günaydın günaydın günaydın ya da tünaydın arkadaşlar
pırıl pırıl bir güne uyandım.gel gör ki etrafta kimsecikler yok.balkonda kahvaltımı hazırladım ama çağıracak komşu yok
dedim kızlar yakın olsaydı gelirlerdi.
nasılsınız kızlar.orkide ne zaman gidiyordun sen dra canım.göremiyorum seni uzun süredir
masalcm sen nasılsın canım
şengülll
allah izin verirse salı günü gidecegim canım saat ikide iple çekiyorum hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler duyarım
kızlarrrrrrrrrrrr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)gününüz güzel geçsin canlarrrrrrrr..semicim yakın olsak damlardım sana ne güzelkahvaltı hazırlamyı hiç sevmem ..orkidecimmmmmmm sende güzel haberlerle gelirsiniz inşallh doktordan nevacım sende yoktun kuzum ya dün iyisindir umarım şengülcüm sende gezmelere gidiyormuşsun iyi eğlenceler
hayırdır cnm ne için gidecektin dr?
dün girdim ama geçti baktım kimse yok başka topiğe misafirliğe gittim sonrada yattım zaten.
canım inşallah bebeğimin kesesini görmeye gidecegim
nevacım topiğimizi sensiz bırakma
hayırlısıyla gör gel kuzum minik keseyine büyük heyecandır yahu
selam kızlar nasılsınız??
semicim valla yakın olsak hemen gelirdim... c.tesi günleri eşimle kahvaltı yapamıyoruz iş yerinde yapıyor bende yalnız yaptım kahvaltımı(
bana gelince 2 gün önce adet oldum ama dün hiç yoktu bugünde çoook az yani ben böle adet olmam normalde....niye böyle oldu anlamadım....inş. bi de bu sebepten dolayı sorun çıkmaz...şimdi dr.umu arasam gel hemen göreyim diyecek hiç havamda değilim önümüzdeki ay baksın...
havalar zaten canımı sıkıyo....sabah ne güzel açıktı şimdi yine kapandı...ve ben en sevdiğim işle uğraşıyorum ütüüüü!!!!!
selam kızlar nasılsınız??
semicim valla yakın olsak hemen gelirdim... c.tesi günleri eşimle kahvaltı yapamıyoruz iş yerinde yapıyor bende yalnız yaptım kahvaltımı(
bana gelince 2 gün önce adet oldum ama dün hiç yoktu bugünde çoook az yani ben böle adet olmam normalde....niye böyle oldu anlamadım....inş. bi de bu sebepten dolayı sorun çıkmaz...şimdi dr.umu arasam gel hemen göreyim diyecek hiç havamda değilim önümüzdeki ay baksın...
havalar zaten canımı sıkıyo....sabah ne güzel açıktı şimdi yine kapandı...ve ben en sevdiğim işle uğraşıyorum ütüüüü!!!!!
yok tatlım yok bırakmam da oradaki arkadaşlarıda merak ediyorum takip ettiğim için arada giriyorum nasılsın bakalım?
evet yaaa orkide hayatında dönüm noktası oldu o kadar umutsuzdunki bendemi desem acaba adet olunca tüpe başlayacağım diyekim bilir belkide korkar gelir bebiş.:18::18:
ayyy canım bende zorla yapıyorum....haftaiçinden beri birikti geçen haftadan da var :)) eee artık pazartesine bitsin salı temizliğe yardımcı bayan gelecek ayak altında bişi kalmasın istiyorumen sevdiğin işmi benimde var daha başlayamadım cesaret edemiyorum.
dosbacımmmmmmmm selam tatlım...kolay gelsin sanaarada kanamalarda azalma olabilir demişti doktorum bana bende öyle bir dönemden geçmiştim tabi herkeste farklıda olabilir ama endişelenme güzelim ..yalnız benim kanamalarım hsg den sonra normale döndü diyebilirim nedendir bilinmez
aleykümselam canım nasılsın?:26:
iyiym saol tatlım ya dün kocişle kavgalıydık sabah nasıl olduysa sarmaş dolaş kalktıkah benim bu yufka yüreciğim peşinden geldim bir arkadaş yazmış ya 7 yıldır anneler gününnü yalnız geçiriyorum vs..çok duygulandım ya insanın bazen canına dank diyor heralde
iyiyim balım iyi olcam inşallahhh:79:
nevacım benim beklenmeyen bat 5 haziran olsun hayatım( zaten gelirsede tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısı ile...
bana niye ağlayanı koydunki nevam
yeteer arkadaşımız dimi bende çok şey söyleyeceğimde kızıyorsunuz diye içime atıyorum :18::18::18: hani paylaşım nasıl rahatlayacağım ben derdimi bastırarak bazen çok ağır geliyor taşıyamıyorum diyorsun ama bende bu ay bir sabırsızlık var anlayamadım ee hadi artık diyorum aceleciyim nedense :101: :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?