Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam bir saçmalık hemde sürekli ilgi istiyor ilgi onun üstünde olmayıncada kabalaşıyor ne olcak böyle bilmiyorum ya..her dakikada vıcıvıcık sevgi gösterisi olmaz kihele bebk olunca ne olcak çok merak ediyorumm onuda kıskanır allah bilir

erkekler bazen benciller inan hepsi böyle ama şunada inana zamala daha çok kıymet biliyorlar sen canını sıkma okabalığını telafi edicektir eminim adam seni seviyor kıskanıyor kıskançlık kırıcı olmasına neden oluyor

öyle napalım işte bazen geliyorlar bana tolare edemiyorum hemen

öyle napalım işte bazen geliyorlar bana tolare edemiyorum hemen

e çok normal canım insanız sonuçta bizimde sabrımız taşabilir çok normal.
ALLAH başka sıkıntı vermesin.
sakin bi zamanda kocişine bunu izah et konuşun hayatım hoşlanmadığın konuların altını çiz.

ah ah ne konuşmalar yapıyorum ben onunla ama yok anlamıyor ki gözü dönüyor işine gelmeyen bir konu olduğundaaman boşverdim şulecim allah sağlık versin gerisi hikaye ..benim sinir geçer birazdan hiçte kinlenme huyum yoktur

:

oh iyi oldu ona:113::113::113:

tabi canım o horul horul uyuyor sen üzülüyorsun salla gitsin.
bebişini kucağına alıcağın günü düşün.
gerisi hallolur eminim hem seviyor kız adam cağız seni bunu düşün ALLAH başka dert vermesin can sağlığı versin gerisi halllolur inşallah

şulecimmmmmmmmmmm ben çıkıyorum kuzum kalmak isterdim lakin dua okumam lazım anca okurum öpüyorum seni çok güzel güzel rüyalar gör emi:80::80::80::80:

seviyor seviyor aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn ah ah gelse bebikommmmmmmmmmmmmmm keşkeeeeeeeeeee annesinin ballı lokması olsa

tamam canım benimde uykum geldi ALLAH rahatlık versin kafana tokadan başka bişey takma tamammı seni öpüyorum.
gelicek lokumlarımız bak görürsün.
ALLAH kabul etsin dularında olabilmek dileği ile.

tamam canım benimde uykum geldi ALLAH rahatlık versin kafana tokadan başka bişey takma tamammı seni öpüyorum.
gelicek lokumlarımız bak görürsün.
ALLAH kabul etsin dularında olabilmek dileği ile.

saol canım arkadaşım dualarım hepimize inşallah :79::79:görüşürüzzz

amiiiiiiiin cnm inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebişine tatlım.....

günaydın günaydın günaydın ya da tünaydın arkadaşlar

pırıl pırıl bir güne uyandım.gel gör ki etrafta kimsecikler yok.balkonda kahvaltımı hazırladım ama çağıracak komşu yok
dedim kızlar yakın olsaydı gelirlerdi.

nasılsınız kızlar.orkide ne zaman gidiyordun sen dra canım.göremiyorum seni uzun süredir
masalcm sen nasılsın canım
şengülll

ne o semi hanım görüntü var ses yok 2 gündür

sabah şöyle bir baktım kimse yok tu çıktım ben çıkınca gelmişsin demek kuzm
ama dün zaten girmedimki.he 10 girdim gece ama sadece geçmişi okuyacak kadar vaktim vardı
sende yoktun ben çıkıyorum sen geliyorsun demekki
sadece ismim kalıyor geriye

günaydın tatlım iyiyim şükür sen nasılsın gelirdim vallaha cnm ben yakın olsam hem sende bana gelirdin :) dün gece misafirim vardı.2 ye doğru gittiler ortalığı toparla bulaşıkları yerleştir filan geç oldu giremedim...bu günde şimdi duşa girecem arkadaşın çocuğunun d.günü var çağırdı ona gidecem...gelicem kocisle bir arkadaşa gidecez yani bu günde yoğunum
giremiycem malesef ((((((((((

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…