Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede çalışmakta yarar war :) bende çay yaptım,kocisle film izliyoruz,gorusuruz..

kızlar merhaba....
bilgisayarım çökmek üzere, eve geldiğimden beri buraya girmeye çalışıyorum...
yavaş yavaş bütün sistem dosyalarım siliniyor...
belki bir kaç gün nete giremeyebilirim haberiniz olsun...

ben bugün beta hcg baktırdım 0.75 çıktı, yani bu ay da boş geçti ama hala adet olmadım, adetimin 31. günüydü bugün..

ilaçlara da başladım ki günü iyice sapıtır artık ne zaman adet olurum bilmem

ahhh ahhh hep aynı ne yapalım kuzum ama ben eğer bir gün hamile kalırsam herhalde hiç inanamam ama çoooooooooooooooooooook güzel olur ya hayatımda tam bir dönüm noktası olur nu ara çok bebek gördüm veee artıkın benimde olsun istiyorum yarabbim ne olur bana ve isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip et yarabbim.

iyi akşamlar arkadaşlaaaarrrr

tumeciim nasıl oldun bitanem? umarım iyleşmişsindir tatlım

amiiiinnnn inşallaaaahhh tatlım.
rabbim tez zamanda göbişinizi doldurur meleklerinizle inşallah

kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz yahu topik sessiz kalmış bugün

şuleeeeeeeeeeee geldimm naber tatlımm?nerelerdeydin

hoşgeldin canım suyum bitmek üzereydi onu doldurmaya gittim sonra hava güzeldi azıcık dolaştım ev bakındım sonrada kociş geldi kayınvalideme gittik.

gezmelere gitnttin yani bulabildin mi ev tatlım ?nevada semide yok bugün hayır olsun

gezmelere gitnttin yani bulabildin mi ev tatlım ?nevada semide yok bugün hayır olsun

evet ya hem zyaret hem ticaret işte.
yarın bitane daha var bakmaya gidicem bakalım hayırlısı.
semi gelmedi misafiri vardı bugün yorulmuştur nevada biraz önce çıktı.
sen nasılsın?

evet ya hem zyaret hem ticaret işte.
yarın bitane daha var bakmaya gidicem bakalım hayırlısı.
semi gelmedi misafiri vardı bugün yorulmuştur nevada biraz önce çıktı.
sen nasılsın?

valla kafam bozuk biraz ..eşimle tartıştık ..gitti zıbardıı sinirlerimi tepeme çıkardıvalla bazen soldan soldan geliyorlarr ..annemide özledim zaten

valla kafam bozuk biraz ..eşimle tartıştık ..gitti zıbardıı sinirlerimi tepeme çıkardıvalla bazen soldan soldan geliyorlarr ..annemide özledim zaten

ah canım ya sıkma canını oluyor bazen onların uykusunu hiç bişey etkilemez malum
paylaşmak istermisin özel değilse.

karacımmmmmm nasılsın tatlım..senden bekliyoruz müjdeyiiii

ah canım ya sıkma canını oluyor bazen onların uykusunu hiç bişey etkilemez malum
paylaşmak istermisin özel değilse.

aslında ortada olan bişeyde yok komik olan ..anlatayım kuzum bak ben nete girdim onun yanında kızıyo zaten akşmları girmeme neyse pek bişey demedi bende ona bişey sipariiş ettim sonrada gözüm bebiş kıyafetlerine takıldı kaldım bu arada bi yandanda çocuklar duymasını izliyorduk bu aldı kanalı değiştirdi belgesel falan açtıgeldiler bana neyse sustum sonra koltukta uyuya kaldı değiştireyim dedim dinliyorum dedi ona da tamam .bu bayağı uyudu bende neti kapattım kumandayı aldım .herşeye rağmen adlı diziyi izlicem . izledim biraz asabi bir halde uyandı bi film varmış aç onu dedi sinirli sinirli al dedim aç ben gidiyorum mtfakta izlerim ..bu başladı sen aten izlemiyosunda nettesinde sürekli vs...sus dedim saçma sapan konışma hep kendi istediğin olsun istiyorsun dedim illa o neistiyorsa o izlenecek buda ya film ya belgesel :)gerçi dizilerde izliyoruz ama o sevdiği için ...

neyseeeeeeee söylendi bende söylendim başladı oturduğu yerden asabiyet yapmaya küçük yastıklarımız var bizim onlardan birini fırlattı çekil git gözümün önünden dedi.....olay buu işte başka bişey yok..ani sinirlenmeleri var böle saçma sapan ..bende kapattım kendimi mutfağa konuşmuyorum şimdi yatsam sırnaşcak biliyorum ama kalbimi kırdıktan sonra sevmenin ne anlamı var ki

ah canım ya saçmalamış ve kabalık etmiş seni pc,den kıskanıyor ya her fırsatta dile getiriyor iyide sen abartmıyorsunki bencede süründürülmeyi hak etmiş yastık fırlatma falan.
sıkma sen canını sakın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…