melodi yazdığını okudum ama kociş çağırdı hemen gelicem tatlım.
ah canım ya saçmalamış ve kabalık etmiş seni pc,den kıskanıyor ya her fırsatta dile getiriyor iyide sen abartmıyorsunki bencede süründürülmeyi hak etmiş yastık fırlatma falan.
sıkma sen canını sakın canım benim.
erkekler bazen benciller inan hepsi böyle ama şunada inana zamala daha çok kıymet biliyorlar sen canını sıkma okabalığını telafi edicektir eminim adam seni seviyor kıskanıyor kıskançlık kırıcı olmasına neden oluyor
öyle napalım işte bazen geliyorlar bana tolare edemiyorum hemen
e çok normal canım insanız sonuçta bizimde sabrımız taşabilir çok normal.
ALLAH başka sıkıntı vermesin.
sakin bi zamanda kocişine bunu izah et konuşun hayatım hoşlanmadığın konuların altını çiz.
canım benim bağlantım zayıf kusura bakma cvp,lar geç geliyor.
buda kocişine seni üzdüğü için
:
oh iyi oldu ona :113::113::113:
tabi canım o horul horul uyuyor sen üzülüyorsun salla gitsin.
bebişini kucağına alıcağın günü düşün.
gerisi hallolur eminim hem seviyor kız adam cağız seni bunu düşün ALLAH başka dert vermesin can sağlığı versin gerisi halllolur inşallah
tamam canım benimde uykum geldi ALLAH rahatlık versin kafana tokadan başka bişey takma tamammı seni öpüyorum.
gelicek lokumlarımız bak görürsün.
ALLAH kabul etsin dularında olabilmek dileği ile.
ahhh ahhh hep aynı ne yapalım kuzum ama ben eğer bir gün hamile kalırsam herhalde hiç inanamam ama çoooooooooooooooooooook güzel olur ya hayatımda tam bir dönüm noktası olur nu ara çok bebek gördüm veee artıkın benimde olsun istiyorum yarabbim ne olur bana ve isteyen arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip et yarabbim.
ne o semi hanım görüntü var ses yok 2 gündür
günaydın günaydın günaydın ya da tünaydın arkadaşlar
pırıl pırıl bir güne uyandım.gel gör ki etrafta kimsecikler yok.balkonda kahvaltımı hazırladım ama çağıracak komşu yok
dedim kızlar yakın olsaydı gelirlerdi.
nasılsınız kızlar.orkide ne zaman gidiyordun sen dra canım.göremiyorum seni uzun süredir
masalcm sen nasılsın canım
şengülll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?