Umudumuz Bitmeyecek..Biz de Anne Olacağız Diyenlerin Mekanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi semi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah izin verirse salı günü gidecegim canım saat ikide iple çekiyorum hayırlısıyla inşallah hayırlı haberler duyarım

kızlarrrrrrrrrrrr tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)gününüz güzel geçsin canlarrrrrrrr..semicim yakın olsak damlardım sana ne güzel kahvaltı hazırlamyı hiç sevmem..orkidecimmmmmmm sende güzel haberlerle gelirsiniz inşallh doktordan nevacım sende yoktun kuzum ya dün iyisindir umarım şengülcüm sende gezmelere gidiyormuşsun iyi eğlenceler

dün girdim ama geçti baktım kimse yok başka topiğe misafirliğe gittim sonrada yattım zaten.

selam kızlar nasılsınız??
semicim valla yakın olsak hemen gelirdim... c.tesi günleri eşimle kahvaltı yapamıyoruz iş yerinde yapıyor bende yalnız yaptım kahvaltımı (
bana gelince 2 gün önce adet oldum ama dün hiç yoktu bugünde çoook az yani ben böle adet olmam normalde....niye böyle oldu anlamadım....inş. bi de bu sebepten dolayı sorun çıkmaz...şimdi dr.umu arasam gel hemen göreyim diyecek hiç havamda değilim önümüzdeki ay baksın...
havalar zaten canımı sıkıyo....sabah ne güzel açıktı şimdi yine kapandı...ve ben en sevdiğim işle uğraşıyorum ütüüüü!!!!!

nevacım topiğimizi sensiz bırakma

yok tatlım yok bırakmam da oradaki arkadaşlarıda merak ediyorum takip ettiğim için arada giriyorum nasılsın bakalım?

hayırlısıyla gör gel kuzum minik keseyine büyük heyecandır yahu

evet yaaa orkide hayatında dönüm noktası oldu o kadar umutsuzdunki bendemi desem acaba adet olunca tüpe başlayacağım diye kim bilir belkide korkar gelir bebiş.:18::18:

en sevdiğin işmi benimde var daha başlayamadım cesaret edemiyorum.

dosbacımmmmmmmm selam tatlım...kolay gelsin sana arada kanamalarda azalma olabilir demişti doktorum bana bende öyle bir dönemden geçmiştim tabi herkeste farklıda olabilir ama endişelenme güzelim ..yalnız benim kanamalarım hsg den sonra normale döndü diyebilirim nedendir bilinmez

Son düzenleme:

iyiym saol tatlım ya dün kocişle kavgalıydık sabah nasıl olduysa sarmaş dolaş kalktıkah benim bu yufka yüreciğimpeşinden geldim bir arkadaş yazmış ya 7 yıldır anneler gününnü yalnız geçiriyorum vs..çok duygulandım ya insanın bazen canına dank diyor heralde

en sevdiğin işmi benimde var daha başlayamadım cesaret edemiyorum.
ayyy canım bende zorla yapıyorum....haftaiçinden beri birikti geçen haftadan da var :)) eee artık pazartesine bitsin salı temizliğe yardımcı bayan gelecek ayak altında bişi kalmasın istiyorum

saol canım....evet herkeste farklı zaten bende çoook değişik bi durum oldu 23 günde adet oldum 30 yaşındayım ilk defa bu kadar erken :))
aslında kürtajdan sonra düzelme var 2 ayda 2 kere adet olmuş sayılacağım bu bile benim için ii bi gelişme... sadece bu defa az oldu...
sen nasılsın??

07.05.2011

:18: BEKLENMEYEN BAT TARİHLERİ :18:
İSİM|BAT TARİHİ
MİNE|06.05.2011
TUME|06.05.2011
EDANURLU:85:|09.05.2011
SEMİ:90:|11.05.2011
FEBE|12.05.2011
MELODİ:108:|18.05.2011
NEVA:82:|22.05.2011
DOSBA:112:|05.06.2011

ANNE ADAYLARIMIZ
İSİM|AÇIKLAMA|CİNSİYETİ
BADES|3.AŞILAMADAN SONRA/DOĞAL|
ECE|TÜP BEBEK/28.02.2011|:26:
EYLÜL|DOĞAL|:26:
MASALCAN|3 AŞILAMA SONRASI/DOĞAL|:26:
SNADM|DOĞAL|:26:
HASRET41|2.AŞILAMA|:26:
YÜZDEYÜZ|DOĞAL|:26:
ORKİDE|DOĞAL|:26:

Son düzenleme:
nevacım benim beklenmeyen bat 5 haziran olsun hayatım ( zaten gelirsede tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısı ile...

yeteer arkadaşımız dimi bende çok şey söyleyeceğimde kızıyorsunuz diye içime atıyorum :18::18::18: hani paylaşım nasıl rahatlayacağım ben derdimi bastırarak bazen çok ağır geliyor taşıyamıyorum diyorsun ama bende bu ay bir sabırsızlık var anlayamadım ee hadi artık diyorum aceleciyim nedense :101: :44:

iyiyim balım iyi olcam inşallahhh:79:

inşallah bitanem inşallah çözülür sorunların.

nevacım benim beklenmeyen bat 5 haziran olsun hayatım ( zaten gelirsede tedaviye başlamayı düşünüyorum hayırlısı ile...

hayırlısı bitanem elinde sonunda başvuracağımız yol o sanırım

bana niye ağlayanı koydunki nevam

:130: Işte bu sebepten ne zaman mutlu olduğunu göreyim düzelteceğim kuşum anlaştıkmı? Kendinle yüzleş yanii

yok canım bazen söleyip ağlayıp rahatlamak lazım....zaten hepimizin derdi aynı anlıyoruz....
bu sabırsızlığın inş. güzel şeyler getirir sana canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…