 30 sene götürdüler 1 yıllık evliyim gibi sanki öncesi cehennem aynen nevacım nazı kampıydı ALLAHTA şahit.

bence maddi imkanı olan yaptırmalı ben son atışımı yaptım dondurulmuşumda yok tutarsa ne mutlu tutmassa kendi kendine gelsin diye beklicez artık
evet ya malesef çok maliyetli dediğin gibi.
valla şartları zorladık aslında imkan yoktu helede imkanı olanların hiç beklememesi gerekli bende seninle aynı fikirdeyim.
yahu düşünme bunları diyorum sana

öylr yapacak bişey yok sinirlenip sabır çekiyorum sadece içimden
öyle şengülcüm aşk köpeği bile kafiyeli havlatırmış.
mecburen sabrattik ediyoruz.
ama emin ol karşılığını veriyor mevlam.

inşallah canım çıkmamış candan hiç bir zaman umut kesilmez rabbim meleklerine yollayacak sana.

nevacım hiç korkulacak bi durum yok aslında ben kayınpederim versede bi an önce başlasam diyorum ilkindede hiç korkmamıştım herşeylede ben ilgilenip koşuşturuyordum hemen hemen gün aşırı 2,5 saatlik yol gidip geri dönüyordum ama çok güzel günlerdi.

evet cnm muhakak verir bende iğnanıyorum buna......

febeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin tatlım benim hala çift çizgi yok ama geçenkine göre bugün silik yarın net çıkması gerekiyor akıntım geldi bugün ama üşüttüğüm için sık idrara çıkıyorum acaba ondandanmı :26: Ayyyyyyyyyyy ne iğrenç bir insanım

tatlım saat degilki bu,stres yapma lutfen,yarın öbür gün çatlar ins.buarada telden giriyorum.igrencte degil,bende aynılarını yazmıstm

ben her ihtimale karşı pre-seed le yol alayım bu akşam ne olur ne olmaz şansa bırakmamak lazım.
Benim kociş geç gelecekemiş bende çay yaptım kendime ohhhhhhh uzattım ayakları dizimi izleyeceğim. Reklam aralarunda uğrarım şekerler açık bırakıyorum yani niye yazmıyorsun demeyin

Tumeyle orkidede gelmiş hoşgelmiş nasıl oldun tumeciğim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…